Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

Челак Володимир Іванович, завідувач 4(здається) відділення на Русових. Старший дядько, дуже хороший спеціаліст.

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

Черга жива. По дрібницях, з тараканами :), його краще не турбувати, трохи зайнятий дядько. Якщо якась конкретна проблема то звичайно ж проконсультує по телефону.
    Після пологів він не відмовить у прийомі, але далі таки потрапляєте через ту саму живу чергу :)

2. milkozavr

milkozavr New Member

а коли у Данкова прийомний день?

3. Burberry

Burberry Well-Known Member

У приймальній сказали, що приймає щодня з 10.00 до 13.00 здається. Хоча раніше тут читала, що приймає з вівторка по четвер, ще в інших дописах, що з середи до п'ятниці. Буду орієтуватися на дані з приймальної:girl_yes:

4. Rami

Rami New Member

Мамусі, хто народжував з діагнозом тромбоцитопатія ? Порадьте адекватного лікаря, будь ласка!

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

маю таку знайому. Народжувала у Данкова. Як варіант лікаря з іншого пологового- Імшинецька . Так їй радили два відомих у Львові гінекологи, які спостерігали її вагітність.

6. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Вона ще працює, скільки ж їй років? Моя мама народжувала в неї мене 25 років тому і каже, що вже тоді вона була не молода

7. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Якщо то про Альбіну Бекерівну з Мечнікова, то 100% підтримую. Панусічка дуже полюбляє гроші і щоб всі їй кланялись, теж мені професор Преображенський!

8. Sepoch

Sepoch New Member

Дівчатонька, хто стояв на обліку на Хімічній? До кого можна стати на облік? Хотіла стати у Венері, але мене відраджують.

9. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Працює, моя колєжанка недавно в неї народжувала.

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Саме так, з 10 до 12.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так, працює. І на свій вік не виглядає зовсім. Дуже специфічна, але із "старих корифеїв"- їй довіряли і довіряють приймати пологи у своїх дітей цілий ряд наших львівських гінекологів. Ну а з особистого- вона врятувала дитинку у моєї коліжанки ( перша вагітність у 36 років, вночі коліжанка просто підсвідомо відчула, що щось з дитинкою не так-вночі примчалась у пологовий, виловила Імшинецьку. Та за лічені хвилини прийняла правильне рішення .Завдяки цьому син у неї народився живий і здоровий. Те, що коліжанка відчувала "не так" виявилося внутрішньоутробною гіпоксією- дитина заплуталася у короткій пуповині і почала задихатися).Так що А.Б.- справді пані з претензіями, але їй довіряють складні вагітності ( недарма вона на протязі багатьох років колись очолювала відділення патології)

12. Туфелька

я працювала в відділенні патології, коли вона ще була завідуючою, це був 2000 рік, але за три місяці я перевелася в КЛЛЗ (так було задумано). Ставлення до нас, тобто свого персоналу було нормальне, нарікань жодних, а от до жінок, які поступали... Альбіна Бекерівна, м"яко кажучи, людина настрою, щодо професіоналізму, мені важко було оцінити на той час бо я працювала там лише три місяці і то на половину окладу. Може вона і справді гарний професіонал своєї справи, та з характером має проблеми.
    Порівнюю її з Коржинською Роксоляною Діонізіївною- вона у Львові кращий спеціаліст по веденню вагітності і пологів з гестаційним діабетом (та й іншими екстрагенітальними патологіями), Начмед, але при тому ніякої "зіркової хвороби", уважна, ввічлива і за грішми не лізе в кишеню. Дали, то "дякую", як не дали, то всеодно "дякую, будьте здорові".

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

то про кого?:)
    по-моєму ви помиляєтесь. трішечки;)

