Вибираємо ім'я для дитинки (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Virginia, 9 Квітень 2013.

1. zetta

zetta Well-Known Member

Я трохи вірю в значення , спостерігаю за знайомими і своїми дівчатами то таки багато сходиться . Маємо гарне дівчаче ім'я з гарним значенням , а от з хлопчачим поки напряжно. То звучання не подобається то характеристика )

2. Orman

Orman Модератор-бомба

от так в нас з Ядвігою - чудесне ім'я, а от значення... Я вірю в значення, ну тобто, це не значить, що стопроцентно дитина перейме значення імені, але вплив має. Чи то батьки які таке ім'я вибрали мають вплив. От і будь мудра.

а взагалі в нас список з 20 дівчачих імен, і одного хлопчачого )))

Ядвіга древнегерманского походження, означає: багата войовниця. Колір: Зелений. Основні риси: Воля - збудливість - швидкість ...

нє, ну класно, але в мене вже є Варвара, яка збудливість і швидкість, і Михайло - голова [Христового] воїнства, ніби досить, вже б когось поспокійнішого )))

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ого) Тобто всі 20 подобаються і їх розглядаєте?

4. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Дійсно чудесне. Я ще сьогодні чула ім'я Агата (дівчинці десь біля трьох років). Теж сподобалося, якесь таке таємниче. Але не завжди таке ім'я гарно зіграє з прізвищем та по батькові.

• Подобається Подобається x 1
  5. Orman

Orman Модератор-бомба

так
    сіли раз скорочувати, то ще три імені дописали.
    З попередніми дітьми такого не було. Було по одному варіанту, та й вже.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  6. jylanda

jylanda занууууда

о, так ви після остаточного вибору з нами поділіться:) А де де то ви знаходите такі характеристики :
    ?

7. svoybox

svoybox Well-Known Member

20 то ще нормально, я в цю вагітність вже всі імена перечитала, чоловіку ні одне не підходило, я навіть була готова назвати дитину іменем, яке мені не подобалось.
    Написали імена на листочках і дали доці витягнути. Спочатку ім'я мені ну зовсім не звучало і чоловік носом крутив, а тепер звикли і вже стільки пестливих скорочень попридумували.

8. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Не затовчуть..? ))
    То в жодному разі не порада, просто погляд за сторони - Ядвіга до такої компанії пасувала б добре )

Останнє редагування: 21 Липень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Orman

Orman Модератор-бомба

до цієї компанії включно з Ядвігою погано пасувати буду я ))))
    та десь в неті

• Смішно Смішно x 3
  10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@Orman Вам би Поліна ще пасувала)

11. Orman

Orman Модератор-бомба

вона є в списку

• мімімі мімімі x 1
  12. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ну в мене з вибором іменем для малого було все просто. Я його вибрала вже давно. Чекала поки народиться малюк, щоб подивитись, чи пасуватиме воно йому. На цім все просто закінчилось...
    Синочок народився 28липня (на Володимира) і тут "панєслась".... Навіть чоловік піддався загальній настирності. І все ніби й нічого, якби не одне але - мені з дитинства не подобались Івани Івановичі-ПетриПетровичі..... Ну а чоловік в мене Володя... І брат Володя, і 2чоловікових двоюрідних- Володі ... і 2племінників Володі... і дядько Володя... курочє я зайняла мовчазну оборону.
    Синочок місяць був "зайчиком" .. ( я чесно навіть подумки не називала його Владусиком, чесно). Але тягнути не було більше куди. Тому ми під*їхавши на "реєстрацію " вирішили- хто піде (я чи чоловік) , той так і запише. Я кажу-" йди", чоловік теж каже - "йди ти.."
    Звичайно пішла я. Тому наш синочок - Владиславчик, чи Владюсь (то він так сам себе назвав, а до того був Адюсь..)
    Тепер чоловік говорить -- "як добре, що ти таки настояла :)girl_blum:) , ну бо він точно неВолодя"...
    Тому ми маємо Владислава Володимировича.

А дівчаче ім*я я мала в запасі або Данута або Богданна (якщо чоловік би заартачився).
    Тому з вибором в мене було все просто. Значення імені читала, але майже в той самий час і забула - значить негативних рис для себе там не виявила, певно йду перечитаю ще раз.

Останнє редагування: 21 Липень 2016
    • Подобається Подобається x 5
  13. raspberry

raspberry Well-Known Member

В нас з малим були довгі перебирання імен. Остаточно зупинились на Владиславі. Але після Яни, мені все хотілось якогось короткого імені. Влад - то якийсь такий вже дорослий, мені важко так малого називати. Тому більшість кличе таки Владіком, хоч мені так не дуже. Скорочую теж Владусь, Владусик і трохи шкодую, що не дали йому коротшого імені.
    А з Яною люкс, коротко і ясно. Це ім'я вибрали практично одразу, їй пасує і я не уявляю її з іншим.

14. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

варіант- Владко.
    Ну і довгі імена мені не є проблемою, я- Святославівна :girl_wink:.

15. Rona

Rona Мама-йожик

Цікаво так, я називаю свого Марк і просто млію :)

16. raspberry

raspberry Well-Known Member

І я дуже Марка хтіла. Але чоловікові не подобалось. Тому Влад, а від Марчика я досі млію.

• Подобається Подобається x 2
  17. zetta

zetta Well-Known Member

Мені подобається Олексій, але чоловік ніколи не згодиться на це ім'я ( в нього свої причини).
    Марк, Маркусик так гарно звучить але значення імені мене насторожує . Так шо хлопчачих версій нема поки)

18. Rona

Rona Мама-йожик

"Молоток" насторожує? Чи маєш на увазі повний опис?

19. Dominika

Dominika Well-Known Member

З нами гуляє на майданчику хлопчик - Натан. Ім'я дуже гарне, як на мене. І пестливі форми приємні - Натанчик, Натусик...І "повна" форма дуже така "чоловіча". Плюс ім'я не дуже поширене зараз, хоч іноді і зустрічається. Одним словом, я б задумалась))))

20. zetta

zetta Well-Known Member

В нашоі форумлянки є Натанчик )
    повний.