Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Подзвонила я до лікаря, якого собі вибрала, я він каже в 36 тижнів дзвонити, що рано ще нам вести цю розмову.
    Щось мене то дуже лякає. В мене знайомі зі своїми лікарями і в 32, і в 34 тижні знайомились. І хоч тут на форумі мені дівчата вже писали, що він десь на таких термінах приймає, та все ж мене це чомусь дуже непокоїть...

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

до кого саме?
    в нас однакові терміни +\-, наскільки я розумію. то я ще собі 2-3 тижні дала на роздуми...

3. synuchechka

До Надіжка. В мене зараз 32 тиждень, але на УЗД поставили на тиждень більший термін. І ще передчасне старіння плаценти
    (2гий ступінь) тому я вирішила задзвонити. Може якби то були не перші пологи, я б була спокійніша, а так то трохи хвилююсь)))

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Не хвилюйтесь, у Вас дійсно є ще мінімум 5-6 тижнів для початку знайомства, не накручуйте себе і все буде добре!

6. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Меленчук з мед.інституту дуже любить вести вагітність практично з самого початку.

7. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

мені теж говорили за можливе передчасне старіння плаценти.., але повірте у вас все добре, та 2 ступінь може ще довго у вас триматись...
    я йшла знайомитись на 35-36 тижні, а навіщо швидше ? Хіба як є якісь ускладнення то так, а у вас все в нормі я так розумію.

8. marianast

marianast Well-Known Member

Даремно, на такому терміні як у вас, без ускладнень до лікаря іти дуже рано. Краще знайомитись ближче до пологів. Якщо переживаєте за форс мажор - подзвоните йому за потребою (яка не виникне))), скажете, що познайомитись не встигли.

9. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

я знайомилась на 37 тижні. чесно думала він там буде мене оглядати, аналізи якісь і т.д. Одним словом думала буду до нього ходити як ЖК. В результаті 5 хв розмови, подивився обмінку, а ше на узд направив і всьо))))))))) сказав приходити коли буду народжувати,гггггг
    так що вам дійсно ще рано йти)))

10. enigma

enigma Well-Known Member

Ого, а ви точно знали, що хочете саме в нього? По відгукам важко скласти враження, я б в 5хв точно не вклалась.

11. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

мені моя Г Островського порадила, то перші пологи я й не знала шо толком питати. сказав все ок та й я побігла)))

12. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Отже, мала я народжувати в Надіжка, з ним ми домовилися, що як почнуться пологи, то я спершу поїду на огляд до чергового, а той вже зателефонує п. Вальдемару. Води в мене відійшли о 3:00, перейми почалися о 4:20, при чому зразу досить сильні. В 5:10 ми вже їхали в пологовий, чоловік наполіг телефонувати лікарю. Надіжко по телефоні насварив, чому я його розбудила і щоб спершу їхала до чергового, як домовлялися. Я його розумію, але ситуацію йому пояснила, крім того говорив він грубо, зразу весь настрій пропав. В пологовому мене оглянула Кухаєвич, в неї я і народила. Загальне враження хороше, терпіла трохи мої примхи, просила не командувати. Але важко написати, яка вона на пологах, бо в родзалі до народження синочка я пробула 15 хв від сили. Пояснювала для чого катетр, що без цього ніяк, з медикаментів тільки окситоцин в третьому періоді вколола, також все пояснила і зразу зазначила, що дитинці нічого не попало. Чекали разом з акушеркою, доки відпульсує пуповина і показали чоловіку, коли відпульсувала, тільки після згоди перерізали. Маю тріщинку, але так мене підшила, що досі дуже болить, може через сильний набряк. Нам дуже пощастило з акушеркою, жаль імені її не знаю.

