Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

Як це за подвійним? А є якісь тарифи?)):girl_in_dreams: На скільки я знаю, ви платите(віддячуєтеся) по власній ініціативі, і даєте стільки, скільки вважаєте за потрібне.

2. fiesta

fiesta Well-Known Member

Вперше таке чую! в мене лікар прописку не питала. Паспорт брали тільки при оформленні.

3. Inglor

Inglor Well-Known Member

Вперше таке чую.

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

От не думаю що тариф подвійний, але можливо треба писати якусь заяву щоб Вас прийняли. В крайньому випадку моя лікар питала чи я прописана у Львові.
    Ну і у випадку передчасних пологів, швидше за все, повезуть у Мед.

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мені здається зараз вже місце прописки майже значення не має. Відіграє значення де ви живете.
    Але пам"ятаю ніби то не місцеві дівчата в пологовому на Джамбула оплачували якийсь благочинний внесок. Проте подробиць я на жаль не знаю. Якщо ви живете у Львові, то можливо то не то.

6. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Я не оплачувала.
    На рахунок подвійного тарифу, то вже люди напридумували, чесне слово. Ваш лікар, а тим більше акушерка в паспорт Вам заглядати точно не будуть.

7. romawka

romawka Member

Не знаю чи будуть чи ні, але мене лікар на Джамбули 3 рази питався чи прописка Львівська. Думаю все ж таки є якась заморочка в документах, а на рахунок тарифу- то сумніваюсь, адже майже всі дають на власну думку.

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

певно то ще від лікаря залежить)

9. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Джамбула то міський пологовий тому питають прописку і при поступанні в лікарню беруть якийсь внесок на скільки я чула. бо мете теж перепитували саме прописку і тьотінька коли я оформлювалась дуже уважно читала прописку

10. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

до речі мене також розпитував, навіть до якого району відноситься моя реєстрація, сказала йому "Шевченківський", на що відповів "тоді все гаразд".

лікарі у нас різні

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у Львові 2 пологових- міські ( це Джамбула і Мечнікова). Тому по правилах вони мають приймати пологи у жительок з львівською реєстрацією. Обласні жителі скеровуватися мають на Батальну чи МЕд. Але: якщо ви хочете народжувати у міських пологових без Львіської прописки ( реєстрації), то просто можуть попросити написати заяву на ім я гол. лікаря пологового про те, що хочете народжувати саме тут. Все- це чиста формальність. Про подвійний тариф- це узагалі повна маячня.

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:43 ----------

тому що міські пологові теж мають р-нну розприділеність ( умовну): Джамбула в першу чергу має приймати Залізничний і Шевченківський р-н

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

ні і ще раз ні. ВІд вашої прописки вартість пологів не зростає. Вартість пологів залежить від обраного лікаря

12. glasses

glasses Member

І на Мечнікова, казала мені пані Л, щотре буде дати 100грн (чи 150) за заяву.

13. сніжна

"добровільно-спонсорський внесок" можуть попросити на фонд пологового.

14. smal

smal Member

Дуже прошу написати в ПП контакти Данкова та Надіжка, бо я так бачу, що не буду покладатись на рекомендації моєї лікарки з ЖК, і хочу сама вийти на контакт з названими лікарями.
    Заздалегідь вдячна.

---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

Дуже прошу написати в ПП контакти Данкова та Надіжка, бо я так бачу, що не буду покладатись на рекомендації моєї лікарки з ЖК, і хочу сама вийти на контакт з названими лікарями.
    Заздалегідь вдячна.

15. MaryF

MaryF Well-Known Member

Дівчата порадьте лікаря з медінституту, щоб не дорого, бажано жінку, і врівноважену.

16. сніжна

про Данкова не скажу, але Надіжка можете спокійно "знайти" на фейсбуці. Щоправда, зараз Мечнікова уже на мийці і лікарі тут у червні відпочивають.

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ----------

Жемела не підійде ( у мене всі подруги-знайомі, хто у неї народжував залишилися задоволеними)?

17. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Данкова тре безпосередньо в пологовому шукати..

18. MaryF

MaryF Well-Known Member

А скільки за пологи бере? Ше переживаю, щоб платні палати були. То ж один з пологових буде закритий, може і батальну до того часу закриють....Бачу я з тими роздумами поїду до чергового родити....

19. natorella

natorella Well-Known Member

а я всім раджу - йдіть до чергового, з ним простіше говорити, бо ти їм не винен наперед і вони нікуди не спішать
    а чергові то ті самі лікарі, шо приймають пологи

20. сніжна

хіба все-таки вибирати вже чергового- обдзвонити пологові , хто там тоді на чергуванні і вибирати.

Статус теми:
Закрита.