Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

Не особисто до вас, бо уявлення не маю як проходили Ваші пологи. Але, дівчата, враховуйте, що те що для когось чудово:

для когось може бути кошмар кошмарний.
    Тут вже питання пріоритетів і уявлень власних про пологи.

2. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

ні, ні, в мене такого не було))))))
    цілком з вами згідна, я не агітую тут за цього лікаря про якого вище писала, але особисто в мене все пройшло добре, без розривів, і поганих наслідків для мого чи малявки здоров"я)

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не те, щоб неетично. Але діє принцип лікарської співпраці. Тому якщо познайомитеся з Левицькою, Усик потім вам скоріше всього відмовить . Познайомитеся з Усиком, а підете потім ло Левицької, є величезний шанс, що стикнетеся з ним у пологовиму ( бо у випадку певних форсмажорів лікарі звертаються за його консультацією чи дозволом, наприклад на екстренне КР)
    тут справа не у тому, хто як подивиться. А в тому, що працює лікарська етика.
    саме так найоптимальніше

4. invisible

invisible Well-Known Member

Олю, а ви зупинилися на Лехновській? Це ж ніби ви про неї тут питали недавно?

Ех, а я от мрію про природні пологи без зайвої стимуляції, витискань, епізіо, у зручному для мене положенні, з лікарем якому я довіряю на всі 200%. Але це певно поза межею реальності, бо вже голова квадратна.

5. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Чому себе так настроюєте?????Моя братова в районі, у звичайній лікарні у не "модної" і не розрекламованої лікарки саме так і родила. Все можливо. У мене без того всього не обійшлось, на те були причини, але зараз все одно сподіваюсь на все добре і готуюсь і морально і фізично зараз, щоб все було інакше.

6. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Згадала як знайома родила в районі... В Львів їхати не хотіли - так ніби дешевше і відношення краще... Воно то ніби так. І задоволені вони. Але все по списку окрім витискання (правда схоже що хотіли "помогти", бо натякали чоловіки вийти). Але потім дитину забрали! приносили кожні 2 години годувати :-(

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Так. По-перше, тому що не хочу підстаркуватих мужиків-професОрів (в такого вже народжувала), по-друге, тому що в кого б не народжувала побільшій мірі все залежить від породіллі і від "випадку" (багато хто зі мною не погоджується, але це моя думка), а по-третє, Лехновська спокійна, ввічлива, якраз такого мені треба, сувості і всяких псіхів не переношу.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Гм, а я якраз на других пологах про такого і мрію...)) І взагалі хочу народжувати в мужика. Щось жінка-лікар, яка пищить і істерить над головою мені добряче врізалась в пам"ять. Знаю що я тут сто разів не права, але хочу народжувати в лікаря мужчини.
    Може хоч пищати не буде.

9. invisible

Виглядає що так :) Сьогодні приєдналася і я. Враження поки що дійсно дуже позитивні від неї як від людини. Ну а вже враження як про спеціаліста будуть пізніше. Поки що, дівчата, чекаю на ваші :)

10. glasses

glasses Member

Ого, то нас дійсно назбиралось доволі таки багато. Дай Боже їй здоров"ячка і сил нас всіх прийняти і бути максимально за природні пологи.
    Мирост, ти все таки вирішила йти до неї?Не питала хресного чого так проти усіх був?

11. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

12. glasses

glasses Member

13. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

Угумс... Теж думала, що виберу тільки мужчину. Все мені видається надійніше, і були в мене прециденти... Але але, пішла до жінки. Поки не шкодую, а там побачимо. Не сподобається, то з другим шукатимемо мужика :girl_crazy:

14. invisible

Так, вона сьогодні просто якраз чергова була. За нічні пологи питалася. Каже, що дійсно була така постанова, але обіцяла, що все буде ок і вона приїде (ну але звичайно по приїзді в ПБ спочатку має оглянути черговий і підтвердити початок пологової діяльності).

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

Вчора вночі ще знову рилася по Інтернеті, знайшла купу додаткового негативу про Сімкіна і вирішила таки до неї. З хресним толком про це не говорили, але я так розумію, він просто радив того, з ким він більш тісніше працює/колегує і кого краще знає.

15. Nola

Nola Member

опа, опа...а то що за нововведення?! це щоб усім ускладнити життя я так розумію.
    Мирось я думаю ти зробила правильний вибір, про Лехновську тут були лише позитивні відгуки, а про Сімкіна більшість негативних. Я коли вибирала лікаря то перечитала тут усі позитивні і негативні відгуки і в голові була така каша:8: все прояснилось лише після того як я всі відгуки у екселівський файл закинула і про кожного лікаря мала чітку картину. Головне, щоб тобі було комфортно у спілкуванні із лікарем і ти була у ньому навіть більше впевнена аніж у собі, тоді все пройде добре! І не забудь виконувати дихальні вправи:girl_yes:

16. invisible

Ну в них там щось сталося на Батальній недавно, що головна офіційно заборонила приймати нічні пологи домовленим лікарям. Але думаю, з часом все повернеться до того, що було. А щодо огляду чергового, я думала так і раніше було. Ну щоб черговий підтвердив, що то дійсно пологи, а не тренувальні перейми наприклад, і щоб лікар дарма вночі не гнав у ПБ.
    Сподіваюся, що все пройде добре. Принаймні перші враження позитивні від Лехновської. Але обрати дійсно тяжко, все так суб'єктивно, майже про кожного лікаря є як позитивні, так і негативні відгуки. Теж робила собі нотатки з плюсами і мінусами і потім то все аналізувала :)
    Оля, а ти в кого народжувала?

17. Zhovten

Zhovten New Member

Мою вагітність вела Кулик Ольга В"ячеславівна. Приймає у Центрі здоров"я жінки. Дуже хороший лікар. Другий раз піду тільки до неї :)

18. Nola

Nola Member

також велась у неї, дуже задоволена нею!
    а народжувала у Іванойка на Мечникова.
    Я як відчула, що щось інколи пониває у спині внизу відразу задзвонила Василю Андрійовичу (бо коли знайомилась із ним він сказав "якщо тільки подумала мені дзвонити то ВЖЕ набираєш") кажу що щось потягує, але нема якигось чітких інтервалів, а він сказав негайно їхати з речами у пологовий і сам, хоч тільки но приїхав із зміни, був у пологовому раніше за мене! ніякий черговий мене не оглядав, лише він, навіть сказав через скільки часу народжу:girl_yes2: я була дійсно рада, що ніхто мене більше не чіпав, бо під час переймів не хотілось лишній раз залазити на те ліжко, а проходжуватись і передихувати!

19. olangel

olangel Well-Known Member

То в мене страшний пунктік був на тому. Я не могла чобі уявити лікаря жінку. Так само, як будь - який інший пологовий крім Мечнікова :) Хоч моя Г - жінка і я нею задоволена на всі 300% :) то вона була втішена моїм вибором. Ну і мені був потрібен надійний лікар, майстер своєї справи і ще з дуже дивним критерієм - щоб був балакучий і з почуттям гумару. Бо я б не змогла з серйозним, зацикленим лікарем, мене б то дуже напрягало :)

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ото ви як про мене написали. Але мені на перших пологах попалася істеричка, яка істерила разом зі мною що все йде не так, ще й кричала на мене як на ученицю молодших класів і це ще більше нагнітало і ще гірше все йшло не так.:girl_cray:
    Планую серйозно все виправити на це й раз. Лиш би знов не помилитись у виборі.

Статус теми:
Закрита.