Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hexe

Hexe Well-Known Member

Почитала я про лікарів з ПБ і розгубилась:girl_sad:. першу дитину народжувала не у Львові, другу не знаю де на 100% але хотіла б обрати лікаря. я в групі ризику по гестозу, низькій плаценті і групі крові(маю мінусовий резус) і поки сідничне передлежання(але сподіваюсь,що малюк перевернеться). про КР ще ніхто ніц не казав, але Г радила лягти на кілька днів швидше(ПДП) в лікарню, щоб початок пологів відбувався під контролем. і от потребую поради щодо лікаря: не хочу непотрібних стимуляцій і проколів, сюсюкатись і гладити по ручці мене на пологах не тре але і хамства теж не хочу. ну і мені важливо прикладання до грудей одразу після пологів і тактильний контакт.стать лікаря не має значення. порадьте когось:girl_flag_of_truce:

2. Retaret

Retaret Well-Known Member

і я .
    Вже взяла собі маленьку перерву в тих пошуках-роздумах.
    Той, до кого спершу планувала йти, за останніми відгуками викликає багато сумнівів. А в перший раз хочеться максимально все надійно і безпечно собі організувати.
    Але максимум маю ще 1.5-2 тижні і вже конче треба йти знайомитися, строки то піджимають... а я таки без поняття ні в який ПБ ні до якого лікаря :dntknw:
    останнім часом впали мені в око коментарі про Надіжка. Буду ще досліджувати його кандидатуру. Але з іншої сторони трохи боюся тих стафілококових історій про Мечникова.

3. iriwa

iriwa Особлива мама

от я теж про нього думала, але мені мій г. сказала що він займає ще якусь там адміністративну посаду, і що якщо пологи почнуться в якийсь там день тижня то він банально не прийде, і автоматом тоді попадаєш на чергову бригаду.. незнаю чи то правда, може хтось підкаже точніше..

4. Popi

Popi Well-Known Member

Сумніваюсь що не приїде. Можете самі то в нього запитати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Історії чи не історії, але принесла ту каку з мечнікова, мала чирячок під пахою.

• Інформативно Інформативно x 1
  6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у вас теж КР був? Бо останнім часом то в основному все після КР йде- коли організм більш ослаблений після наркозу та антибіотиків. Б жоден з моїх знайомих, хто за останні 2 місяці там мав природні пологи ( тобто після останньої мийки) не мали проблем. А от після КР- є така справа: кому як пощастило

7. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Дівчата, хто народжував у Панкевич Мар'яни Володимирівни з пологового на Мечнікова? Чи може хтось володіє якоюсь інформацією про цю лікарку? Бо мені її порадили, а тут на форумі про неї не багато відгуків. Буду дуже вдячна за відповіді!

8. Hexe

Hexe Well-Known Member

а є де подивитись графік "мийок" пологових? мене цікавить квітень-початок травня:)

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

--- дописи об"єднано, 10 Лютий 2015 ---

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  10. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

так, я після КР, попала на сам розгар, 1 день в патології, тобто гінекології, бо місць не було і одразу на операцію. потім 2 дні на 4 поверсі, 2 доби без дитини, дитина була на суміші, потім тріщини на грудях. але це все вже історія, лиш би зараз все було добре.

11. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ля еспоза таке мала((((( і відношення лікаря чергового бажало кращого

12. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дівчата чи має хтось якісь відгуки про лікаря Гарасима Романа Богдановича? Він в Пустомитах завідуючий. Або може хтось порекомендувати лікаря не дуже розкрученого, але фахового, прихильника природніх пологів з МЕДу. Чула схвальні відгуки про Тудай Віталія, можливо хтось в нього народжував. Буду дуже вдячна за будь яку інфу по лікарях з меду і Ваш досвід народження там, можна в пп.

