Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

На Симоненка багато хто задоволений Третьяковою, вона здається завідуюча та й, взагалі, приємна жінка.

2. shoniko

shoniko Member

Так нормальний лікар не буде вишукувати у вас хвороби і відхилення, посилаючи на різні додаткові обстеження, і лякаючи до півсмерті можливими наслідками.

---------- Додано в 07:40 ---------- Попередній допис був написаний в 07:37 ----------

Я їздила з Грінченка на Левандівку 1 раз на 2-3 тижні і дуже задоволена, хоч лікарка і зі специфічним характером, та ми знайшли спільну мову.

3. madchen

madchen Member

Це точно!!!!!! А то мене вже гінеколог лякала різними інфекціями і здачами цілої купи аналізів:girl_sad:

4. Nola

Nola Member

Anutka підскажіть будь-ласка чи Ви все ж почули якісь відгуки про цей медичний заклад? мені дуже цікаво бо я там вже кілька років консультуюсь у гінеколога Зоряни Зеновіївни, але це прості профілактичні огляди, а от про те як вона веде вагітних я щось не маю інформації....

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Для майбутніх мам

Дівчата може не в тему, хтось щось чув про лікаря Чегринець Наталю Олександрівну з Мечнікова, коліжанка вагається чи народжувати в неї

6. Leila

Leila Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

я чула, і бачила її, я б не нарожувала в неї, але то мені вона не сподобалася, там є кращі лікарі

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

знаю, бачила. зараз вона зав. центром профілактики невиношування вагітності. я би особливо не радила. але, в принципі, це діло сугубо індивідуальне

8. tasha

tasha New Member

Моя сестричка стала на облік в клініку "Два К" саме до Зоряни Зеновіївни, поки задоволена, але в неї термін лише 12 т. Коли була на першому огляді в 7 тижнів, то лікарка подивилась на УЗД, ніяких мазків, та оглядів не проводила. Спокійно все пояснила, нічим не страхала. Якщо не помиляюсь, то вартість "стояти на обліку" коштує 5 тис. грн., можна розбити на дві суми, а можна відразу заплатити. Звичайно не дешево, але всетаки вдвічі дешевше ніж в Інтерсоно, та й відгуки про останній не найкращі.

9. Златка

Златка Well-Known Member

Дешевше, але не вдвічі.
    Щодо відгуків, то є форумляни, які навпаки дають позитивні відгуки про клініку - і я в тому числі. Тим більше що уже говорилось, що здебільшого негативні відгуки є лише про одну з працівниць цього закладу, що само собою не означає, що весь персонал поганий :girl_cool:

10. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Коли на Мечнікова лежала на підтримці то Чегринець Н.О. була моєю лікуючою лікаркою, специфічна жіночка, сувора, любить багато залякувати різними патологіями яких може і не виявити інший лікар, в мене про неї враження і спогади не дуже... проте чула що на родах уважна, людяна.

11. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Я там стою на обліку - цього тижня вже отримала папери на декрет, все офіційно. В загальному задоволена - ніяких чудо ліків і залякувань, хороше відношення. До лікарки можна подзвонити у будь-який час, якщо щось турбує. Особливо мені сподобалося, що аналізи здаю по суботам - з роботи лише пару раз відпрошувалася і то цього можна було уникнути. Результати аналізів повідомляють по телефону. Коли і які здавати аналізи, йти на УЗІ нагадують самі, правда деколи варто перепитатися.
    На УЗІ направляють в медико-генетичний центр до Прокопчук - дуже уважна, позитивна, відповідає на всі запитання, розказує, показує. Перевіряє розвиток дитинки і стан мами - щитовидка, серце, нирки ....
    Саме приміщення консультації на Зеленій в них хороше, але зараз вони на Водогінній через ремонт - то там просто 2 кімнати.

12. dydik

dydik New Member

Коник Алла Петрівна - Дуже хороший лікар! Не прихильник таблеток і вітамінів таблетованих під час вагітності, лихе у важких випадках. Проводить кожного місяця лекції про харчувааня мам, про щеплення дітей. Приймає вона в Астарі та Залізничній поліклініці.

13. nikyssia

nikyssia New Member

Вибір лікаря для майбутньої мами!

на рахунок про ЖК від 4 поліклініки на Стецька.... і її лікарів

Розповім вам свою сумну історію яка звязана з цією поліклінікою. Осіню 2009р. завагітніла. Прийшла на облік до лікарки Попадинець. Безмозгла лікарка на 8 тижні дивилася мене на огляді (хоча тепер знаю шо до 12тижня лікарі немають права дивитися і лазати туди). Понатискувала що живіт болів після того. В результаті через 2 тижні я попала в лікарню на Топольну. Робили чистку. :girl_cray: Депресія ужасна після того. Дуже хотіли бейбіка.

