Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

а хто така Миронович, дуже знайоме мені її обличчя?

2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

це точно. хоча для мене особисто Усик - то є профі, і дуже рада, що колись чоловик мене вмовив "не плакати, що не хочу я того лікаря", а зважити. В мене правда КР плановий, але й сьогодні була в гінеколога - після огляду казала, що певно профі лікар, бо й не скажеш, що КР був. Вважаю, що лікар в першу чергу має любити свою роботу, Усик з таких. Ще знаю, що Островського хвалять з Джамбула, він зараз дуже популярний. Ну і слід розуміти, що свою порцію звьоздності все одно рано чи інакше хапнуть всі, головне щоб це не впливало на швидкість реакції і професіоналізм в разі чого.

• Подобається Подобається x 2
  3. Sonechcko

не знаю про проблеми, але багато дівчат з патології мали в неї народжувати,січень 2015
    --- дописи об"єднано, 20 Лютий 2015 ---
    не знаю про проблеми, але багато дівчат з патології мали в неї народжувати,січень 2015
    стосовно Усика, я теж дуже хотіла до нього попасти,але в нас не склалося, і не тільки в мене така ситуація. він просто часто був поза зоною, коли я йому телефонувала в домовлений термін, тому вирішила не ризикувати

4. penn

penn Member

в кого є контакти до Кузьо ОЛЕСІ АБО ЖЕМЕЛИ З МЕДінституту.хотілось би поспілкуватись.бо схиляюсь до них.дякую

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Жемела мало не щодня є на ФБ. Крім того, є її координати в неті- погугліть.
    зав. неонатологічним

Останнє редагування: 20 Лютий 2015
  6. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я лежала якраз після серпневої мийки. В патології ходили плітки, що на неї відкрили кримінальну справу і ніби звільнять з роботи. Видно не звільнили. Деталей не знаю.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Людоньки, порадьте якогось толкового лікаря на Мечнікова, хотілось би вже на якусь консультацію в роддомі, та й власне знати у кого б то народжувати. Може чув хтось про Музиченка Олександра Володимировича?

8. Sonechcko

[QUOTE="сніжна,

зав. неонатологічним[/QUOTE]

а саме як неонатолог, який вона (Миронович )спеціаліст? те що людина зав відділення іноді нічого не говорить.

9. Havronia

Havronia Well-Known Member

Не скажу, який спеціаліст, але при мені шантажувала і залякувала маму, яка не заплатила їй.

10. сніжна

десь глибоко в основі- непоганий :), але то все наніц покривається втулюванням сумішей ( в першу чергу це від неї залежить- активне лоббіювання сумішей конкретного виробника) і активним вишукуванням проблем та залякуванням молодих мамочок. Правда, кілька сотень грн це питання вирішують- і дітки раптово "зціляються", і молоко виникає :). А до того- не гребує "забороненими методами", вплоть до того, що дитину забирають у дитяче відділення, а мамі розказують, що потрібно терміново запрошувати вузькопрофільних спеціалістів для консультації.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  11. Sonechcko

ясно, знадчить це вона не давала мені дитину 2 дні,не дала до грудей після кр, бо вона ще не голодна
    а цим я взагалі не здивована, про здирництво на мечнікова дрібнішим персоналом я пізніше напишу, і це в присутності і чоловіка і мами (маю на увазі що не одна беззахисна породілля лежить і можна їй нарозказувати) а обговорюватися і фиркати вони добре вміють

12. Judice

Judice Закохана в гори ))

Погоджуюсь зі Сніжною стосовно Миронович. Як на мене то не лікар, не неонатолог, то гаманець для збирання грошей, якій при нагоді охоче дала б в морду. За все. Вибачте за емоції.

Останнє редагування: 21 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  14. сніжна

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  15. kristina

kristina Well-Known Member

Добре з молодшим, аяк з тою ж Миронович, на неї теоретичнож теж його можна відкрити як не хоче нести дитини. Випишуюсь під свою відповідальність і їду до прекрасного хірурга чи ще якого там лікаря свого знайомого для підтвердження діагнозу ? Не варіант хіба так сказати ?
    Вчора почула що в грудні в меді платили за виписку 500 грн , де падаючий хом'як ? Ну як можна так розкручувати і так на то вестись, тож навіть не 50 грн .....
    Боюсь я отих не вірних діагнозів , і я так розумію лікар приймаючий пологи в то лізти не буде бо то не його територія, дай заробити іншому так ?

16. Havronia

Havronia Well-Known Member

В мене були четверті пологи, перед тим три успішні ГВ, і мені було тяжко протистояти Миронович і її вірним медсестрам - "завтра вашу дитину заберуть під капельницю, якщо не догодуєте". І лише, коли я взяла себе в руки і сказала, що нікуди за пляшкою ( якої в мене, жах! нема) і сумішшю не побіжу, і санітарку не попрошу, і догодовувати не буду, від мене відстали. Більше вагою моєї дитини ніхто не цікавився до виписки, яку підготували не зваживши дитину, а вписавши приблизну вагу.

• Подобається Подобається x 5
  17. сніжна

18. Dominika

Dominika Well-Known Member

Я ото думаю, чого це у мене таке позитивне враження від Миронович))) І дитину на другий день мені дала(сказала - дитина слабка, але потребує мами і молочка), і поради давала, правда без суміші не обійшлося. От тільки нещодавно вияснила, що чоловік "по нєзнанію" заплатив значно більше звичної такси. От звідки ноги ростуть...
    Ще хочу згадати тут про одного лікаря з Мечнікова - Ярема Мединський. Колись шукала відгуки про нього, але їх було дуже мало. Розглядала його кандидатуру, але обрала іншого лікаря через брак інформації. І от дізналась, що дві мої знайомі недавно народжували в нього і дуже задоволені. Крім того сама мала можливість з ним поспілкуватись в патології перед пологами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Sonechcko

та я і пізніше особливо не спішила з нею розраховуватися )))
    проти неї і справді важко іти, я не хотіла , щоб малій давали певний препарат, так першого разу вона при мені його дала, мол мус мене послухати,а 2 раз персонал без мого відома давав,бо так призначено.

Останнє редагування: 21 Лютий 2015
  20. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

нас теж капельницями лякали, бо малий втратив багато. таки втулили один раз 30 грам суміші. і до дому відпустили, при умові, що я обіцяю, що буду дитину догодовувати. ага :girl_yes2:

я б зоооовсім не сказала, що вона ззовні приємна... вона була неонатологом моєї сусідки по палаті. хамка ще та. так себе веде, ніби всі їй жити заважають

Статус теми:
Закрита.