Вибір лікаря для майбутньої мами (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kapitoshhka, 24 Грудень 2015.

1. Chekay

Chekay Well-Known Member

не можу стверджувати, що стимулював би одразу по приїзді в пологовий, бо на основі своїх вражень свідомо не їхала до нього народжувати . Власне склалося враження, що обговорювати зі мною свої дії він не збирався, а хотів одразу чітко дати зрозуміти, хто тут головний і хто буде командувати парадом.
    З іншого боку - це лікар, безумовно, кваліфікований, і якщо б пологи прогнозувалися важкі, чи були б найменші перестороги щодо можливих проблем з дитиною , то для себе я б напевно іншого лікаря не шукала.

• Подобається Подобається x 1
  2. Danuta

Danuta Active Member

Привіт, хто щось може сказати про лікаря з Меду на імя
    Маркевич Роман Олексійович?, маю в нього народжувати, а відгуків ніби майже нема

3. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

• Подобається Подобається x 2
  4. Orman

Orman Модератор-бомба

цікаво в сенсі баєчки. Прочитала про Юрченка (в якого я народжувала). Відгуки написані максимум в двох реченнях. Неінформативно, але весело.

• Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

дуже, особливо в сусідки по палаті - трошки "поміг" - витиснув дитину, ну але інакше б "не народила".

6. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

А що Ви можете про нього сказати, бо знайома в нього має народжувати, познайомилась, але поки ще вагається шукає. Буду вдячна за відповідь.

Надіслано від мого touch 10.1 3G, використовуючи Tapatalk

7. Orman

Orman Модератор-бомба

та я вже десь тут розказувала.
    Як я не хотіла підписувати згоду на окситоцин в третьому періоді, то зразу почав лякати вирізанням матки внаслідок кровотечі. Причому мого чоловіка. Ну чоловік мій не з слабкодухих, його на рівному місці не розведеш, але вони вкололи без згоди.
    І в Юрченка реально була істерика, ні не від складності ситуації (жодних складнощів не було), а від того, що ми сміємо обговорювати його команди.
    мені теж так хотів помогти. При тому що я сама прекрасно справлялась. Варвара народилась за три чи чотири потуги. Може би й швидше було. якби я його руки з себе не забирала.

Їхала на чергового.

Ну от якщо почитати розповіді про пологи, то там схема однакова, що в чергових, що в домовлених. Адекватність проявляється (чи ні) тільки в процесі.

Останнє редагування: 16 Березень 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Моя сeстра народжувала в Юрчeнка, то тeж витискав. Плюс на рахунок оплати, то сказав доплатити до тоі суми, що йому дали. Минулого року троєрідна сeстра мала в нього КР, то тeж сума космічна.Ну, алe люди самі дають—то лікарі і бeруть..

Останнє редагування: 16 Березень 2016
  9. advocat

advocat Well-Known Member

Теж перебуваю у пошуку лікаря.
    Перші пологи приймав Надіжко В.В. Про нього тут такі позитивні відгуки, а в мене залишилось якесь двояке враження. З одного боку - все пройшло наче нормально, ми здоровенькі, я мала один маленький шовчик. А з іншого боку - налаштована була на природні пологи без втручань, і він все це обіцяв і гарантував на попередній зустрічі, а потім все пішло не так. Я була дуже розчарована, бо зразу ж після чотирьох годин перейм наполягав на стимуляції, сказав, слабка родова діяльність, в без обговорень ввів обезболення (з аргументом "Треба, бо не вистачить сил на потуги"), а ми, зрештою як і більшість, без досвіду трохи налякані, розгублені, трохи виснажені, і дуже переживали, щоб дитятко народилось здоровеньке, тож зрештою особливо не сперечались. В кінці того всього назвав чоловікові суму - доволі немалу. Одним словом, я тоді була як в тумані. А як все пройшло нормально, я готова була також йому оди співати від ейфорії, не зважаючи на все те що було, бо тримала в обіймах клубочок маленького щастя. Але пройшов час, заспокоїлась, проаналізувала все. І тепер думками постійно повертаюсь до тих подій, аналізую, і розумію, що все мало б бути інакше. А до речі, згадала, в мене був вже 40 тиждень, тож він теж порадив пити касторку, коли мала з ним попередню зустріч ;) (і як мене це не насторожило !?)

І тепер перед другими пологами я знову трохи розгублена, я не можу однозначно його рекомендувати, але і поганого сказати не можу. І зрештою, не знаю чи варто знову йти до нього.

Зараз на обліку в Колодій О. - наче адекватна, але мені якась різковата трохи. Не знаю, чи комфортно з нею буде народжувати свого другого малюка.