Останнє редагування: 9 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 8
    • Інформативно Інформативно x 4
  13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вона, в принципі, нормальна і на пологах. Де треба- буде строгою, де треба- посюсюкає. Але вона не буде особливо прислухатися до ваших побажань, хоча і не можна сказати, що особливо зловживає зайвими втручаннями. Стандартна протокольна лікар в сторону "кращих" :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Fast

Fast Well-Known Member

З старінням лікарі не люблять тримати довше 40 тижня. Та й я би боялась. Приймати ліки для підтримки плаценти - я приймаю

15. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Я з нею під час потуг сперечалась: я руками зачіпалась за ноги і припіднімалась, вона мене опускала назад у лежаче положення і так кілька раз.
    А які лікарі є нестандартні і непротокольні, що підуть на поступки? Та, на майбутнє.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене було передчасне старіння з купою кальцинатів. Ніхто мене не стимулював. В 39 повних тижнів поклали під нагляд і просто спостергіали. Моя лікарка ( зав. патологією) говорила, що цей діагноз зараз зустрічається мало не у кожної. Адже зараз багато тетрагенних факторів ( їжа, яку споживаємо, вода, хронічні захворювання, запальні процеси, приймання лків, перенесені під час вагітності віруски і т.п) , які впливають на те, що плацента вимушена працювати у посиленому режимі і посилено відфільтровувати патогенні чинники. І в той же час без проблем народжуються дітки у мам, де була виявлена мало не повністю інфарктна плацента. З 35 тижнів призначала ліки для покращення плацентарного кровооббігу, але оскільки мій організм їх не приймав, то відмінила і я взагалі нічого не приймала. Саме по собі передчасне старіння плаценти не становить небезпеку, якщо при цьому є нормалний кловоплин в пуповині і не діагностовано затримку розіитку дитини. Тоді можна спокійно чекати.Лиш з настанням ПДП перебувати під контролем.
    то все дуже індивідуально. в будь-якому випадку- все-рівно все вирішуватиметься по ходу пологів, бо наперід вам ніхто нічого не зможе обіцяти. Скоріше навпаки- я би остерігалася тих лікарів, які попередньо багато обіцяють і багато запевняють, що все буде максимально природньо. Чисто з тої точки зору, що тут більше шансів, що вам вже в процесі просто будуть байки розказувати.
    --- дописи об"єднано, 10 Вересень 2015 ---
    з нею на домовлених пологах не раз народували з моїх знайомих. То на домовлених пологах вона більш "до говоріння". Принаймні там особливо не зловживала.

• Подобається Подобається x 3
  17. solana rok

solana rok Well-Known Member

Я читала, що поняття старіння плаценти, існує лише на пострадянському просторв

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

18. Inglor

Inglor Well-Known Member

Я лежала в патології, у її палаті. З нами ще лежала дівчина яка в неї мала народжувати. Навіть розмова з цією дівчиною була набагато інакша, ніж з нами всіма. Вона біля тих, хто з нею домовлений "бігає на цепочках", а з іншими ще те "ст...во".

• Інформативно Інформативно x 2
  19. synuchechka

Я ще читала, що захворювання щитовидної залози теж одна з причин передчасного дозрівання. А так як в мене аутоімунний тироїдит, то ніц я з тим не зроблю(((
    Мені теж сказала лікар тивортін попити. Більше я напевно нічим тут не зараджу...
    --- дописи об"єднано, 10 Вересень 2015 ---
    А чому не в Надіжка? Ви передумали йому дзвонити після того як він "набурчав" чи просто не встигали?

Останнє редагування: 10 Вересень 2015
    • Не подобається Не подобається x 1
  20. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Я також знайомилась з лікаркою на 37 тижні, в пятницю :). Вона проглянула карту, пояснила як оформитись в пологовий (Київ), попросила не народжувати на цих вихідних, бо вона буде за містом :). По суті, я навіть її імені чомусь не запамятала...
    А вже в понеділок, з початком 38го тижня, почались перейми і у вівторок я народила.
    Але з другою вагітністю хочеться трохи раніше познайомитись, щоб хоча б запамятати імя :)
    А може воно того і не вартує ось ця завчасність.... Проглянути карту можна і черговому під час перейм )

Статус теми:
Закрита.