Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) Єва не знаю чи екзотичне чи ні, але вже років з 2 то моє улюблене жіноче ім'я. я так Даміаном свого часу загорілась (фактично те саме ім'я). почитала опис- перегоріла...
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) тоді вже Віктор Знайомі моєї подружки назвали дівчинку Квітана, звуть Квітка(як одну нашу форумлянку) ---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ---------- а скорочено то Ліза?
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) і мені подобається (чи подобалось...) Зараз вже не дуже екзотичне, бо багато називають так. В мене є знайомі, в яких четверо діток, так от двоє з них, наймолодші, названі іменами, які мені дуже подобаються - це Лука і Давид. Ще люблю з чоловічих Стас, а також жіноче Стася мені до вподоби. Хотіла б другу дитину дівчинку, але от з жіночими іменами дуже навіть туго в мене.
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) Borsychok, десь читала, що близнят треба називати співзвучними іменами, тоді буде їм щасття))) Типу, Роксолана і Петро не підходить))) Тому вам треба пошукати, щось співзвучне, або хоча б на одну і ту саму букву. Влад, Вадим, Віталік, Веніамін, Вілен, Владлен
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) можна Ліза, мені так теж подобається. А знайомі звуть дочку тільки Єлизаветка.
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) мені ще рік-два тому теж надзвичайно подобалось, думала, от буде класно - Яна і Єва. а тепер як прийшлось до діла - не дуже вже й хочу так називати хоча ще треба добре тлумачення почитати
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) Та чого, Роман та Вікторія. Здається співзвучно. Якби ж то лише від імен залежало . Головне щоб батькам подобалось і діткам пасувало.
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) Як на мене, супер поєднання, дуже пасує одне до одного. Моі улюблені імена дівчаток: Квітка (чоловіку категорично не подобається), Віра, Олеся. Хлопчиків: Левко, Гнат, Осип.
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) Оскільки в нас буде хлопчик,то з іменами напряг мені подобається Дарій,Давид, Марк(чоловік проти ), Тимофій і Тимур
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) в честь Сталіна.... колись в бухгалтерії ЛКА працювала касир Сталіна (Петрівна якщо не помиляюсь). То була не просто бой-баба, то була баба-звєрь )) а на тему Владлена... ще в ті часи було імья Вілен ( В.І. Ленін)
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) яку? а в нас знов ті самі варіанти... варіанти, бо ТОЙ єдинй варіант мені вже не такий близький і дивно, бо я його запропонувала, добре , що нікому крім мами з татом не розказала хоча все ще може бути, чоловік з синочком животик тільки так називають, а мені до варіантів ще додався Матвій ...Маті так ніжно бо що Роман що Домінік то так з характером, а Матвійко так лагідно
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) Гарне ім'я, в чоловіка племінник Матвійчик Чомусь роки 2 тому воно мені абсолютно не подобалось, а тепер файно)) Я сьогодні з сином бавилась і промайнула в мене думка, що дуже йому пасує ім'я, яке ми обрали Пробувала приміряти інші, які розглядали, то жодне не пасувало йому так як Сашко, Сашулька))) Чи то тому, що звикли вже?))
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) та певне ту, яка має такий нік друзі назвали синів Андрійчик і Матвійчик, так мені подобається це поєднання
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) відпочивали колись в Славську з родиною, у яких дівчинку звали Квітка, а повне ім"я виявляється Квітослава. Мені здається, що зараз набувають популярності імена, які є відомі з Біблії. Принаймні ті чоловічі імена, що мені подобаються (Давид, Лука, Матвій), і багато інших можна знайти в Новому завіті. Лука, Матвій у мене дуже чітко асоціюються з авторами євангелій. У мене ім"я Марта чомусь завжди асоціювалося з чимось радянським, і зі святом 8 березня, але буквально недавно до мене дійшло, що це дуже давнє біблійне ім"я. Єва - це вже зі старого завіту. А от чи зустрічаються вам хлопчики на ім"я Адам (за кордоном досить звичне ім"я)? І от ще дівчата наштовхнули мене на думки про те, що напевно для діток все-таки варто обирати співзвучні (ну принаймні не діаметрально протилежні) імена. Напр., Іван і Річард - то якось не зовсім альо, нє?