Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sonne

Sonne Well-Known Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

Дівчатка, а хто знайомий з лікаркою Жолдак Ольгою Іванівною на Руській? Як враження?

2. Taska

Taska Well-Known Member

ходили ми нинька на знайомство до Михайлів Ольги Омелянівни в медінститут.. перше що нам одразу не сподобалось - вона мого чоловіка попросила вийти і чекати на коридорі, потім повела мене на УЗД і також без чоловіка.. не сподобалось також те, що вона сказала дати їй за УЗД 100грн. Я мала гроші і мала намір заплатити, але то що вона сама попросила мені чомусь не до душі. Чи можливо, так і має бути?
    все решта ніби ок - сказала що перерізати пуповину після того як вона відпульсує - це для них норма. Потім я їй сказала що знаю, що вона приймала вертикальні пологи і хотіла б теж мати таку можливість - але на то вона промовчала, не знаю як це тепер розцінювати...

3. Nata

Nata Well-Known Member

Як небажання чинити так як Ви попросили.
    Тасю, я може щось пропустила, Ви з чоловіком народжуватимете? Бо тоді не розумію чого лікарка його в коридор відправила. Я була на консультаціях у лікарів навіть старої закалки, але ні чоловіка ні моєї мами ніхто в коридор не виставляв...

4. Taska

Taska Well-Known Member

так, ми плануємо народжувати разом. Лікарка мене запиталась про це, я відповіла - вона сказала що це дуже добре.. але чому вона не пустила чоловіка в кабінет, апотім на УЗД я не розумію...

5. Romanivna

Romanivna New Member

Ми минулої суботи теж з нею познайомились. В мене проблеми з нирками були. Тому звернулись в мед.інститут, а вона саме на чергуванні була. Але вона мені дужжжже сподобалась. Справляє враження організованої, зібраної, впевненої в собі людини. Але нічого про неї на форумі не чула :girl_in_dreams:

6. Taska

Taska Well-Known Member

одна дівчина з іншого форуму так само про неї висловлювалась:) отже Ольга Омелянівна має досить багато прихильників

7. puma

puma Well-Known Member

Я теж ходила сьогодні до Михайлів ,мені вона сподобалася.І ще вона казала,що пологи у них партнерські,тому добре було б якби був чоловік.Звичайно,якщо не захоче,то на самих пологах може вийти зачекати за дверима,а так щоб допомагав,масажував спину.Я правда не дуже розпитувала,про пози .бо мене турбувало питання чи зможу я самостійно народити після конізації шийки матки.Маю ще йти на початку березня на УЗД і на огляд,то вже підготую питання.Казала постаратися привести чоловіка.Але він такий боягуз,що не знаю чи піде.

8. Ная

Ная Well-Known Member

Але то не означає,шо вона і вам підходить як лікар,шо прийматиме пологи. Лікар,в котрого я Софійку народжувала теж має багато прихильників але мені при знайомстві він одразу не сподобався,але я довірилася не своїм відчуттям,а думці тих прихильників,про шо потім і дотепер сильно шкодую. Як на мене лікарю в пологах треба довіряти на всі сто,а якби виникали якісь спірні питання,шоб можна було їх обговорити.Шодо присутності чоловіка на пологах,тоді той лікар зовсім не заперечував,але так виглядало,шо йому все рівно,що потім і підтвердилося,бо на присутність чоловіка і на його питання щодо дій лікарів ніхто не звертав жодної уваги,робили так як їм хотілося:girl_devil:.

9. Taska

Taska Well-Known Member

я от привела чоловіка, але вона сказала йому чекати в коридорі, такий от парадокс виходить...
    лікарка навпаки агітувала і казала що це дуже бажано. Ех, я вже заплуталась..

10. olena

olena New Member

А чому ви не сказали їй ,що хочете,щоб чоловік був з вами при огляді і на УЗД,треба відразу обговорювати з лікарем всі деталі,бо в процесі пологів вона може теж щось вирішити без вас,і без вашого погодження.

Я теж з тим згідна,у кожного свої вподобання,і не завжди те що подобається одному,подобається другому.

11. Taska

Taska Well-Known Member

власне огляду не було, просто ми з нею розмовяли-знайомились, вона переглядала обмінну карту. Чому я їй не сказала що хочу щоб чоловік теж був присутній - навіть не знаю, мене здивувала її поведінка і я навіть не встигла зреагувати... все було поспіхом
    але ви праві.

12. Nata

Nata Well-Known Member

Та тому що мусять вони агіьувати! Але це означає, що потім не виникне ситуації коли
    Лікареві справді треба довіряти :)

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

довіртеся своїй інтуїції.я спостерігалася і народжувала у лікарки,про яку на ДП є різні відгуки. Але з першого ж знайомства,яке сталося навіть при форс- мажорних обставинах, я зрозуміла,що це- "мій" лікар.І як не "підбивала" за час вагітності моя мама піти познайомитися ще з кимось- я відмовлялася.
    а ще, можете спитати враження свого чоловіка.У нього теж залишилися якісь відчуття. Мій чоловік одразу теж з першого знайомства сказав триматися конкретного лікаря.До речі, хоч тоді і не практикувалися спільні пологи, мій чоловік був присутній при усіх 3 УЗД у пологовому+ на передпологовій консультації.Лікар сама пропонувала ,щоб майбутній тато усе бачив і знав.

14. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

+1000

я дуже хотіла родити у іншого лікаря. Але при знайомстві зі своєю лікаркою відчула. що є контакт:)
    І вона також була за те, аби чоловік був на родах.

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

може тоді варто підшукати іншого лікаря?

15. TanyaKa

TanyaKa New Member

Дівчата! Шось я в тих кілометрових дописах заблукала.:girl_sad:
    Хтось на Батальній в Циснецького був? і як?

16. Fijalka

Fijalka New Member

Напишіть, може хтось знає щось про Литвинчук Любомиру Петрівну?

17. dianisia

dianisia New Member

Можете подивитись розділ " Раджу вам лікаря з ПБ" . Там лише хороші відклики. Саме у неї збираюсь народжувати.:girl_smile:

18. madchen

madchen Member

Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, чи на облік потрібно ставати виключно за місцем прописки? Хотілося б вибрати хорошо спеціаліста, який вів би від початку до кінця:girl_smile:

19. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Якщо є хороший лікар - то за місцем прописки, а якщо маєте іншого - пишете заяву на ім"я завідуючого відділення, що хочете стояти на обліку в ЖК (назва та адреса) +платите благодійний внесок (20-50 грн) - і все, стоїте там. Від лікаря багато чого залежить, навіть ваш настрій.

20. madchen

madchen Member

Дякую!!! Чесно кажучи, декілька варіантів є,але щоб зупинитись на комусь важко.... Ми ще в процесі пошуків. А кого б ви порадили??? Було б добре, якщо це у Франківському районі( Симоненка)

• Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.