Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

2. Latane

Latane Well-Known Member

а більше ніяк і не оберете - читайте форум, послухайте кого радять знайомі. Я свого часу виписувала прізвища лікарів які зацікавили і писала їх + і - по відгуках. А потім чиє прізвище частіше згадувалося в позитивному руслі в того і народжувала. Ще важливим для мене був факт досвіду лікаря і вміння ним робити кесарів розтин в разі чого. Але спробуйте все ж відігнати свої страхи і налаштуватися на природні легкі пологи!

3. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я також хочу заступитись за Gajka. Людина поставила цілком нормальне і конкретне запитання в надії отримати відповідь, а ви підняли її насміх. В неї перша вагітність, перші пологи тай взагалі все буде вперше. Згадайте себе в такий час. Не у всіх є відчуття "здорового пофігізму" одразу, до когось воно приходить з часом. Звичайно 30 років то не 50, але можливо у жінки є ще якісь супутні проблеми зі здоров'ям, котрі і дають їй підстави до більшого занепокоєння. Веду я до того, що давайте бути добрішими і взаємнокрасивими :girl_wink:
    Gajka, подивіться теми про лікарів, про пологові і про пологи, там знайдете всю і необхідну інформацію. Приглянете собі лікаря і тоді вже будете питати конкретно про нього тут.

4. Latane

Latane Well-Known Member

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

6. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Я сама не народжувала, але була присутньою на родах своєї коліжанки і ось, що можу сказати, я б радила Федину Романа Григоровича, настільки позитивного ЛІКАРЯ!! ( а я знаю які лікарі бувають мерзенні, бо сама студентка - медик) я ще не бачила) і коліжанка в захваті! Бо в неї 1 пологи були в медінституті і порівняти було з чим)) якщо треба, номер я маю)) і ціни він не говорить!

Надіслано з мого iPad, використовуючи Tapatalk

7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я напротивагу скажу, що сестра і ще кілька знайомих вкрай незадоволені цим лікарем. І на то є купа вагомих причин. Вже колись розповідала...
    А позитив лікаря не основний критерій вибору:)
    Хоча, кому що...

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А яку пораду на таке запитання можна дати? Йдіть до такого-то, дайте стільки-то, решті по стільки-то, а з тим-то поторгуєтесь....??
    Форум не тільки для того щоб писати а ще й щоб читати.
    Писано переписано про лікарів, суми, ситуації, хтось давав, комусь всі пологи в 250 грн.вийшли. Конкретно що обрати мусить людина сама вирішити. Не лінуватись перечитати. Навіть я тиждень-два назад писала тут про свої два зовсім різні досвіди.
    Тому така реакція в дівчат.

Писи. Тут добра половина мам роками боролась за свою вагітність, тому гайко, ви не одні.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

11. Latane

Latane Well-Known Member

Дякую, але Федина вибув з мого списку не дивлячись на колись дуже позитивні відгуки про нього

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

12. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Раніше казали про нього, що він дуже хороший лікар, а тут читаю сам негатив про нього. Сама народжувала у Федини, як на мене він хороший лікар.

13. Milli

Milli Well-Known Member

Я б вам перше порадила обрати пологовий будинок, бо у кожному є хороші лікарі. На Мечнікова зробили ремонт, там душ і туалет є в палатах, є сімейні палати, є вільне відвідування. На Джамбула сан. умови загальні (на коридорі), сімейних палат нема, у родзалах ліжка нові, палати є різні і 2, 3, і 4-місні, це вже куди попадеш.Відвідування тут тільки в приймальному дозволене. За Мед не скажу, бо ніхто із знайомих там не народжував. Батальна закрита. (Я свою першу дитину там родила, шкода що закрили на ремонт так невчасно:girl_wink:)
    Оприділіться чи хочете ви народжувати у чоловіка чи у жінки, чи вміє цей лікар тримати себе в руках в екстрених ситуаціях.
    На якому ви терміні якщо не секрет?

Тепер у всіх пологових можна іти на роди з чоловіком чи мамою чи сестрою.

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Гайка, йдіть знайомтеся з Данковим. Ви налаштовані на те, що лікар має робити роботу, пхатися в процес не будете. В нього величезний досвід, в тому числі з важкими випадками. При потребі прокесарить. Умови в пологовому на Джамбула не дуже, але думаю, вам то не головне. Думаю, якщо він вас візьме, будете задоволені. Тим більше, що фінансовий бік питання для нього теж не головний.
    Ну і ви не маєте рації, хоча я розумію в деякій мірі вашу реакцію. Йдучи в пологовий навіть до найкращого лікаря, ви просто обираєте такий вид ризику - довіритися лікареві. Ви не можете знати, чи ваш організм захоче довіритися йому так само. Але то ваш вибір, не мені його обсмоктувати, як і вибір Юлі.

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я не раджу. Маю знайому дитячу медсестру на Джамбула. То вона каже, що народжувати через природні родові шляхи до нього не радить нікому, бо часто бачить, в якому стані дітки, народжені з ним. Практикує стимуляцію, профілактичну епізіотомію. Хірург хороший. На плановий кесарів - раджу, мене він теж оперував. На звичайні пологи - ні. Не знаю особисто жодної жінки, яка б у нього народила (перші пологи)без стимуляції і епізіо.

щодо мого попереднього коментаря.

16. Latane

Latane Well-Known Member

а в якому стані?

17. fiesta

fiesta Well-Known Member

Моя коліжанка недавно в Надіжка на Мечнікова народжувала. Казала, що приємний, веселий, професійний.

Надіслано від мого MediaPad 10 LINK, використовуючи Tapatalk

18. Latane

Latane Well-Known Member

Народжувала в Данкова, без стимуляції, хоча з епізіо - Дарка з руками разом лізла. В мене стрімки пологи були. Він попереджав про свої дії, пояснював чому так треба зробити.

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

гематоми голівки, перелами ключиці, вивихи ручок. Щось з цього часто трапляється

20. Latane

Latane Well-Known Member

ну значить мені повезло)))))

І таких байок про нього не чула, принаймі 4 роки тому - тоді так про Улашина пліткували)))))))

Статус теми:
Закрита.