Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. potjka

potjka New Member

то Вам Лехновська так сказала?

2. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

А можна детальніше, що саме він казав? Я так розумію, це стосується питання природності пологів?
    Ви в нього народжували?

Останнє редагування: 15 Квітень 2015
  3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Й мене цікавить, бо розглядала його..Якщо там обіцянка - одне, а по факту - звичний набір "послуг", то поїду до чергової бригади...

4. Oddly

Oddly Well-Known Member

А коли пологовий закривають на мийку, дікарі всі йдуть по відпустках, чи як?

5. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

7 днів тому

• Подобається Подобається x 1
  6. Hexe

Hexe Well-Known Member

тиждень тому:)

7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Щодо Надіжка - в моїй ситуації не було на пологах ніякої самодіяльності з його боку, про яку ми не говорили, були просто певні пункти, про які я про знайомстві запитати забула і обговорювала вже в родзалі, на що отримала відповідь: "Або Ви слухаєте мене, або чергова бригада буде вислуховувати всі "хочу і не хочу".
    В мене були природні пологи, на яких я не задоволена хіба собою, але почути таке в родзалі для мене стало трохи шоком, тому і вказала в дописі - обговорюйте всі пункти одразу.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. chichika

chichika Member

Я теж ходила знайомитися до Надіжка і він мені не підійшов - видався трохи строгим. Мала список питань, відповіді мені не сподобались і наші дороги розійшлися ;)

9. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

А коли у вас ПДП ? Я так розумію пузомешканці у нас ровесники:) Я все ж настроєна на Мечнікова, маю надію що буде швидше як і першого разу) , хоча про запас знаю до кого ще можна подзвонити з Джамбула, та й варіант чергового мене вже все менше лякає :girl_crazy:Бо бачу часті ситуації, що породілля заледве встигає доїхати, то лікар не встигає ;)
    тут хіба з Богом вийде домовитись :)

10. fantazerka

А в кого народжували, якщо не секрет?

11. chichika

chichika Member

Народжувала в Федашка на Мечнікова. Дуже легко народила, головне психологічно комфортно. Лікар нормальний, а от з неонатологом не пощастило.

12. fantazerka

От і я намагалася обговорити всі нюанси одразу, мала цілий список питань. Але також дещо забула запитати, та й всього-всього наперед не узгодиш. Ну і я чомусь сумніваюся, що лікар пам'ятає після знайомства з кожною вагітною всі пункти, які обговорювалися. Тому навряд чи на це варто так сильно надіятися.
    Але, звісно ж, почути таку собі погрозу в родзалі - то неприємно і страшно.
    Чесно кажучи, після знайомства з Надіжком в мене також склалося враження, що він строгий і на пологах не дуже буде дослухатися до кожного побажання породіллі. Але з відгуків про нього я зробила висновки, що в цілому він намагається вести природні пологи і не поспішає "з ходу" стимулювати-різати і т. п.
    Взагалі, виходить, що обговорюй-не обговорюй - все одно під час пологів будь-який лікар зробить так, як вважатиме за потрібне. Просто треба надіятися на людяність лікаря, ну і просто ще на етапі знайомства зрозуміти його основний підхід до ведення пологів. А вже на самих пологах залишається лише довіритися йому.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  13. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Мала на увазі, що саме скласти своє, особисте враження.
    Мені був геть не строгим :) і обговорювали ми все, навіть з отими його міні-лекціями , що то є, для чого і як. Аби не було нічого зайвого, я пильнувала все після отих його слів, смикалась за кожним рухом з питаннями "Що то? Нащо? А може не треба? А Якщо я не хочу?" і т .д.
    В цілому, мені з ним було комфортно і жодного разу слова не розходились з діями

• Інформативно Інформативно x 1
  14. fantazerka

Фуух, Ви мене заспокоїли. Бо попередні Ваші дописи про Надіжка мене трохи налякали :girl_impossible:.

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

На момент закриття Мечнікова має бути 36-37 т.
    Я не хочу передчасно народжувати, хочу, щоб все у свій час.
    Але враховуючи попередній досвід, можу встигнути в останній вагон на Мечнікова.
    Тому перестрахуватися запасним варіантом мушу.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я вважаю це нормальною відповіддю. Лікар більш компетентний за будь-кого із нас, і в процесі йому видніше, як діяти. Адже ж на ньому відповідальність за 2 життя. Думаю тут ніхто не діє за принципами певними, лише, щоб усі залишилися живі і здорові. І практика теж про щось говорить.
    Не може лікар слідувати вимогам породіллі, яка народжує вперше чи вдруге і покласти всю відповідальність на неї.

Я так гадаю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  17. chichika

chichika Member

В мене на пологах був чоловік і в родзалі нагадав, що ми домовлялися про відкладене перетискання-перерізання пуповини.

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Моя пам'ятала все:) думаю, то через те, що вона не надто "популярна", але для мене то був тільки плюс, хваленого і "розкрученого" мені на перших пологах вистачило.

• Подобається Подобається x 2
  19. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

дівчатка хто родив на Джамбула ,в мене кума родила позавчора в неї педіатр Бриль Ігор Іванович ,вона незнаї скільки йому віддячитись ,бо я читаю відгуки то він дуже любить гроші ,напишіть в пп приблизні суми терміново

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

сказати, що буде вимагати - буде заява на ім'я головного лікаря.
    Бриль - паразит ще той, але в ПБ на плакатах є номер телефону, за яким звертатись в разі вимагань грошей.

• Зе бест! Зе бест! x 4
Статус теми:
Закрита.