Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. KNadya

KNadya New Member

Відповідь: Вибір лікаря для майбутньої мами

Не завжди у державній поліклініці таке ставлення. Я мала свого гінеколога приватного, тому що думала так як ви. А коли завагітніла, то виявилось, що мій приватний лікар не займається вагітними. Пішла, звичайно, до свого районного лікаря, бо все одно на облік ставати потрібно. Задоволена на всі 100%. Ліків по-мінімому. Можна сказати, що взагалі їх не пила. Лишніх аналізів теж. Тепер лише до неї. А моя сестра пішла до приватного лікаря. Так ситуація подібна як у вас, все лише, щоб тільки гроші здерти. Все залежить від самої людини (я маю на увазі лікаря)

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

моя перша гінеколог навпаки була великим прихильником вітамінізації. Зате великим противником шкідливої ( на її думку їжі). Наприклад, вона вважала злом салат вінігрет. Ну і в тому ж дусі було ще ряд продуктів,які на її думку вагітним не підходять. Одним словом, "посадила мене на строгу дієту з відсутністю багатьох продуктів, зате присутністю модного вітамінного комплексу. Результат такого призначення і моєї дурної голови, яка на то все вважала, опчатковий показник 117, за тиждень дієти-90. Лікар з пологового, до якої потім потрапила на збереження ( з інших причин)дивилася на ті призначення , м яко кажучи, з великим "недоумением" і сказала повернути у раціон усі відмінені продукти

3. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Ну нарахунок вінегрету також можу погодитися, від нього в мене і не будучи вагітною, пучило, тому без нього і ще без деяких салатів в основі яких майонез, а особливо олів"є, можна відмовитися. А от які ще продукти Вам заборонила лікарка їсти? просто цікаво:connie_pull-pigtail Хоча, мабуть, питання більше підходить до теми "Що можна і категорично забороняється їсти вагітним".

4. сніжна

.

5. evasmile

evasmile New Member

В Поликлинике СБУ врач Ирина Георгиевна. Очень довольна. И по человечески и специалистом. Плюс у неё апарт УЗД в кабинете и она сама смотрит, когда считает нужным. Но там это платно да и вообще так просто не попадёшь. Хотя если кто-то очень захочет, то беременным ведь нельзя отказывть :))).

6. FosIana

FosIana New Member

На обліку я стояла в поліклініці на Виговського в Чорній Т.А. Хороша приємна жіночка, лишнього не назначала, аналізами не лякала, сама дзвонила говорила результати тих чи інших аналізів, не залякувала, дуже добре відносилась.
    Щодо продуктів то нічого особливо не напрягала, просто в останній місяць заборинила їсти цитрусові і вживати багато рідини, щоб ноги не отікали сильно.
    Загалом нею задоволена

7. Camomille

Camomille New Member

а мені дуже-дуже подобається Білик Уляна Євгенівна, на Стецька, 39 кабінет, стою в неї на обліку ось уже 18 тиждень!:)

8. Yarmila

Yarmila New Member

дівчатка, може хтось має нові відгуки про лікаря з Мечнікава Герчаківського Володимира Йосиповича??? дуже буду вдячна :girl_curtsey:

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І я в неї стояла, теж тільки позитивні відгуки. І моя сестра в неї зараз стоїть- теж задоволена.

10. LadyEva

LadyEva Member

В моєму випадку Закалюжна при вагітності 5 тижнів проводила огляд на кріслі, УЗД тоді ж, на 8-мому тижні направила безпідставно знову на УЗД до МАКОГОНОВА на Стрийську в його приватний кабінет. Вміє заробляти гроші одним словом...хоча, може, як лікар вона непогана.

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я в неї стояла на обліку - приємна, уважна, професійна. Найбільше що сподобалось - не схиляла до якихось конкретних (навязаних представниками) вітамінів чи лишніх аналізів, не залякувала. А ще телефонувала додому, як я пропускала візити до неї, питала чи все гаразд.

12. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

І я в Чорній стояла на обліку-приємна жінка,ні проблем не було ні зауважень.

13. Valeria

Valeria New Member

Ковальова Н.Є. з ЖК поліклініки,що на Симоненка.Хороша,привітна жінка.не здирниця.Радила здавати лише необхідні аналізи(якщо є можливість),не нав"язувала прийом непотрібних медикаментів та лікарів з роддомів,уважно дивилася аналізи.Завжди відповідала на всі телефонні дзвінки та на питання,які мене цікавили.

14. Romanivna

Romanivna New Member

Дівчатка, підкажіть чи чув хтось про Захарову Ларису Миколаївну (на Руській)?

15. сніжна

Бачила і знаю. Як на мене- не дуже.Але то особисте враження. А от медсестра ( якщо з нею працює ще та- така "простувата" жіночка)- то ще той кадр, про яких говорять " солдат, який мнить себе генералом". А ті "перли" , які вона видавала мені, коли я вперше прийшла ставати на облік- записувати треба.

16. Boykivchanka

Boykivchanka New Member

Дівчата, хто щось чув про лікарку Мельник з мед. інституту? Бо тут про неї майже нічого немає. Я вагаюсь чи до неї, чи до Винник (Мечнікова).

17. Yarmila

Yarmila New Member

а у вас часом лікар не Здравко?

18. Artemida

Artemida Well-Known Member

Натрапила на отаке: (Тема - "Не раджу лікаря з ПБ")

19. сніжна

[/COLOR]Вам до О.В. можна йти, якщо імпонує старий радянський підхід до породілі- лікар кваліфікована ( одна із "корифеїв" цього пологового), але з виробленою методикою приймання пологів, строгим ( інколи навіть дуже) підходом до пацієнтки та відповідною оплатою за свої послуги, про які інколи говорит прямо ( якщо дали менше, оскільки вона- один з найвисокооплачуваніших спеціалістів цього пологового). Її донька- набагато приємніша, але і з кваліфікацією та досвідом до мами ще "не дотягує".

20. allaj

allaj New Member

Щодо гінекологів поліклінікі від Львівської залізниці. Лащик Наталія Орестівна та Павлюк Уляна Степанівна це двоє лікарів до яких я б не радила звертатися, тому що те як пройде обстеження буде залежати від того який у лікаря настрій і якщо йому не сподобається якась з Ваших відповідей на питання не думайте що все пройде максимально комфортно і безболісно. І головне не забудьте рукавички це їхня головна турбота. Відсутність рукавичок страшенно псує їм настрій і вони потім ніяк не можуть провести огляд, тільки мечуться по кабінету не знаючи, що робити і не в стані навіть взяти мазок.

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Вважаю що нашим лікарям бракує відповідальності, не прийнято в нас робити їм зауваження, напевно тому вони себе вважають абсолютно правими в усьому і думають якщо ти не лікар то нічого не розумієш. Не прийнято в нас писати скарги на лікарів та особливо і нікому. Даремно, так вони ніколи нічого не навчаться і щоб врятувати комусь життя будемо платити шалені гроші за операцію за кордоном.

---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ----------

Такі лікарі як Павлюк Уляна Степанівна взагалі не повинні працювати в медицині, максимум в ветеринарії (корова в разі чогось дость копитом по голові), бо людям важко довести свою правоту коли ти не задоволений роботою лікаря (бо часто один лікар підтримує іншого).

Статус теми:
Закрита.