13. Raven

Raven Мама малятка

розказав чоловік, що співробітника жінка в Горохові народжувала
    пологовий виграв якийсь грант, там зробили ремонт, гарні палати з плазмою

• Інформативно Інформативно x 2
  14. I Love Ukraine

I Love Ukraine Well-Known Member

народились 22 лютого в пологовому на Раппопорта. про сам пологовий напишу в іншій темі, а тут хочу порадити ДУЖЕ хорошого неонатолога Лесю Романівну Клоц. У нас була досить складна ситуація (зелені води + вода відходила ще зранку а на роди поїхали лише в після 11 вечора, + 3 обвиття ніжка-ручка-шийка) і я дуже вдячна саме їй! потім 5 днів (а це антибіотики + біфідум + постійні аналізи крові, білірубін) вона і сварилась (приводила до тями) і заспокоювала, пояснюючи все чітко, щоб новоспечена мама могла зрозуміти (як згадую той час зараз, то сміюсь, а тоді була як божевільна).
    А ще палата у нас була веселенька )))) три мамці і постійно якісь "чп", медсестри взагалі "постійно" літали до нас.

15. M_Talya

M_Talya Active Member

Я ароджувала з чоловіком (попередньо домовитись за партнерські пологи не вдалось). Мене поклали в патологію за 10 днів до ПДП, наступного дня мала робити УЗД і визначатись чи обідемся без КР (тоді і планувала говорити про партнерські пологи). Але вночі відійшли води, подзвонила Данкову і чоловіку. По дорозі в родзал спитала чи можна,щоб чоловік приїхав на пологи(хоч він уже виїхав). Він спитав "а он те нужен?" я відповіла що так, "пусть едет".

щодо стимуляції то була крапельниця, але в мене дитина була сідничками...

16. iriwa

iriwa Особлива мама

Я в Данкова родила 5,5 років тому, без стимуляції (але я мала швидкі роди (реально в родзалі була 2 години)) і з чоловіком. Зараз думаю що можливо теж піду до Данкова.

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

І я в Данкова з чоловіком народжувала, то навіть не питала чи можна. Якось тосамо собою розумілося.

18. Likysja

Likysja Well-Known Member

І я в травні 2013 в Данкова з чоловіком народжувала, вже не пам'ятаю, чи питалась його чи можна, здається ні, просто вже як почались пологи, то він мене запитав, чи це твій чоловік там рветься в прийомному, я кажу так, а він сказав, не хвилюйся, він вже переодягається і все.
    --- дописи об"єднано, 13 Лютий 2015 ---
    О ціни, там справді шалені, народжувала родичка в нього в липні 2014р. Попросив він за свої послуги 500 дол. Народжувала сама без стимуляцій і КР. І окрему суму на персонал теж назвав, правда не пам'ятаю яку, але можу уточнити. Плюс, вона в нього лежала на збережені досить довго і теж постійно віддячувала, але то здається по своїй ініціативі. Проте, загалом вона задоволена))))

19. Latane

Latane Well-Known Member

Клос!
    При перших пологах була неонатологом - несподобалась. Аж занадто турботлива - дитина жовтенька(про те що жовтяниця то є фізіологічно - забула), здаємо білірубін, тримала 5 днів в пологовому. Як тільки з нею розрахувалася, білірубін моментально впав і нас виписали. Постійно забирала дитину під лампу. не заохочувала годувати і налагоджувати ГВ. Поводилася зверхньо, типу, що я там знаю - вона ж лікар!
    А з другою дитиною, вона була неонатологом у сусідки по палаті. Те саме - білірубін, дитина не наїдається, мало молока, плоскі соски - суміш сама принесла і на тумбочку поставила (хоча мамочка відмовлялася і казала, що не збирається догодовувати). Лякала втратою ваги, хоча там все добре було. Абсолютно не компетентна в ГВ - важила дитину на другу добу і їй не сподобалася прибавка у вазі, сказала погодувати цицею і що через дві години знову прийде важити..... Під турботливістю просто тисне на маму!

20. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

Дівчатка,на якому тижні ви ходили знайомитись і домовлятись з лікарем?Мою знайому на 32 тижні відправили ще погуляти)

Статус теми:
Закрита.