Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

Кажуть "усе буде добре" а роблять як їм треба :sad:

2. Paradise

Paradise New Member

Підскажіть хто є зав. відділенням пологового відділення (2-й поверх) в Медінституті, часом не жіночка Вовк? Хто про неї щось може написати?

3. Latane

Latane Well-Known Member

Печаль...
    Подивилася вчора фільм про луцький і житомирський пологовий, то там лікарі за сімейні пологи, кажуть, що майже не використовують ліжко-трансформер, що жінка сама обирає позу для нарождення дитини. Наголошують, що пологи лежачи на спині є небезпечними. Родзали оздоблені ваннами і такими табуретками для вертикальних пологів - короче, так все там прекрасно, що аж не віриться, що це в Україні. Головне, навіть не те, що родзали оздоблені всіми корисними речами для породіллі, а те як лікарі мислять - зовсім відійшли від совка, молодці - прогресивні. От тільки чого у сусідньому Луцьку таке є, а у нашому Львові ні...

4. nattsol

nattsol Well-Known Member

чоловікова сестра вчилась на акушера в Ківерцях, була на практиці там же ж в пологовому; казала, що там породіллям теж давали вибирати позу і не наполягали на клізмах і стимуляціях

5. Latane

Latane Well-Known Member

Парадокс просто, чому ж у Львові так складно на колінця перед вагітною стати, коли вона у вертикальній народжує, тим більше по домовленності. Невже самим лікарям не цікаво розширити грані сприйняття процесу родів і поведінки породіллі..... то так, риторика...

6. Liudochka

Liudochka New Member

Відповідь: Розповіді про пологи

Доброго дня усім. Хочу поділитися з вами тим як народжувала двійню і тим як вдячна лікарю Олександру Станіславовичу Паєнку (Медінститут). Я довго підбирала собі лікаря в котрого хотіла б народити, адже це двійня, щоб все пройшло якнайкраще. Лікаря Паєнка О.С. мені порадила моя хороша подруга, котра пережила 3 кесаревих розтини і була дуже задоволена цим лікарем. І справді, познайомившись з Олександром Станіславовичем стало зрозуміло що це людина досвідчена, професіональна,дуже серйозна по відношенню до пацієнтів та їхніх турбот і запитань, а про те наскільки Олександр Станіславович приємна людина у спілкуванні просто неможливо описати. Трапилось так, що внаслідок дуже високого тиску мене потрібно було оперувати на 32 тижні вагітності, Олександр Станіславович примчав негайно на операцію, адже відлік йшов на хвилини, оскільки внаслідок тиску 220/120 оперувати потрібно було терміново, перед операцією ще зайшов до мене, заспокоював мене. Все пройшло дуже добре, дітки не постраждали, народились недоношеними, але живими та здоровими, їх одразу поклали під ковпачок, я теж по тихеньку відходила від операції та пережитого, лікар щодня приходив до мене двічі, тричі на день, перевіряв шов та моє самопочуття. Мабуть, Господь Бог послав мені саме цю людину, адже в таких випадках через можливу халатність можуть загинути усі, і діти і мама. Нажаль, високий тиск тримався у мене ще 3 тижні, і після роддому я одразу потрапила у гінекологію медінституту, а коли на обході професор Маркін вирішив що мені необхідно зробити ще вакуумну чисту (хоча потреби робити цю процедуру, як виявилось пізніше, не було, причина тиску була не в цьому) Олександр Станіславович Паєнок одразу погодився зробити цю операцію, знову ж таки заспокоював та пояснював що до чого, і мені вже було не так страшно, адже в руках у такого професіонала страшно бути не може. Після усіх оперцій я пробула в медінституті ще 2 тижні, кожного дня до мене навідувався мій лікар, турбувався, перевіряв чи я в порядку, призначав лікування, хоча в гінекології у мене був вже інший лікар. Одним словом, це справді велика людина, акушер-гінеколог у 4 поколінні, заслужений лікар України, доктор медичних наук і просто надзвичайно приємна та хороша людина. Безмежно вдячна Олександру Станіславовичу Паєнку за його професіоналізм, точність, пунктуальність і його добрі слова!!! Раджу усім хто у пошуках, особливо якщо у вас теж як і у мене складніші випадки!

7. Virna

Virna Well-Known Member

8. Liudochka

Liudochka New Member

Ні не реклама, просто я ніколи не зустрічала такого лікаря! Мене досих пір переповняють емоції!!! Не сприймайте це як реклаиу!!!
    Ми з чоловіком йому дуже вдячні!!!

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

10. Liudochka

Liudochka New Member

Потрібно було виявити причину високого тиску, тому професор Маркін прийняв рішення зробити цю чистку, а його рішення не обговорюються, тому й мені це робили, але тиск тримався всерівно. Я не маю наміру щось комусь тут доводити, просто хотілось поділитись враженнями про те де я народжувала. І так, Паєнок - класний !

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

12. Guapa

Guapa Active Member

А чого того Маркіна так всі бояться? Я зараз в роддомі медінституту, то по вівторках якраз обхід Маркіна....то перед обходом всі такі перелякані бігають...питаю своєї лікарки - чи можу я відмовитися від його огляду, то вона каже, що ні, бо він буде казати, що вона не підготувала жінку....а я ж знаю, що маю право відмовитися від будь-чого, і від його огляду також...але не хочу, щоб моя лікарка через це мала неприємності.

13. sanches

sanches Well-Known Member

На Джамбула теж всі так бігають)) Але, здаэться, в п'ятницю. Коли я в патології була, перед його обходом навіть двічі підлогу санітарка помила! Ну і оглядів його всі не хочуть...

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk

14. Guapa

Guapa Active Member

Чому тоді не відмовляються?

15. sanches

sanches Well-Known Member

Поняття не маю... Мене це "щастя" оминуло - не захтів мене дивитись))
    Хоча дівчата з палати казали, що огляд в нього болючий і в тих, хто на останніх термінах, після нього часто починаэться родова діяльність. Але як воно насправді - не знаю...

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk

16. сніжна

професорський обхід завжди у всіх пологових був у фаворі. Це певна відповідальність і кожного лікуючого лікаря. Особливо, якщо це рядовий лікар.Думка професора дуже ціниться і береться до уваги. Професорський обхід є щотижня у кожному пологовому у визначений день. Але він різниться для вагітних: на кріслі Маркін оглядає лише тих. у кого термін вже пологів підійшов ( 40 тижнів), або у кого є для цього покази. В ін випадку- професорський обхід по палатам: палатний лікар зачитує біля кожної "діагноз", а професор може пальчиками зверху по животі порухати ( мене не чіпав узагалі:) і додати зауваження до зачитанних призначень.Ну і палати до професорськго обходу мають бути приведені " до норми" ( щоб не було на виду заборонених предметів, недозволених продуктів і т.п.)

Тобто він важливий не так для вагітних, як для їх лікуючих лікарів ( така собі перевірка "вищестоящим" )

17. Paradise

Paradise New Member

О, це все точно!!!

18. Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

19. Latane

Latane Well-Known Member

А хто з лікарів схожий за темпераментом на Данкова, але на Мечнікова і років на 20 молодше?)))

20. сніжна

Статус теми:
Закрита.