Прийшовши в себе після тої депресії і того що сталося. Дуже хотіли дитинку. Довіри нема до лікарів тепер. Цього місяця пішла вже до іншої лікарки так званої відомої Білик Уляни. КАЗАЛИ шо ніби хороша. Але виявилося не так як сподівалася.

Здала 2 аналізи в неї заплатила 100грн. їй вона в приватну відае і через 2 дні аналізи готові. Приходжу до неї. А вона каже мені неподобаеться ваша цитологія. Будем записувати вас на КРІО.. Процедуру треба робити в неї і вона вартує грошей. в районі 550грн і + 200грн таблетки. Я в шоці повному. До нервів мене довела капітально. це ж не шутка азот туди пихати і заморожувати. Хоча ерозій немае в мене.
    Я засумнівалася і пішла в приватну клініку. там приємний персонал. Подивившись мене лікар сказав ІДІТЬ ПЛЮНЬТЕ В ТУ ЛІКАРКУ ЯКА ВАМ НАГОВОРИЛА ПРО КРІО! "Певно купила апарат тепер гроші відробити хоче на паціентках .... ШО ЗА ЛІКАРІ ПІШЛИ ШОБ ТАК НАГЛО БРЕХАТИ І В ОМАНУ ВВОДИТИ ЛЮДЕЙ. НЕВІРЮ ТЕПЕР ЛІКАРЯМ З ПОЛІКЛІНКИ!!!!!!!!!! НЕПОРЯДНІ І БРЕХЛИВІ. ШУКАЮТЬ НАЖИВИ!!!!!!
    Лікар з приватної клініки сказала мені - Ви здорові і нічо вам нетреба робити. шийка матки ідеальна. Аналізи теж в нормі.Моєї радості небуло меж.
    ЗРОБИЛА ВИСНОВОК нізащо неходити в ту дурну дуржавну поліклінку до тих НЕУКІВ !!! краще піти в касу заплатити в приватній і почути дійсно правду про своє здоровя. А то в державній за твої гроші ще й з тебе хвору зроблять.

Дівчата будьте обережні йдучи до лікаря в ЖК 4 ВУЛ. СТЕЦЬКА!!!!!!!!

14. Donner

Donner Member

Хороша лікарка в Центрі здоров'я жінки (лікарня залізничників) Диба Анжела Ярославівна. Дружина стояла в неї на обліку під час вагітності після того, як перейшли з поліклініки на Стецька. Дуже уважна, приємна у спілкуванні, кваліфікована. Зі своєю ну дуже приємною медсестрою складають чудовий тандем:) Завжди поверталися від них у гарному настрої. Тай черг майже ніколи не було, вділяла достатньо часу, все пояснювала. Аналізи здавали в Залізничній лікарні, там звичайно, й черги бували, але результати безпосередньо віддавали лікарці. Офіційна оплата -- десь 40 грн/тиждень. Видають всі документи, лікарняні. Головне, Диба А.Я. не нав'язує непотрібних ліків, які постійно пропагують медпредставники, сама робить УЗД. Одним словом, радимо.

15. Luchik

Luchik Well-Known Member

Дівчата підкажіть хорошого лікаря, який би стежив за моїм здоров’ям, але з Дрогобича, бо мене щось болить низом, але боюсь йти до якогось не дуже кваліфікованого лікаря, щоб не наробив дурниць.

16. OrxIdea

OrxIdea New Member

привіт усім. сьогодні йду знайомитись з лікарем, який прийматиме пологи. трошки переживаю... але мені його порадила моя лікарка, а їй я довіряю.
    До речі, якщо живете на Сихові, то раджу вам Закалюжну. читала тут, про неї згадували. справді, недолік - це черги під кабінетом. всім іншим задоволена)

17. karpa

karpa New Member

Це дійсно строга жіночка,оглядала мене перед операцією, відповідальна,як лікар,розумна,уважна,якщо родити в неї,то відноситься людяно і добросовісно!!!!

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Повністю протилежне враження! своїм "обережним " ставленням до ліків довела мене до анемії( був гемоглобін 90,вона казала жодних ліків,їж зелень, а при наступному аналізі гемоглобін 73, пряму з кабінету казала їхати в лікарню...)

19. dydik

dydik New Member

20. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

все відносно і лікар кожного пацієнта має розглядати індивідуально. Мій лікар також не прихильник вітамінів всяких. Він мені їх не призначав , от я їх і не п"ю) І незважаючи, на це в мене гемоглобін 133-137. То для чого мені лишній раз пічкати себе вітамінною хімією, якщо мій організм може нормально засвоїти всі вітаміни з фруктів і овочів.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.