Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Мені теж так сказав Валентин Степанович Усик, коли з першою дитиною з ним домовлялася. А Ви самі його обрали, чи хтось радив, чи може від когось по знайомству?) Якщо не секрет)))
    Я народжувала в 2010р, в принципі він мені сподобався, на пологах мав бути чоловік, то він пояснив що й до чого, також ще"провів" одну лекцію на тему антитіл, і все. Ми йшли до нього від однієї впливової жіночки з медичної сфери, так як тоді були "зелені", і не знали як то все правильно має бути, тому страхувалися.... Пологи пройшли нормально, природньо, він не дуже цікавився , тобто був біля мене чоловік, то він не заходив, може один раз, вже й не памятаю, весь процес в пологах приймала акушерка, він лиш зашив, та й все... Тоді ми йому дали 200 євро, він щось ще не був задоволений. Іще мене тоді "поселили в малу кімнату, в якій вже ітак були 3-оє, і койки на пружинах, тому чоловік підійшов до нього, дав ще 100 євро, тоді він вже якби заспокоївся, і пересилили мене в велику кімнату гарну, напів пусту з одною жіночкою....
    Тому, цього разу не дуже хочеться давати такі великі гроші, і чула що він може й не прийти.... Не знаю, як тепер він себе поводить?!

• Подобається Подобається x 1
  2. zkate

zkate Well-Known Member

мені порадила моя лікарка з жіночої консультації , я хотіла до Надіжка, але він тепер в охмадиті, я в неї питала про Долотказіна - вона сказала, що він ще не набрався досвіду і порадила Усика... при знайомстві відповів на всі запитання та й усе... про гроші не питала, і питати не буду, так для себе вирішила, але багато давати не збираюсь, ті хто дає 4000, 6000, 8000грн - як на мене не праві і занадто їх підкормлюють, віддячити так - але не до такої степені
    про палату: я надіюся на платну, якщо ні, то там всі палати 2-о або 1-о місні, і як я розумію Ви в 2010р. були ще до ремонтів, єдине що в палату нікого не пускають з рідних... а не мають права, тому я роздрукувала собі наказ МОЗ №234 від 10.05.2007 де є пункт 2.7 Дозволяються відвідування матері (з урахуванням її бажання) і дитини в акушерському стаціонарі близькими родичами (не більше 2 осіб одночасно) та їх допомога в догляді за новонародженим і породіллею. Можливість відвідування породіллі членами родини до 14 років вирішується головним лікарем стаціонару.
    Щиро надіюсь що не знадобиться

Те, що Усик може не приїхати... я за півтора місяця сидіння дома і читання форумів/відгуків і т.п. - дуже втомилася, і сказала собі буде, як буде + не знаю чи відкриють Мечнікова до того, як малюк попроситься :girl_in_love:
    --- дописи об"єднано, 16 Листопад 2015 ---
    якщо все ж попаду до нього - напишу

• Подобається Подобається x 2
  3. XGirl

XGirl New Member

Привіт! Хто може щось розказати про лікаря Бурак Юрій Тадейович Львівська обласна лікарня на Некрасова?

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Подобається Подобається x 1
  5. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Дякую,що відписали) Так, ми самі так навчили з тими віддяками... Цього разу будемо мудріші.
    Ми теж не питали, але якось так вийшло. От багатію думкою, а може то ця жіночка хотіла від нього ще якусь долю.... (вона насправді знайома через родичів, ми особисто її незнаємо, але працювала тоді в МОЗ), одним словом зараз важко щось казати...
    І так, тоді вже вроді якраз починали робити ремонти, і я теж хотіла домовитися про ту платну палату, але Усик сказав, що так наперед не може нічого обіцяти, будемо бачити чи буде вільна,але я вже навіть і не думала про це, коли народила. Дійсно, чоловіка після пологів відразу відправили, то три дні в нас нікого не було. Хіба що вниз я зійшла один раз до чоловіка, але мені було так добре, ніхто не турбував)))

6. zkate

zkate Well-Known Member

це не мій випадок, моя лікарка може собі дозволити не працювати на % від пологів!

7. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Ще Кучка І.Я. також прямо не каже , сказала самій називати прізвища, а вона вже розкаже по відгуках її вагітних....

8. zkate

zkate Well-Known Member

я відношусь до того підвиду жінок, яким необхідна підтримка...
    взагалі це якось абсурдно, чоловік/мама/сестра присутні на пологах, а потім на три дні їх відривають від вас... чого?
    --- дописи об"єднано, 16 Листопад 2015 ---
    це правда, її для мене ніхто тримати не буде, тому я надіюся на Божу волю, бо й правда не уявляю ті три дні без чоловіка і мами...

