Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

та чого секрет. В Юрченка з меду. Він був черговий -ну в смислі я на чергового їхала.

він такииий істеричний. Ні не задоволена. Все що було природно, то тільки заслуга мого чоловіка, який лікаря спам"ятовував. А так би був повний набір.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

3. Raven

Raven Мама малятка

4. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

5. Orman

Orman Модератор-бомба

та всім не вгодиш, а мені то взагалі...

ну він зате заходив кожен день - те що тут люблять. Типу уважний.

я так розумію як йому не перечити, то буде нормальний. Але йому реально кришу рвало з найневинніших питань мого чоловіка. Прямо в істерику. Істерящий двохметровий мужик. Дуже "помічне" на пологах.

6. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Власне у мене вийшло так, що йому подзвонив черговий і сказав , що у мене розкриття уже 5 пальців, Усик сказав, щоб черговий прийняв роди, звісно , що почали самі до нього дзвонити.Те що він професіонал я не сперечаюсь, просто наступного разу я би перестраховувалась з к-ка лікарями.

7. сніжна

у Іванойка така манера спілкування. Він просто дуже специфічний . Тобто призначення вам зробили вже після того, як УЗД показало, що матка чиста і ніяких вічок , навіть одиничних, в ній не залишилося?

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

5 пальців- це повне відкриття. лікар ( не важливо- Усик то чи хтось інший) просто міг уже і не встигнути, якщо знаходився далі від пологового. Тому при повному відкритті є всі шанси народити у чергового

8. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Саме тому, якщо з лікарем домовлено, він має приїжати при першому дзвінку)

9. сніжна

кого- пацієнтки? та вже писался- що лікар не повинен кататися у неробочий час по надцять разів, бо на пологах буде "нікакой". А по телефону ступінь відкриття і хибність чи справжність пологів не перевіриш. Ну хіба комусь до вподоби. щоб пологи приймав "нікакой" лікар. .. Якщо боїтеся "не встигнути до домовленого", значить не сидите до останнього вдома . А якщо все-таки хочеться мінімуму втручань і досидіти до останнього вдома- тоді повинні бути готові, що пологи прийматиме черговий. Від повного відкриття до появи дитини інколи може пройти 15-20 хвилин. Якщо лікар живе не під пологовим або в цей час знаходиться "не в межах" досяжності добратися за півгодини максимум"- звиняйте.

10. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ага, зразу. чоловік мене тримав - а крісло не дай бог рухнути, на м"ячику так рухатись як вони сказали, присідати втому місці де вони сказали, ппц

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

на мої пологи його рекомендували. але він понапризначав ліків стільки, ще навіть без узд і аналізів, що перехотілось родити. перестраховщик

11. Raven

Raven Мама малятка

сказав, що все в нормі, тому і питала нашо мені то
    бо якби шось не то, я б певне перестрашилася чистки і чемно лежала б під капельницею

12. burshtyn

burshtyn New Member

в мене склалось про нього зовсім протилежне враження - я коли народжувала в нього першу дитину, то, навпаки, був спокійний, уважний
    якраз закінчувалось його чергування і не встиг він приїхати додому (перед тим сам дзвонив і питав, чи не збираюсь народжувати - мала якраз з дня на день), як йому ми подзвонили і повідомили, що таки "передумали" і їдемо в пологовий, то приїхав відразу знову (вночі), не обурювався, зайвого нічого не призначав
    і от тепер збиралась знову в нього, але читаючи таке, починаю задумуватись - невже за ті кілька років він так змінився? чи то мені так пощастило перший раз?

13. Orman

Orman Модератор-бомба

уявлення про зайве у всіх різне.
    чи мені так не пощастило...
    та я нікого не переконую. Кому підходить - то я тільки рада.

---------- Додано в 09:50 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ----------

я в 2011 народжувала

14. tasha

tasha New Member

Дівчата, хто знає коли виходить з відпустки Данков. Бо я з Надіжко та Мєчнікова пролетіла, як фанера над Парижем. Сьогодні мала лягати в патологію, але він сказав, що закриваються, тому нічого не вийде.
    Блін, хто ж мене тепер на 37 тижні з двійнею візьме.

15. celtic wife

celtic wife New Member

на іншому ресурсі користувачка писала, що до 15-го

16. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Вам Надіжко нікого на заміну не порадив?
    Якщо планове КР то візьмуть без проблем (той же Данков), а от з ПП не знаю. Я би в Данкова шляхом ПП народжувати не хотіла.

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Мені сказав, що не може рекомендувати нікого.

18. CTAP

CTAP New Member

виходить 18-го, я з ним домовилась, зараз він закордоном

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

чому не хотіли б? наче непогані відгуки

19. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

ну бо

20. Latane

Latane Well-Known Member

Дайте будь-ласка контакти Рібун і що про неі чути за останній час?

Статус теми:
Закрита.