Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gudz

Gudz New Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

Якось попала до нього перед декретом (моя лікарка була у відпустці), ну що можу сказати... молодий турок... крутив мене на кушетці в різні сторони, бо не міг почути серцебиття дитинки, завчені фрази і назви вітамінів, на любе питання не міг нормально відповісти ... висновок: молоде-зелене у своїй справі (немає досвіду) !!!

2. Mio

Mio New Member

Відповідь: Збираємось до ПБ -2

Дівчата, не знаю чи правильно, шо тут таке питаю, чи то треба в іншій темці, скиньте хтось будь ласка номер Левицької Соломії Євгенівни

3. Анастасия

Анастасия New Member

Дівчата,хто мае телефон Герчаківського Володимира Йосоповича з Мечнікова,дайте будь ласка . Напишіть свое враження про нього в ПП. Дякую!!

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

мамусі поділіться інформацією про Сікору Ореста Васильовича з Джамбула. хто що чув/знає? радять мені з ним познайомитися

5. Drimka

Drimka Well-Known Member

В мене теж виникає питання з вибором лікаря. Два рази народжувала на Батальній у Литвинчук, а тепер от пологовий закривають і я зовсім розгубилася. Думаю іти на Мечнікова, розглядаю двох лікарів Левицьку Соломію і Панкевич Мар'яну, правда ще не маю контактів жодної, тому хто може, скиньте, будь ласка, в ПП. А от чоловік радить їхати на Батальну до Литвинчук, в надії на те, що вона буде в іншому пологовому і просто йти за нею будь-куди. Може хтось в неї народжував останнім часом і знає, куди Любомира Петрівна планує переходити.

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Між іншим, знайшла фотку колективу з Мечнікова http://mkkpb.lviv.ua/наш-колектив/
    Підкажіть хто є хто, думаю всім мамам, які зараз вибирають лікаря це буде цікаво і корисно.:girl_smile:

6. katysik

katysik Well-Known Member

Знаємо тільки Соломію Євгенівну :), вона крайня справа - світленька у голубому костюмі :girl_wink:

7. Людок

Людок New Member

Усик - нижній ряд посередині в білому

8. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Я так розумію, тут не весь колектив. Мого лікаря з перших пологів Рибчинського О.Г. немає(

Дівчата, маю таке питання для тих, хто народжував двійню: в кого народжували і які враження від лікаря? Можливо і Рибчинський теж займається?

9. glamour

glamour New Member

Долотказін Олег - верхній ряд, крайній зліва

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Якщо не помиляюсь, то біля Усика в білому чепчику сидить Шекета Людмила Дмитрівна - головний лікар пологового.

11. Людок

Людок New Member

точно він
    не могла згадати прізвище
    він пологи не приймає
    був у мене палатним

12. Drimka

Drimka Well-Known Member

А чи є на цій фотці Чернова Марта Олександрівна. І взагалі хто, щось може пронеї сказати, а то знйшла на форумі 3 позитивних відгуки і 1 негативний, та й то не дуже свіжі. Хотілося б почути ще якусь інформацію про неї, як вона ставиться до партнерських пологів.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

далеко -далеко не весь колектив. Ну і тут на фото багато молодшого персоналу і натомість немає багатьох лікарів. Я тьотя сліпенька, але розгледіла тут Верхівську (перший ряд, крайня зліва, посередині сидять Усик та Шекета, над Шекетою трішки правіше здається Ленчевська, через одну- Коваль,Левицька- крайня справа,під Долотказіним голова Басистюка. Далі я погано можу розгледіти

п.с. мене цікавить, може хто знає, що за лікар крайня зліва у другому ряду ( над Верхівською)- ця лікар оглядала мене як чергова, я не звернула увагу на її прізвище, але вона на мене тоді справила дуже хороше враження

14. бетменша

бетменша Well-Known Member

Дівчата, хто може народжував недавно, розкажіть, як у Жемели з Медінституту з оплатою? Чи вимагає конкретну суму і чи не погіршується у неї ставлення після недостатньої оплати? У мене це важливий параметр для вибору лікаря. Я звісно готова оплатити, якщо звертаюсь до конкретного лікаря, але суми вищі від середньостатистичної зп у нас в області(маю на увазі 2000-2500, а у декого це ще хороший варіант), мене лякають.

15. Drimka

Drimka Well-Known Member

Мене ще цікавить лікарка з медінституту Бариляк Зоряна Іванівна. Давно не чула про неї відгуків, вона ще там працює?

16. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а ми, здається,таки обрали лікаря в ПБ. поговорили,все розпитали. отримали вичерпні відповіді. нині вже спала спокійно :girl_dance:

17. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Я теж оприділилась, будемо народжувати в
    Знайомитись підемо пізніше, десь на 36-му тиждні:girl_smile:

18. Gudz

Gudz New Member

Вітаю з вибором!
    Моя сестра двоюрідна і чоловіка сестра в неї народжували діток. Скоро вона і у мене буде приймати роди, такщо детально потім все розповім :girl_wink:

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у Жемели народжувала моя знайома і моя кума. В жодному випадку вона про оплату не говорила- розраховувалися за власним розсудом. Щоправда, у першому випадку це було біля 300 у.о., а у другому там кума сама з родини медиків, то над нею і так фукали

20. Herbera

Herbera New Member

Стою на обліку в Колодій Оксани Іванівни на Джамбула, а нещодавно дізналась, що вона і роди приймає, може хто в неї родив і може написати якісь відгуки?

Статус теми:
Закрита.