Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. enigma

enigma Well-Known Member

Якщо у вас нема якихось вимог/побажань/питань до лікаря, то навіщо взагалі домовлятись?
    Я просто вихожу з того, що "домовлений" лікар візьме суму явно більшу, ніж чергова бригада, а значить має надати певні послуги (інформувати до, під час і після пологів, мати можливість дзвонити до нього 24/7, заспокоїти, якщо є якісь страхи, може комусь сюсі-пусі добре, а комусь строго і чітко як в армії, по можливості виконати усі побажання роділлі тощо).

• Подобається Подобається x 1
  2. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Йому подзвонила чергова, тобто Кухаєвич, сказала, що відкриття 9 см, мене везуть в родзал і що він просто не встигне приїхати. Через 15 хв з'явилось на світ наше малятко.

• Подобається Подобається x 4
  3. Pearl

Pearl Member

Наскільки я розумію, якщо пологи будуть вночі - спершу треба їхати в ПБ до чергового, а вже тоді по його заключенню - дзвонити лікарю, з яким домовлялися. Питання: як порадите себе поводити, якщо черговим виявиться лікар з попередніх пологів, якого воліли б взагалі ніколи більше не зустрічати?

4. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

дзвонити завчасно і питати хто коли чергує. або не їхати в той де пологовий.

5. Pearl

Pearl Member

а хіба мене відпустять з пологового, якщо процес вже ітиме?

6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я певно щось не розумію. навіть якщо відійдуть води, навіть якщо в 11 вечора, то ранку чекаєте, дзвоните і питаєте, хто на зміні, якщо не підходить нічний. і їдете. а ящо виділення з яскравою кров"ю - тоді дзвоните до свого і прилетить він, або відправить в мед.

якщо ж на зміні ужас-ужас, то для підстраховки домовтеся з лікарем з іншого пологового.

Останнє редагування: 13 Вересень 2015
  7. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Моя лікар сказала, якщо вночі починається, дзвонити зразу їй. Тоді або ми її забираєм, або оплачуєм таксі і зустрічаємось в Пб. Про чергових навіть мова не йшла..

8. Havronia

Havronia Well-Known Member

Залежно, як домовитеся з лікарем. Я дзвонила одразу своїй лікарці, і вона приїжджала в ПБ через декілька хвилин після мене і сама оглядала.

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

Переважно черговий лікар не один на зміні, два - точно.

10. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчата, а як Данков ставиться до стимуляції і активного ведення третього періоду пологів? Чи в міру своєї зайнятості хоче пришвидшити процеси, чи схильний вичекати певний час ( наприклад відходження плаценти)?

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

з того, що знаю я, - він не любитель чекати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. olex

olex New Member

Я народжувала в Ганич Лариси Іванівни - дуже професійний і людяний лікар

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  14. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Хтось знає чи після призначення на нову посаду в Надіжка ще можна народжувати?

15. Ashlie

Ashlie Member

якщо ви про призначення його на посаду головного лікаря в ОХМАДИТі, то, якщо не помиляюсь, його ще не призначили. Це була думка колективу про нього як потенційного кандидата, а сама процедура ще попереду. Принаймні, це він так пише у себе на Фейсбуці.

16. Dominika

Dominika Well-Known Member

Так, процедура ще не завершена. Але йдеться про посаду головного лікаря, бо зараз п.Надіжко є в.о. гол.лікаря. тобто вже виконує обов'язки в лікарні. Думаю, що пологи вже не приймає.

17. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    І оце мені тепер на 36 тижні потрібно визначатись з лікарем!!!!
    Надіжко трубки не бере, напевно все ж не прийматиме, я так думаю...

Добре, якщо на те пішло, може хтось має свіжі відгуки про Степанчака і Герчаківського?

18. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Я хоч народжувала в Вальдемара Володимировича, але багато хорошого чула про Степанчака, також з ним знайома, і плюс сам Надіжко радив його. Приємна і професійна людина. Але і про Герчаківського багато доброго чула коли лежала на Мечнікова, і в чергах на узд також))

19. Pearl

Pearl Member

Коли ми з ним останнього разу зустрічалися(десь два тижні тому), щоб остаточно обговорити пологи, в кінці зустрічі він нам порадив домовитися ще з кимось крім нього, бо він зараз дуже загружений і не може 100% обіцяти, що буде присутній в момент ікс. Порекомендував звернутися до Степанчака. Спочатку розстроїлась, бо вже була дуже налаштована на Надіжка, але все ж так і зробили - познайомилися з Михайлом Йосиповичем і дуже раді тому. Я вийшла з кабінету задоволена і спокійна, бо відчула, що з цим лікарем мені комфортно. З того, що він сказав, прийти до нього через тиждень(попри те, що ми чітко сказали йому, що "закріплені" за Надіжком і що він для підстраховки - так казав казати Вальд.Волод.) - ми зрозуміли, що Михайло Йосипович впевнений, що Надіжка не буде.

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  20. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А то чого Ви так?

• Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.