Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Retaret

Retaret Well-Known Member

от чесно, навіть не знаю!! Багато добрих відгуків, видно тепер його "зоряний час" )))
    Взагалі колись думка про те, щоб народжувати в лікаря-чоловіка мене лякала, а зараз навпаки чогось більше тягне саме на мужчин :pardon: здається, що вони якісь чіткіші, та і по природі своїй чоловіки можуть добре виконувати хіба якусь одну роботу, а не кілька паралельно....

А якого віку Надіжко і Усик, хто знає?

2. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Надіжку 40, має сторінку в фб, можете фото глянути))

3. kristina

kristina Well-Known Member

Надіжко як з'явився на форумі так і зразу представився хто він і яку посаду займає. Тема стіна плачу по пб називалась . А я навпаки колись думала за чоловіка лікаря, а зараз більше жінку розглядала.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

фото Надіжка в неті є повно- погугліть. Фото Усика є на сайті МКПБ От вам Усик ( зверху посередині :)

5. kristina

Про Усика останні відгуки не дуже. Але то в темі пологи писала форумлянка. Там і стимуляція при відкритті і про недоторканість лікарів...

6. Retaret

Не знала що в них є сайт, фотки там гарні, аж не віриться, що в таких красивих палатах і коридорах може жити така страшна інфекція, а в тих облуплених лікарнях нібито нема....
    дякую, а то тих групових фоток в них повно, але ж люди не підписані ))
    Шось мені той Усик на вид якісь дивні емоції викликає... чи то просто з усмішкою перестарався...

ну саме останній - так, сколихнуло все ДП. І попробуй знай як з тими лікарями бути. Такі відгуки звичайно відвертають увагу від лікаря, але коли про когось лише 100% позитивних відгуків, то такі "ідеальні" також насторожують.

так ніби непоганий вік як для лікаря взагалі, імхо. Вже би мав встигнути навчитися на практиці і ще не старий.

7. kristina

Я в жк від дівчат теж не дуже то позитивні чула. Обидвоє родили в нього нещодавно , а в жк то до гінеколога після пологів ходили. До однієї не приїхав, іншу cходу стимулював. В куми шов не ахті після нього.

8. сніжна

ну та попитатися- і хто знає, той допише "ху із ху" ( ). А Усик на всіх фото нефотогенічний виходить. В житті нормальний дядько :)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Retaret

це Ви про Усика?
    таке враження, що в кожного лікаря є свій "пік", після якого він якось починає "псуватися".

10. Oddly

Oddly Well-Known Member

Наскільки зрозуміла, Усик ще полюбляє моніторити відгуки про себе в неті. Та і про інших лікарів, мабуть, також. Хоче тримати руку на пульсі напевно. ;)

Він точно не всім підійде, думаю. Мені особисто - норм.

11. сніжна

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

Ну, бальзаму на душу шукають ;)

13. marianast

marianast Well-Known Member

Бо він дуже адекватний дядько. У всіх відношеннях. Сподіваюсь його не спіткає доля Левицької і зоряна болячка його не скосить)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я ще б сім раз народжувала, лиш би до нього потрапити, так мені ся сподобав.

А що там з Левицькою? Бо я як лежала у вересні, то якраз ніби в неї проблеми починалися.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  15. сніжна

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 3
  16. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Власне,я також дуже рекомендую всім дівчатам,хто перший раз народжує, прочитати про сам перебіг пологів, як то все відбувається, чого чекати і т.д. Ви хоча б будете елементарно знати і розуміти, що з вами відбувається. Просто недавно прочитала, що от жінка має перейми, дзвонить до лікаря, а той їй каже пити ношпу з анальгіном, вона то пє, але перейми не припиняються, і вже як дуже приперло, то їде до лікаря. Думаю, краще себе страхувати в таких випадках.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

18. Gajka

Gajka Well-Known Member

А де я написала хоч щось з того, що пишете ви?
    Висловила свою думку. Маю на неї право.

19. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Цікаво знати, якого роду проблеми у неї починалися, я народжувала в неї в 2013, то цілком задоволена лікарем. Так, вона специфічна людина, як кожен, і як пише Сніжна в кожного лікаря є свої трабли, тому тут теж погоджуся з тим, що треба довіряти своїй інтуіції в першу чергу. Я знайомилась з 3-ма лікарями, то Левицька підійшла мені найбільше і приділила достатньо уваги, на пологах була не багатослівна, лише по суті, що мені дуже підходило. Тому довіряйте в першу чергу своїм відчуттям, бо як вже тут писалось, лікар за Вас не народить. Легкого нам вибору дівчата і швидких пологів.

20. kristina

Я взагалі то не за проблеми писала, я перша згадала її прізвище. А підмітила що був бум на Левицьку на дп, а зараз на Надіжка. Цікаво хто буде наступний :)
    Погоджуюсь що за нас не вродить і зовнішність лікаря для мене особисто другорядне. З ангельським лицем можна такого настимулювати і на видавлювати.

Статус теми:
Закрита.