Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. glasses

glasses Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

Я думаю з таким відсотком ймовірності, лікарка мабуть попередила б Вас за можливий КР. Не накручуйте себе. Все буде добре. Якщо вона Вам сподобалась і Ви знайшли з нею контакт все буде ок. Значить це Ваш лікар!

2. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

так,я це розумію, є ще кілька не підтверджених фактів,які повторне УЗД вияснить,от тоді і скаже,напевно. Тому я і питала,чи вона практикує КР чи шукати когось "прозапас".

3. glasses

glasses Member

Колись хтось мені здається писав, що вона практикує, бо я теж дуже хотіла в неї народжувати. Але, в нас не склалось(((
    Погляньте в раджу(не раджу) лікаря з ПБ, можливо пише в когось саме за КР.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Левицька робить КР. Але якщо у вас до цього немає показань ( немає відповідного запису у обмінці, немає рекомендацій професора, лікар теж не бачить підстав), значить до планового КР тих підстав і нема. А все решта вирішується вже по ходу.

5. katysik

katysik Well-Known Member

Знаю на 100%, що С.Є. проводить кесарєво і доволі пристойно, але що ціна у неї за ту процедуру доволі висока

6. rununkulos

Дякую за відповідь.
    немає ніякої такої інформації,бо вилізла версія КР на минулотижневому УЗД. Та й це я впринципі страхуюсь морально чи то настроююсь "якщо-щось".

7. сніжна

8. rununkulos

що це мається на увазі?!ПРофесор?!ЦЕ мала би кудись ЖК направити на консультацію чи як?

9. Polalex

Polalex Member

На цьому тижні познайомилися з лікарем з Мєчнікова. Розумію, що трохи зарано, але... зараз маємо переїзд, багато нервів, та й я чогось вирішила, що не дохожу до 40 тижня. Мені його порадила лікарка з ЖК, декілька знайомих в нього народжували та й на ДП поганих відгуків про нього не знайшла. Отже, Вальдемар Володимирович нам трьом (ходили з чоловіком і сином) дуже сподобався: спокійний, інтелігентний, відповідав на всі питання, підбадьорював (я йому сказала, що побоююсь других пологів), сказав до 37 тижня не перейматися нічим, а от на 37 до нього ще раз приїхати. Тепер я спокійна!:girl_tender:

10. сніжна

версія на УЗД- це точно не показник. Зрештою. С.Є. не кесарила і мою братову, у якої була рекомендація Маркіна і ЖК на КР. Дозволила народжувати самій.

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

так, у ЖК є консультаційний професорський день, під час якого вагітні, у яких є потенційний ризик дістають скерування від дільничих на консультацію. Звісно. що ця консультація не виглядає так, як це у пологовму. Просто професор оцінює усі паперові записи, опитує вагітну і дає заключення.

11. rununkulos

а хіба хтось в теперішній час робить великі знижки?! +- у всіх така ціна.
    Є багато докторів,які по словах дівчат з ДП брали з них о-го-го, а є й такі,які дали по можливості (не 400-500уе.) і . може й мало по тих мірках,але пройшло.

12. сніжна

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я про дану лікарку теж трохи підчитувала, бо на початку розглядала її кандидатуру, але, чесно кажучи, вона, якби то мяко сказати, у нас на форумі модна і хвалена, на іших форумах про неї не надто гарні відгуки.
    Ну, та й коли відношення лікаря прямо пов"язане з розміром подяки, я не знаю чого тут може бути хорошого.

14. katysik

katysik Well-Known Member

Ми обрали дану лікарку, поки задоволені своїм вибором. Орієнтувались не на відгуки з форумів (хоча їх теж досить багато перечитала), а на особисті враження двох моїх дуже хороших знайомих і двоюрідної сестри. Вони мені її дуже радили і хвалили, казали, цитую: "вона дуже уважна, турботлива і відповідальна" :girl_smile: Дуже сподіваюсь, що мої особисті враження 'опісля' будуть такими ж ))

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ

Почитала у новинах, що засуджують лікаря-гінеколога, цю чуйку вже чула скоріше і ніби це лікар у якого я народжувала з Батальної - Трохим Андрій, хтось чув про це?

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Цю дівчину знає моя знайома. У Трохима родила наша Ліля, я і ксанка...

18. сніжна

19. Людок

Людок New Member

а якраз про це всі забули
    прізвище б цього героя?
    якщо черговий, то нізащо не відповідаєш?
    бо йому не платили, значить пофіг?
    то мабуть вже в тему довіддячувались

20. kalendarik

kalendarik New Member

В жіночій консультації на Рапопорта є лікар Шнира і Гурський. Може хтось напише якісь відгуки про цих лікарів. Дякую)))

Статус теми:
Закрита.