Мої по місяцю без імені були.... Причому всі. І от коли доці ім"я вибирала вже замучилась думати. Тоді згадала, що жіночка, яка зі мною народжувала, назвала Дзвенислава. Ні, це ім"я мені не подобалось, але воно мене навело на думку задати у пошук "староукраїнські імена". Гугл видав сторінку із вікіпедії із різними такими давніми іменами (не тільки українськими). І от я просто закохалась у ім"я Мальва. Трохи болялась, щоб Мальвіною не називали.... Але коли я її нарядила у такий оранжевий костюмчик і ще й сонце засвітило і "жовтушка" буяла -- то вона вся така золота була, аж світилась, що сумнівів не було: Злата. Але Мальва мені і далі подобається Віта і Вітуся може бути скороченим і від Віталії і від Віталіни. У мене Віталіна (бо більше сподобалась інтернетівська характеристика за іменем, ніж Віталія). Хочи ми на Віту не скорочуємо. Віталінка, Лінка, Віталюська (Люська -- за що нас дуже сварять), Віталічка, Вітамінка, Квазелінка...
Дівчата, ви мене остаточно заплутали Я всю вагітність вагалася між цими двома іменами. Зараз сумніваюся в обох. До Меланки ніби більше душа лежить, а Магдаленка цікавіше звучить. Треба йти тягнути папірчики)
З Маргаритою в мене якісь дивні асоціації, тому ні. +1 до Магдаленки) а як то ще гарно пестливо називати можна? Хоча питання майже риторичне, враховуючи, як я умудряюся називати Терезку))
Магда-Ленка-Леночка))-Магдуся-Дуся))-Меггi i т.д Ще Марина i суто польське Малгожата згадались.. Мартiна-Тiна?
На Леночку треба буде накласти табу)) А Меггі - то як з мульта про Сімпсонів, тато точно зацінить. Мартінка в нас тут є в дворі, нагадує про нашого адміністратора)
Проголосую ))) - Меланія. Мені дуже це ім"я подобається. Хоча по звучанню Магда, на мій погляд, більше пасує, але я за Меланку)
Мирося гарно, але не люблю закінчення -слава. Я би не дуже скорочувала. Мені повне Магдаленка дуже гарно звучить. Дякую всім за думки, йду озвучувати чоловікові)
так як в мене Меланія Тереза, а племінниця-хресна доця Юстина, то можу сказати, що ці імена дуже пасують до себе
я також дуже довго обирала імя для довгоочікуваної доці. чоловік хотів Оленка або Олеся. але мені все було не те. хотіла дуже модного імені але з сильною енергетикою. і нарешті обрала - ІРИНКА.
Iрина - дiйсно дуже сильне та водночас свiтле, позитивне iм'я. В ньому нiби якась життева сила закладена. I не надто популярне зараз..
А у нас час іде...34 -ий тиждень.а з іменем так туго.....поняття не маю.як називати. Напевно буде просто Малюк, а потім вже будемо оприділятись.
Мені зараз Магдалинка дуже подобається, навіть трошки шкодую що неназвали так нашу дівчинку, вона народилась якраз на Марії Магдалини то друге ім"я має Марія.