14. Туфелька

В мене з нею було саме так як я її описала. На 18 тижні стало питання колоти мені інсулін, я відмовилась і з діагнозом "гестаційний діабет" мене скерували в обласну. Я подзвонила до Роксоляни Діонізіївни, вона сказала приїжджати вже, по телефону вже попередила про мене приймальне, мене прийняли за 10 хвилин,не зважаючи на чергу в коридорі, передзвонили їй що я вже на місці і завели мене в палату (предоставили мені вибір, в якій я б хотіла лежати). То було на 4 пов. в гінекології, бо до 20 тижня в відд. екстрагеніт. пат. не беруть. Не встигла я розпакувати постіль, як вона вже була в мене з лікаркою з гінекології. Без сюсюкань пояснила мені все про хворобу і обстеження, які я мала пройти. До ендокринолога (Гоцко-Ней і Винарович) я теж ходила по її дзвінку, бо черги там були шалені. Два рази на день вона приходила до мене в гінекологію, а коли мене відпустили додому, то дзвонила чи в мене все добре. На понеділковий обхід з Бєсєдіним теж прийшла до мене, хоча це не її відділення і якщо його огляд для всіх був лише формальним, то коло мене затрималися хвилин на 10. Все розпитував, вона йому розповідала про мої аналізи, потім разом міряли мені живіт, питали як я чуюся, і делегація десь з десяти чоловік чемно стояли навколо нас і чекали.
    Всі аналізи, які я здавала відразу передавали їй, і вона відразу мені дзвонила, розказувала який результат і казала, що зайде пізніше і розкаже детальніше. Так і було, часу на мене вона не шкодувала, нікуди не спішила, докладно відповідала на мої питання. За лікування я їй дала 50 дол. і більше ні копійки нікому, хіба за біохімію крові сказали здати 10 грн. на реактиви. Лежала я в палаті з ремонтом і холодильником в правому крилі.
    Ну ясне діло що її телефон я не в довіднику взяла, а йшла по протекції однієї лікарки, але я дуже задоволена тим, як вона мене прийняла. Все перебування, її ставлення і результат обстежень мене задовільнив, тільки умови жахливі. Туалет ужасний, стіни в коридорі обдерті, купа хлопів ходять по відділенню і ходять в той туалет де жінки...Один хлоп навіть жив там в палаті, бо жінка після операції, він їй помагав. Добре що я була в іншому крилі, де тихо і не гамірно.

Bogdanka, до мене тільки тепер дойшло в чому я помиляюсь- вона не начмед? Можливо я щось плутаю, але в неї попри лікаря акушер-гінеколога є ще якась відповідальна посада.
    Згадала- заступник гол. лікаря з питань материнства і дитинства.

Виходить все що я настрочила вище- ніачьом. ну але хай вже буде, може кому стане в пригоді.

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

нє
    отут;)

16. Туфелька

Якщо не секрет, скільки вам обійшлося лікування/пологи в неї, вона сама називала ціну? (можна в карму).
    Бо я реально ще в перший день як поступила дала їй 50 дол., але вона ні разу не сказала, що то замало, ну і на її відношенні до мене це ніяк не сказалося. Може мені просто пощастило, незнаю.

17. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Так, погоджуюся з Богданкою 8 років тому на питання мого чоловіка, скільки треба дати за пологи, Коржинська Роксоляна Діонізівна відповіла : "Ви розумієте, я є дуже дорогий лікар. Мої послуги коштують немало." І назвала конкретну суму. При чому немаленьку на той час. Як професіонал... ну так, уважна, але при кесарськом розтині моїй дитині поранила скальпелем чоло.
    Для порівняння Литвинчук. Не сюсюкалася, серйозна. Відповідально і розсудливо вела мою вагітність від 3-4 місяця. І до, і після пологів приходила і в неділю, і в свята (Андрія, Миколая). На питання чоловіка про оплату сказала: "У нас в роддомі послуги надаються безплатно. Тому все на ваш розсуд" Чоловік дав на свій розсуд. Як я потім вияснила серед дівчат в сусідніх палатах, малувато дав. Я її прямо запитала, чи нормально все з оплатою. Вона відповіла :"Так, все більш, ніж нормально. Ти краще думай про дитинку, а не про гроші. Нема чим перейматися:girl_haha:" Думаю, якби вона була незадоволена, то не приходила б щодня і навіть в неділю. Ну і професіоналізм я обговорювати не беруся, бо вона молодець!!!Це майстер своєї справи.

18. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Мені Імшинецька кесарське робила. Я вперше її тоді побачила.

Оцього всього не було:
    Вона не хотіла про гроші говорити.

Правда оце:
    Вона відразу мені сказала, що після КР ТІЛЬКИ КР.

19. Туфелька

Значить вам пощастило, ви з нею стикалися один раз,може два, а я працювала в її відділенні і жінки які там лежали нарікали на її хамовите відношення і матеріальні запроси, тому я так її охарактеризувала.
    Те саме з Коржинською- мені вона про гроші ніц не казала, а в Богданки і Юпітер геть інша інформація, і напевно таки з власного досвіду.
    Як тут вже не раз писалося про кожного з лікарів є як хороші, так і погані відгуки, тому все дуже неоднозначно.

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Коли в моєї мами постало питання про КР, то Імшинецька покинула її і пішла до своєї коліжанки приймати ПП, мама пролежала ще кілька годин з окситоциновою крапельницею. В результаті мама наробила шуму і її прокесарила чергова лікар, а Імшинецької і слід пропав. Хоча вона мала з мамою домовленість і мама попала до неї по дуже доброму знайомству.

Статус теми:
Закрита.