племінник Матвій ( піврочку), в групі садочковій у сина три Матвії та один Матвей ( по 5років), у свіробітниці син Матвій ( 1 рік), сусідка недавно народила - теж назвала Матвій і на дит.майданчику дуууже часто чую цього року це ім"я... --- дописи об"єднано, Nov 28, 2015 --- сусіди назвали донечок-близняток Евеліна та Ангеліна))
Ех, так хотіла Матвійчика, мого прадідуся так звали, але куди не глянь, у всіх Матвійчики, то ми відмовились від того варіанту. Чоловік хотів Марка - та сама історія... Поки то все втряслось і вирішилось, малюку вже 10 днів було
Я так мамі своїй якось за ім'я Данило заікнулася, так мого діда звали. Я його дуже любила, він завжди у мене був єдиний дідусь, бо другий помер, коли я ще мала була. Тому в честь дідуся я б назвала, та й ім'я гарне. Але воно якраз популярне дуже вже декілька років. А моя мама взагалі асоціює це ім'я виключно з приставкою дідо Данило . Каже, що то для старшого чоловіка хіба. В кожного своє сприйняття.
Мені дуже подобається це ім'я, навіть думала, що в майбутньому сина так назву, але тепер більше до душі Олександр. То чоловік тепер сміється, що до народження, я ще не раз передумаю, а він вже налаштувався на Данила. Якщо звісно син буде.
Ой нашого малюка в животику хто як хоче, так собі і називає, він десь там в шоці. Один день так, на другий вже інакше.
мої знайомі в одному під'їзді живуть, в один рік ходили вагітні, обидві назвали Матвійками. а що? ще троє Матвійчиків в дворі - теж не поміха. можна ж переїхати, а Матвійчик лишиться
Що ж то з тими Матвійками...то їх дійсно дужжже багацько! Цікаво, яке ім'я буде наступним в топі? І хто встановлює цю моду на імена? Зірки, відомі люди чи так сарафанним радіо? В мене, до речі, батьки свого часу не дуже заморочувались: назвали нас з сестрою найпопулярнішими на той час іменами Оксаною і Ірою. Тоді так багато було з цими іменами!
Я називала своїх дітей, так як мені подобалося, і не звертала увагу, на те скільки ще чужих дітей є з таким іменем. Навіть не цікавилася. Для мене вони єдині. Якщо дуже подобається і лежить душа до імені, то називайте. Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk
Та от відлягло вже. Але ім'я дійсно є гарне. Мене от чоловік підколює, знає, що буду нєрвнічати, і спеціально каже, що мусить вибране нами ім'я ще погодити зі своєї мамою! Типу вона то затверджує в нас. І ходить підсміюється. Не знає, що з вагітними так ніззя, бо наслідки можливі непередбачувані. Ще мені свекруха буде тут командувати. То в тему Забилам би чи про коханого маминого синочка?
Ми свого назвали Матей йому зараз 8 років. Я думала яке унікальне імя, а тепер вийшло дуже популярне.
Сьогодні в знайомих Матвійко народився І мені теж так подобається це ім'я, таке м'яке і приємне на слух.
))) У нас та сама історія з Марком - ті ж 8 років тому не чула жодного разу, щоб так називали. Правда, у нас ставка була не на унікальність, а на милозвучність.
Першу донечку назвали гарним, але, ну, дуже рідкісним іменем - Софія))) в садочку в групі 5 Софійок Тепер в роздумах... А як вам для дівчинки - Віталія, Віталіна, Вітуся ?
Моїй дитині тиждень і вона далі просто Ляля. Лікарю, я нормальна?(с) напишіть мені якісь варіанти, щоб до Юстинки і Терезки пасували. Ще якби на М, то взагалі добре.