Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

2. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Так, пишу фамілію лікаря з Батальної, до якого ходила- Прокопів І.В.

4. Holly

Holly Moderator

я так і подумала. Сусідка по палаті мала в нього КР, то за час мого перебування він приходив дуууже рідко. То якогось лікаря пошле, то студента. І, так, він не любить коли до нього телефонують і він не роздає номерів телефону, тому здивувався коли ви подзвонили.

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Гм, а як спеціаліст ніби не поганий. Принаймі такий хвалений-перехвалений.)))
    27-го ніби то вже Мечнікова точно відкривається, так що ще тиждень і мені питання про Прокопіва стане не актуальним.:girl_cool:

6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

а я здивувалась що він взяв трубку))) сама до нього наярювала певний час.. але нервів не хватило та й кинула те діло, думаючи ні то ні, іншого найдем.. раптом при пологах теж буде такий ігнор...

---------- Додано в 07:52 ---------- Попередній допис був написаний в 07:51 ----------

гарна новина зранку) може і ми дотянем до відкриття)

7. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

...а ми можемо дотягти, я так бачу до закриття Джамбули...

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:04 ----------

часом ніхто не чув новин від Ромашки, як там вона?

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

...і як там Таньчик, хтось контактує з нею? можливо вона вже мамуся?
    п.с пооффтопила тут, соррі)

9. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

мені казали що 28 відкривають.

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

У моєї куми саме так і було. Вона дзвонила, її чоловік, черговий лікар до нього дзвонив, але він так і не брав трубки. Кума мусила родити в чергового, при тому що Прокопів поклав її в патологію на 3 тижні, бо в неї була досить проблемна вагітність.
    Це так, але от чого так хвалять не зрозуміло. Може як спеціаліст він хороший, але відношення у нього до пацієнток м'яко кажучи не дуже. Для мене хороший лікар має бути професіоналом в роботі і привітним по відношенню до мене, готовим піти на контакт в любий час (тим більше за такі гроші).

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ого, всьо лягаю пляцком, щоб дочекатись 28-го числа.)))
    Я вже більше ні до кого не піду знайомитись. Вже і так від тих фамілій голова кругом.:8:
    Тай думаю вряд чи ми надумаємся раніше народжуватись, то я щось паніку розвела...))
    Ну, в розмові він так нічого, або то я не вимоглива. Навіть щось там піджартовував стосовно мого імені. Тай вже не так то принципово, ну лиш би не бука-злюка там вже такий аж шо ну, а там якщо малослівний і не посміхається лишній раз, то для мене не грає ролі.
    Головне- це хороший спеціаліст, бо отой мій невдалий досвід перших пологів... Я так більше не хочу. Ну, і
    тут з даним лікарем явно проблематично.
    Хоч як пише Сніжна, може то і правильно, ну, і кінець-кінцем ще є ЖК для всяких дрібних запитань. Ми ж собі там тоже довго і нудно спеціалістів підбираєм. Але коли в мене почнуться пологи, я таки хочу з лікарем бути на зв"язку. Ну, щоб хоча б подзвонити і розповісти, а вже як пішле до дежурного на огляд, то най... Але Прокопів сказав що йому ті всі паніки, типу "схопило", "потекло" не потрібні. Типу в разі чогось їхати відразу в пологовий, а його не турбувати. Таке то...

12. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Моя лікар в ЖК "зірок з неба не хапала", тому радитись з нею я не могла. До знайомства з лікарем з пологового, я радилась зі свої гінекологом (лікар в якого я лікувалась від безпліддя), а потім уже з 28 тижня консультувалась з лікарем у якого народжувала. Моя лікар з пологового завжди була на зв'язку зі мною. Але також казала, якщо я думаю що почались пологи то подзвонити їй і їхати в пологовий на огляд до чергового, щоб він підтвердив чи це дійсно пологи і вона тоді приїде на протязі 15 хв.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

То я так під час першої вагітності, бо моя з ЖК не то шо "зірок не хапала...", вона сама мене провадила до лікаря, в якого я лікувалась від безпліддя на консультацію, бо напевно знала, що в тому ділі петрає мало.)))
    Зараз маю ніби добру лікарку з ЖК, ну і вагітність протікає майже не проблематично, тому потреби як такої для консультації до цього часу не було. Ходила собі, здавала аналізи, нічого не турбувало, та й добре.)

А під час першої вагітності з 22-ох тижнів вже була на дроті з лікаркою з пологового. До того часу, з тим лікарем, який лікував від безпліддя.
    Та добре, коли все добре...:girl_in_dreams:

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Так чекала відкриття того Мечнікова і, о, на маєш, дзвоню до лікаря, а мені відповідає "вхідні дзвінки заблоковано оператором". Я по-перше, не розумію що то означає, по-друге, не знаю що маю робити.:sad:
    Таки планувала нині зустрітися, переговорити, а ще то скерування в патологію. І шо тепер робити?:sad:
    А як почну родити і таке буде???
    Може то ще Мечнікова не відкрили, хто знає?

16. Inglor

Inglor Well-Known Member

Якщо я не помиляюсь, таке часто говорять, коли дана людина знаходиться за кордоном. Думаю, ваш лікар десь на морях ще.

---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

Думаю, для вас зараз найкраще не нервувати, а то ще передчасно вродите. Вам воно тре. Заспокійтесь, ви ще не родите.

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ага, щойно мені написали дівчата, що він має бути 30-го числа.)) А я вже нині лижі намилила їхати.

---------- Додано в 09:32 ---------- Попередній допис був написаний в 09:31 ----------

І в ЖК пообіцяла що вирішу з лікарем нині всі питання стосовно патології і т.п.
    Ну, ладно, ждьомс.))

18. Inglor

Inglor Well-Known Member

Не почнете, я не дозволяю ))))). А якщо серйозно, то ваша паніка вам на користь не піде.

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

От і молодчинка.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

То всьо мене ЖК збаламутило. Типу термін більший, дитина дуже низько, готова до пологів повністю, от-от з дня на день, з години на годину і т.п. Ну, і живіт твердне і відпускає по наростаючій вже кілька днів.
    Але то таке, що має бути, те буде.

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

має бути все добре! а ЖК- вони такі- раз одне кажуть- другий раз інше.. Головне зберігайте спокій і насолоджуйтесь останніми днями-тижнями вагітності) куди спішити?!

Статус теми:
Закрита.