Вибираємо ім'я для дитинки (2)

Discussion in 'Діти-квіти' started by Virginia, Apr 9, 2013.

1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2)

Єва :girl_in_love: не знаю чи екзотичне чи ні, але вже років з 2 то моє улюблене жіноче ім'я.
    я так Даміаном свого часу загорілась (фактично те саме ім'я). почитала опис- перегоріла...

2. domino

domino Well-Known Member

тоді вже Віктор:girl_wink:
    Знайомі моєї подружки назвали дівчинку Квітана, звуть Квітка(як одну нашу форумлянку)

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

а скорочено то Ліза?

3. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

доречі, чоловік так і пропонував :girl_blum:
    але мені не подобається :girl_in_dreams:

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

і мені подобається (чи подобалось...) Зараз вже не дуже екзотичне, бо багато називають так.

В мене є знайомі, в яких четверо діток, так от двоє з них, наймолодші, названі іменами, які мені дуже подобаються - це Лука і Давид.

Ще люблю з чоловічих Стас, а також жіноче Стася мені до вподоби.

Хотіла б другу дитину дівчинку, але от з жіночими іменами дуже навіть туго в мене.

5. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Borsychok, десь читала, що близнят треба називати співзвучними іменами, тоді буде їм щасття)))
    Типу, Роксолана і Петро не підходить)))
    Тому вам треба пошукати, щось співзвучне, або хоча б на одну і ту саму букву. Влад, Вадим, Віталік, Веніамін, Вілен, Владлен

6. Virna

Virna Well-Known Member

можна Ліза, мені так теж подобається. А знайомі звуть дочку тільки Єлизаветка.

7. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

:girl_sad:
    а я Ромчика хотіла відвойовувати :girl_sad:

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

мені ще рік-два тому теж надзвичайно подобалось, думала, от буде класно - Яна і Єва.
    а тепер як прийшлось до діла - не дуже вже й хочу так називати:girl_sad:
    хоча ще треба добре тлумачення почитати:girl_wink:

9. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

дуже сильне ім"я
    там ще ж шось і в честь Сталіна було :girl_tender:

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Та чого, Роман та Вікторія. Здається співзвучно.
    Якби ж то лише від імен залежало ;). Головне щоб батькам подобалось і діткам пасувало.

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

скорочено від Владімір Лєнін

12. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

13. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Як на мене, супер поєднання, дуже пасує одне до одного.
    Моі улюблені імена дівчаток: Квітка (чоловіку категорично не подобається), Віра, Олеся. Хлопчиків: Левко, Гнат, Осип.

14. uliana

uliana Well-Known Member

Оскільки в нас буде хлопчик,то з іменами напряг:) мені подобається Дарій,Давид, Марк(чоловік проти :girl_devil:), Тимофій і Тимур:girl_blum:

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в честь Сталіна.... колись в бухгалтерії ЛКА працювала касир Сталіна (Петрівна якщо не помиляюсь). То була не просто бой-баба, то була баба-звєрь ))
    а на тему Владлена... ще в ті часи було імья Вілен ( В.І. Ленін)

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а в нас знов ті самі варіанти... варіанти, бо ТОЙ єдинй варіант мені вже не такий близький і дивно, бо я його запропонувала, добре , що нікому крім мами з татом не розказала:girl_haha: хоча все ще може бути, чоловік з синочком животик тільки так називають, а мені до варіантів ще додався Матвій ...Маті так ніжно:girl_tender: бо що Роман що Домінік то так з характером, а Матвійко так лагідно

17. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Гарне ім'я, в чоловіка племінник Матвійчик:)
    Чомусь роки 2 тому воно мені абсолютно не подобалось, а тепер файно))

Я сьогодні з сином бавилась і промайнула в мене думка, що дуже йому пасує ім'я, яке ми обрали:) Пробувала приміряти інші, які розглядали, то жодне не пасувало йому так як Сашко, Сашулька))) Чи то тому, що звикли вже?))

18. domino

domino Well-Known Member

та певне ту, яка має такий нік:girl_blum::girl_wink:

друзі назвали синів Андрійчик і Матвійчик, так мені подобається це поєднання:girl_tender:

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

відпочивали колись в Славську з родиною, у яких дівчинку звали Квітка, а повне ім"я виявляється Квітослава.

Мені здається, що зараз набувають популярності імена, які є відомі з Біблії.
    Принаймні ті чоловічі імена, що мені подобаються (Давид, Лука, Матвій), і багато інших можна знайти в Новому завіті. Лука, Матвій у мене дуже чітко асоціюються з авторами євангелій.

У мене ім"я Марта чомусь завжди асоціювалося з чимось радянським, і зі святом 8 березня, але буквально недавно до мене дійшло, що це дуже давнє біблійне ім"я.

Єва - це вже зі старого завіту. А от чи зустрічаються вам хлопчики на ім"я Адам (за кордоном досить звичне ім"я)?

І от ще дівчата наштовхнули мене на думки про те, що напевно для діток все-таки варто обирати співзвучні (ну принаймні не діаметрально протилежні) імена. Напр., Іван і Річард - то якось не зовсім альо, нє?

Last edited: Nov 1, 2013