Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Brenda

Brenda Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

Я якраз хотіла сказати, що це дуже добре, що Ви читаєте форум:) Вибачте мені, якщо я сказала щось не то, каюсь. Я дійсно це почула від знайомоі знайомих, коли шукала лікаря, то мені так сказали. Я просто поділилась тим, що чула ( отак і народжуються неправдиві чутки:) ). І дуже добре, що Ви один з небагатьох лікарів, який заходить на наш форум, допомагає нам і спростовує всяку фігню і неправду, яку ми чуєм від всяких людей. Побільше б таких свідомих лікарів:)

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

тут не в тому річ... думаю кожна доросла людина розуміє, що відгуки субєктивні і не завжди правдиві,
    можуть як про хорошого лікаря всяку фігню говорити-писати по різних причинах (конкуренція, своєрідні погляди на речі)
    так і про поганого - хвалебні пісні від "своїх"
    так, в даному випадку - плітки, в яких незрозуміле першоджерело не мали б братися до уваги!
    але раз вже так сталося, що є та плітка і вона стала відома лікарю то не варто аргументувати тим, що лікарі мають компютер і можуть їх прочитати, а власне заперечити і звинуватити брехню... зауважити, наскільки на даному інтернет-ресурсі субєктивні відгуки
    бо обговорюються і правдиві речі.. і те, що лікар може прочитати форум не має обмежувати тих, хто пише правду

просто відстоювати правдивість, недопущення інформації, яка походить нізвідки - то просто має стати загальним правилом отаких обговорень (а не в сенсі, що кожен лікар має себе оправдовувати)
    п.с. між іншим, можна зробити обмеження в гілках "відгуки про лікарів".. там багато дописів від тих хто має тільки 1-5 дописів на форумі:)

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

На форумі хоч можна прочитати що пишуть, а скільки пліток гуляє в реальному, а не віртуальному світі, про що одне одному у вуха, а лікар і не здогадується...
    А тут прям "жовта" преса якась.)):girl_cool:

Оце +1000.
    Та навіть як ми говорили вже тут коли лікар випив 20 гр коньчку і закусив чоколядкою одні будуть сприймати за нормально, а інші скажуть лікар-алкаш.
    В кожного своя голова на плечах і кожен вправі нею думати і вирішувати.

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Я маю свою голову на плечах і якщо бачу що інформація походить нізвідки її майже не розглядаю.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

6. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я розглядала Надіжка В.В. як лікаря для своїх пологів і ходила з ним знайомитись. Лікар дуже сподобався, приємний і компетентний, розумний. А ще дуже симпатичний мужчина. Але я не народжувала в п.Нажідка, бо пологовий на Мечнікова ніяк не могли відкрити після ремонту. Мені термін не дозволяв чекати і я знайшла іншого лікаря у іншому пологовому.

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І я хочу піти на консультацію до п. Вальдемара, бо теж розглядаю його в якості лікаря з яким би хотіла народжувати. Але так як Мечнікова закривають з 3 червня, а ПДП в мене на 26 травня, то навіть не знаю.....З моїми темпами розродження :girl_haha: я реально можу пролетіти. От і думаю поки, час ще є. ну і я таки хочу ВПКР, тому тут теж залежить. Один словом, треба побалакати:girl_bye:

8. Brenda

Brenda Member

9. DrValdemar

DrValdemar Active Member

Я не лисий, не індус, не старий і зовсім не джагнутий. Джагнутим буду в червні, коли закриють пологовий на ремонт.
    Всіх Вас люблю, цілую, обіймаю :haha:))))))))))))))))

10. glasses

glasses Member

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

На ремонт???
    Якщо ремонт, то не факт, що пологовий відкриють 27 червня, як пише в наказі?

Тааак, мені скоро голова спухне з тими пологовими(((

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

І я.:)
    Єдине з тими мийками непонятка. ПДП на 15 липня, але якщо мій Андрійко надумає з"явитися на світ Божий швидше 38-го тижня, то буде трохи зле.

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

І мені.:8:

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

15. DrValdemar

DrValdemar Active Member

Мечнікова відкриють 27.06. бо вже 28.06. закривають пологове відділення 3-ї МКЛ (Джамбула)

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

17. Gudz

Gudz New Member

ааа...страшно(мені родити 5 серпня),а якщо маля захоче швидше народитись?!:girl_cray:.Прийдеться напевно домовлятись з двома лікарями...чи зразу забути за Джамбула,щоб не переживати....І ще мене цікавить,якщо Джамбула закривається,то на огляд до лікаря не попадеш?:girl_sad:

18. DrValdemar

DrValdemar Active Member

Не попадеш, бо всі джагнуті :yahoo:
    Тре звонити на телєфон до доктора і домовлятись.

19. Gudz

Gudz New Member

Розсмішили:D і підняли настрій!дякую:girl_wink:

20. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

А як з Батальною? Її не закривають? Якщо так то коли і на скільки?

Статус теми:
Закрита.