Вибір лікаря для майбутньої мами (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kapitoshhka, 24 Грудень 2015.

1. VERO

VERO Well-Known Member

Дитині вже 4р. Про другу дитину навіть думати бояться. Особливо чоловік. Казала, що після пологів відчувала себе, як згвалтована.

2. zkate

zkate Well-Known Member

@VERO мені щиро шкода вашу подругу, але чому вона боялася шуму наробити, там точно були ще лікарі, хтось би окликнувся, чи чоловік, мій вже б його вмастив за таке... я взагалі не доганяю, то ж можна було і дитину поломати, як то власною вагою лежати на животі, я от і уявити того не можу:fool::fool::fool:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. zkate

zkate Well-Known Member

Що то за подряпини на голові дитини? Від чого?

4. VERO

VERO Well-Known Member

Казав, що саме так треба чекати на посилиння перейм у безводному періоді. Причина проста: перша вагітність, ДП не читала. Вважала, що дохтіра треба слухати. Їй коліжанка так Ф. розхвалила... Вона потім шум наробила. Бігали до неї начмед, головний... Казали, що не можуть написати у виписці про всі наслідки поголів і що вони не урологи. Потім і уролога з меду викликали.
    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2016 ---
    Ще один "фірмовий знак" Ф. Навіть чула як лактолог з медсестрою говорили, що якщо в дитинки подряпина на голівці, то це Ф. так води пробивав. Таких випадків дуууже багато.

5. zkate

zkate Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Вона не одна така, є жінки, для яких Федина мі-мі-мі, іншого лікаря вони для себе не розглядають при наступній вагітності. Отакий феномен :) Ну, але то їх справа. А от дописи тут за декілька днів, думаю, багато розкажуть тим, хто ще вибирає , бо на запит "Федина" в пошуковику жінка потрапить і в цю тему, а тут вже все гарно зібрано про нього, далеко ходити не треба ;)

• Подобається Подобається x 3
  8. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

На Мечнікава в патології є лікар Христина Олегівна, може хтось підкаже її прізвище

• Корисно Корисно x 1
  9. lollipop

lollipop Member

Не впевнена, що в цю тему, але наче стосується вибору лікаря... Хочу піти й обговорити майбутні пологи з лікарем. Що б ви порадили обов'язково запитати, чи на що звернути увагу особливо? Що не забути запитати? Це ж мало б допомогти в чомусь...хоча розумію, що лікар не скаже прямо - так, я стимулюю пологи чи ще щось там...

• Тупо! Тупо! x 1
  10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Та чому не скаже, думаю, не один лікар пояснить, за яких умов буде стимуляція. Просто треба питати конкретно, а не абстрактно "хочу, щоб було природньо" (наприклад).

11. Chekay

Chekay Well-Known Member

Ну дехто скаже, мені Данков сказав на огляді якщо до ПДП не народжу, то приїздити на наступний день здаватися в патологію, на моє питання чи планує тоді стимулювати - сказав "щось придумаєм ", з його інтонації я зрозуміла що буде, тому то була наша остання зустріч.
    А взагалі щодо запитань до лікаря, то багато залежить від Вашого особистого бачення пологів. Я обговорювала можливість партнерських пологів і умови, відсутність зайвих втручань в процес пологів, забезпечення теплового ланцюжка , більше нічого важливого не пригадуюю.

12. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

Мельник Христина Олегівна.

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Справедливости ради скажу, що він таки не стимулює просто, бо жінка лягла в патологію і вже є 40 т.

14. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Мені ще рано знайомитись, але поки читаю, слуаю, питаю. Наразі зупинилась на Лехновській, Усику і Малій-Гресик. Поговоріть зі мною про них, будь ласка.

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

15. enigma

enigma Well-Known Member

Розкажу як народжу :) А так, то на перший погляд нормальний дядько )

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Чекатиму. А вам коли?

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Мала-Гресик моїй товаришці дитину загубила, в дописах не раджу лікаря, я писала про неї.

18. enigma

enigma Well-Known Member

19. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Мала-Гресик порушила всі наші домовляння з неї про перебіг пологів. Крапка.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  20. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Його пацієнтки чекали в патології і до 42-43 тижнів, просто відлежувались і здавали аналізи. Стимулювати часто любить вже в пологах.