а якщо пологи складні чи кр, що тоді робити тій бідній новоспеченій мамі, яка встати не може, а персонал там не надто щедрий на ніжності, особливо без грошової стимуляції

9. aknytsU

aknytsU волошкова...)

10. zkate

zkate Well-Known Member

дівчата, ми не можемо говорити за всіх лікарів з жіночої консультації, що всі вони погані і працюють за %, ми всіх просто не знаємо!!! я розумію що комусь попалась погана дільнична, комусь нормальна, комусь дуже хороша, але не всі працюють на %, а за свою я впевнена, вона і без того крута, їй не до того...

зразу поправочка... я не така крута, як моя лікарка:), і будь-кого не бере, а тільки своїх, мені просто дуже пощастило, і вона мене взяла, хоча я говорила з дівчинкою в черзі, вона була теж без знайомств, але їй сказали зразу, що це не безкоштовно, а я і так це розуміла, коли до неї йшла

11. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

По більшості відгуків про Усика, я зрозуміла що він переважно не каже суми, і не вознікає як дають замало.
    І ще цікавить,як то не прийти? Що дзвоню кажу що процес пішов і їду в пологовий(або дзвоню після огляду в пологовому),а він каже приїду і не приїжджає? ,чи відразу по телефону каже мене не буде,бо я наприклад не у Львові?(вони теж живі люди і мають право на особисті справи).

12. сніжна

не всі взаємозрахунки заключаються у грошах :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Ну, наприклад, тоді коли в мене відійшли води, 4.30, я йому подзвонила то він сказав їхати в пологовий, а я буду пізніше (ну він знає коли вже процес буде йти мабуть), то приїхав десь біля 9 год. Але я якийсь час сиділа в коридорі, і чула як хтось задзвонив, по розмові зрозуміла що Усик, і ця медсестра комусь там переказувала, що його не буде, щоб хтось інший прийшов. Я навіть подумала, що це про мене так на секу...
    І десь на форумах читала....

14. zkate

zkate Well-Known Member

я теж так думаю, їхній досвід їм же говорить - не спіши... раніше Усик був начмедом, і до нього було недостукатись, думаю зараз трохи спокійніше

15. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

так, але не всю лікарню тільки окремі відділи, роддом буде працювати

16. zkate

zkate Well-Known Member

звідки така інформація? я читала в фейсбуці на сторінці департаменту охорони здоров'я: ДЕПАРТАМЕНТ ОХОРОНИ ЗДОРОВ"Я ІНФОРМУЄ!
    ВІдповідно до наказу департаменту охорони здоров"я Львівської облдержадміністрації з 17 листопада до 8 грудня 2015 року Львівський міський клінічний пологовий будинок №1 (вул.Мечнікова, 8) тимчасово закривається для прийому вагітних жінок і роділь. У цей період за участі незалежних експертів буде проведено всебічне,об"єктивне вивчення епідеміологічної ситуації та проведено повний комплекс профілактичних заходів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. сніжна

пологове віділення , відділення патології , післяпологове якраз не працюватиме. Працюватиме гінекологія( вона завжи працює при закритті пологового на мийку, оскільки має окремий вхід). Під час теперішньої профілактичної мийки додатково у пологовлму відділенні мають провести додаткові дослідження щодо наявності чи відсутності ВГІ ( щоб остаточно розвіяти чи підтвердити чутки). До речі, таку перевірку ініціював і сам пологовий.

Останнє редагування: 17 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 2
  18. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

А хтось може написати про Чаплінську Н.Л.? А то нових відгуків не має, ще з попередніх років

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

19. miafox

miafox Member

А про Гурського Олега Романовича,хтось может щось сказать?

20. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Дівчата, ще раз іду до вас по допомогу.
    Мені вже щось все перемішалось в голові з того всього, і не знаю, з якої сторони підступитись до вибору лікаря:girl_cray:

Отже так, дякую Вам за допомогу в попередньому питанні. Таки вирішила домовлятись.

Тепер по новій - мені потрібно, аби лікар без потреби мене не стимулював, не годував "вітамінками", не відколупував нічого пальцями, не витискав дитину руками і в разі форс-мажору зміг адекватно оцінити ситуацію, і прийняти нормальне рішення, в т.ч. грамотно прокесарити. Є у Львові такі?
    П.С.: Буде зі мною сюсюкатись, чи прийде, подивиться, і піде - мені по цимбалах, аби контролював ситуацію, і зреагував вчасно.

Статус теми:
Закрита.