До речі, перед першими пологами теж розглядала пана Ф. (про якого тут такі гострі дискусії). Але після особистої зустрічі однозначно відкинула цей варіант - не комфортно мені з ним було навідь спілкуватися, не те щоб огляд а тим паче пологи. Щось там жартував не втему, назвав мене якоюсь закомплексованою, одним словом, зрозуміла - не мій варіант. А от подрузі він дуже підійшов, казала - вони на одній хвилі ;)

ТОж погоджуюсь з дівчатами, лікаря треба обирати не тільки по відгуках (їх звісно треба враховувати), але обов"язково зустрітись із кількома найбільш підходящими, обговорити Ваше бачення пологів, всі важливі аспекти. Обговорити за яких оставин можливо ті чи інші дії, і що для Вас є не припустимо. Після особистої зустрічі можливо зрозуміти, наскільки той чи інший лікар підходить.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Надіжко, здається, вже не приймає пологи - його призначили на іншу посаду в ОХМАДИТі. Щодо Колодій, то я теж в неї на обліку. Не скажу, що вона різкувата. Як на мене, то досить компетентна, дрброзичлива, але часом буває не в гуморі ( може з чергування, може після пологів). Та я щоразу виходжу від неї з добрим настроєм і з все більшою впевненістю, що з лікарями мені щастить. Я її спеціально обирала, щоб можна було і на обліку стояти, і народжувати в неї. Бо щось не маю довіри до світил акушерства і гінекології, які під час знайомства обіцяють золоті гори і на все згодні, а на пологах можуть і не згадати, хто я така. А коли Вам народжувати? Якби таки обрали Колодій, то я б з радістю почитала відгук про пологи в неї, бо тут їх не так багато.

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

11. habika

habika Active Member

12. habika

habika Active Member

Надіжко приймав і приймає пологи, і він вже звільнився з охматдиту:)

Отправлено с моего LG-H422 через Tapatalk

13. OxyFoxy

Не слідкую за його призначеннями, тому і написала "здається". Ще нещодавно дівчата писали, що на пологи він радить когось замість себе. Дякую, що прояснили ситуацію.

14. advocat

advocat Well-Known Member

Це так, у мене теж враження, що вона компетентна. Але оце її "часом не в гумора", я дуже якось близько до серця сприймаю. Просто я впринципі доволі вразлива у цьому плані. Дуже болісно реагую, коли на мене хтось "гавкне". Але це особлисте моє сприйняття. думаю більшість на таке навіть не звертають уваги. Лікар виставила мене один раз за двері і відчитала бо без черги, при цьому попередньо сама сказала без черги зайти забрати листок непрацездатності (я впринципі не з тих хто там без черги "пхається", вистою і найбільшу чергу, і пропущу перед себе). Перед дверима десять раз дівчат допитувалась чи можна мені за листком зайти - забрати. Але то таке.
    Десь її розумію, Колодій дуже дуже навантажена, до неї в ЖК дикі черги, дівчата розповідали, що по 4 год. чекали, я дві з половиною - найдовше. Паралельно бігає на пологи. При мені медсестрі жалілась, що ледь жива від перевтоми. То я і думаю, що це також негатив, що вона така заклопотана та навантажена.
    --- дописи об"єднано, 17 Березень 2016 ---
    МЕні народжувати в середині травня, якщо оберу її - обов"язково залишу відгук.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. OxyFoxy

Дійсно, я не сприймаю близько до серця трошки різкіший тон. Хоча такого мені не траплялося. Те, що навантажена і вагітними, і пологами, то навіть не знаю, чи недолік, чи перевага.
    Мені теж в середині травня:) Маю підозру, що десь в тій черзі ми перетиналися. Цікаво, хто швидше напише відгук;)

16. kristina

kristina Well-Known Member

Народжувала в Лехновської питайте о цікавить?

17. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Нещодавно? Вона зараз в меді? Чи приїжджає на нічні пологи? Як пройшли пологи? Як справи зі стимуляцією? І все тому подібне. Дякую!

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

18. kristina

kristina Well-Known Member

Та рік тому. На нічні приїзжає але ми зізвонювались в 06 ранку. Я чекала дома ддо інтервалу в 5 чи 6 їхвилин. То від другої ночі десь. Приїхала вона на сьому ранку. Уважна і відповідальна. В нас все йшло саме собою. Приїхала з відкриттям 5 см. Але окситоцин в третьому періоді колола і я про це знала відразу як домовлялась так вона працює сказала і я погодилась. Гарно розказує як тужитись так розумно пояснює. Коли родилась дитина то капали окситоцин. Мала шовчик від епізіо але на 4 день я його не чула не боліло. Дома сіла десь на 7 день і забула що народжувала. В мене були легкі пологи схватки були відносно не болючі хоч сам процес потуг чомусь був довгий так мені видаєтся. Коли підрізали то зразу ж дитинка вийшла. Сума була в грн по ставці в 300 дол але по курсу 8. Я не питала скільки оплачувати наперід і не питала чи того достатньо. Після пологів заходила і оглядала консультувала.
    Другий раз піду до неї, як людина вона мені приємна. Надіюсь відкриють Батальну:)

19. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Дякую

Sent from my MI PAD using Tapatalk

20. Deidra

Deidra Well-Known Member

Я в Малої-Гресик народжувала. Оцінювати професіоналізм не можу і не хочу - можна почитати мою розповідь. Був неплановий КР. А по спілкуванню - досить адекватно (не нервує, питає, пояснює, терпелива), але надто вже "усі-пусі", приправлені дитячими жаргонізмами :) Третій період - обумовлювала лише активне ведення, в новорічну ніч приїхала, переживала за ГВ, шов акуратний ;) Наполягала на патології з 42 тижня, але ми народилися раніше :) Чи пішла би до неї вдруге - дуже сумніваюся.

Останнє редагування: 18 Березень 2016