Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. katrina

katrina New Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

Хто народжував у Винник О.В з Мечнікова? Як вона Вам?

2. olena

olena New Member

Я особисто не народжувала в неї .але чула таке:спеціаліст-хороший,людина-просто жах.

3. katrina

katrina New Member

А в чому це виражається?

4. In4a

In4a Well-Known Member

Я також не народжувала, але дівчата, які лежали в неї на підтримці і потім народжували, були задоволені... Бачила її пару разів, така вже пані в роках, спокійна (принаймні, була в ті моменти :)), але якась трохи "совкова"....

5. olena

olena New Member

А мені казали,що зовсім вона не спокійна,що і матюкнути може,і накричати

6. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Я на обліку була в Пурпури Роксолани Йосипівни (полікл. на Сихові).
    Молоденька привітна лікарка.
    Ніколи нервів не тріпала. Не лякала. Тільки з приводу моєї ваги дуже "хвилювалася". Коли я вже почала третій десяток кг набирати, то питалася, чи мій чоловік мене ще не лякається:girl_crazy:
    Аналізи та УЗД стандартні. Рекомендаціїї також.
    Черги під кабінетом.
    Коли довго в неї не з"являлася, то її медсестра дзвонила й запрошувала на прийом.
    Вдруге йшла б до неї.
    Але при цьому, як і минулого разу, консультувалася б ще й з іншими лікарями.

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

100%. "Витягує" найскладніші пологи, але направду досить груба.Вела мою "напарницю" по родзалу і в подальшому сусідку по палаті. В родзалі кричала на неї,що якщо вона не перестане скиглити,зараз піде під ніж.У дівчинки направду був великий плід- 4300,але Винник нормально допомогла народити. Але коли приходила до неї у палату після пологів теж по-хамськи розмовляла.Але як про спеціаліста про неї гарно відгукуються.

8. katrina

katrina New Member

Може то вона як до кого ставиться? (ну там залежно від настрою і т.д)...я коли з нею зустрічалась, то вона мені здалась нормальною (хоча мені, правду кажучи, все рівно як вона буде до мене ставитись - головне щоб пологи провела добре і все добре зробила)

9. katrina

katrina New Member

Ага....і ще питання...Винник мені нічого не сказала на рахунок оплати...хто знає скільки вона бере за пологи?:girl_cool:

10. сніжна

не знаю,як зараз,але завжди вона була лікарем,яка має максимальні розцінки серед лікарів даного пологового. До прикладу,коли народжувала я,максимальними розцінками були 100 у.о. Моя сусідка по палаті заплатила п. Ользі 80 у.о. Лікар при мені попросила її "доплатити" ще 20 у.о.

11. katrina

katrina New Member

А як зараз платять...в доларах...чи в гривнях теж можна? (все ж на Україні живемо))) Я, на приклад, збираюсь давати в гривнях...хай йде міняє якщо їй треба)):girl_curtsey:

12. odree

odree Well-Known Member

ну ви спитали. та хто як може, так і платить. ще розбалувати валютою і всьо, капець повний буде

13. сніжна

беруть любою валютою-лиш би давали..

14. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Привіт дівчата!
    Може хтось чув про РОБАК Лілія Миколаївна з залізнодорожньої поліклініки???

15. Kalina

Kalina Active Member

Порадьте будь ласка хорошого спеціаліста в поліклініці на Хімічній або на Руській,бо навіть незнаю до кого там ставати на облік.

16. сніжна

На жаль, на Руській зараз не залишилося хороших лікарів ( їх зі своїм приходом "вижила" нова завідуюча в 2003 році- Климпуш Діана Львівна). Це моя ЖК за пропискою, але будучи їхньою "клієнткою" на протязі 7 років,після "відходу" звідти ряду лікарів, довелося змінити на іншу ЖК.

17. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

А хтось щось чув про лікарку Лабуш в поліклініці на вул. Руській?

18. сніжна

чула і бачила. як спеціаліст- не дуже... як людина- як на мене-така собі флегматична. Дехто з вагітних жалівся на те,що груба.Але то як кому. А от її медсестра ( по меншій мірі,довгий період яка була- зараз не знаю та чи ні)- то взагалі було "щось з чимось" ( той варіант, коли солдат вважає себе генералом і "відривається" на "рядових" ( тобто пацієнтах).

19. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Дівчатка в мене коліжанка хоче вставати на облік в ЖК по вул. Симоненка, можете порадити хорошого лікаря.
    Дякую.

20. allusya

allusya Well-Known Member

Привіт усім!!! :)
    Підкажіть, буь ласка, когось з лікарів на Хімічній ( п. Князя Лева).
    І чи варто йти навіть на консультацію, коли місячні, але щоб спланувати вагітнсть? ЧИ лікар допоможе?

Статус теми:
Закрита.