Вибір лікаря для майбутньої мами (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kapitoshhka, 24 Грудень 2015.

1. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А що свічки для мікрофлори мають до розривів?

• Подобається Подобається x 3
  2. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

я то роблю, але на практиці огляди то є(((
    і ще таке насушне питання мене мучить: чи я можу і маю право відстояти рішення про те, що я нехочу валятися з 40 тижня в патології, бо так хоче лікар!!!( - дитинка нормально лежить, вагітність нормально проходить, 1 дитина народжена майже в 41 тиждень, без свічок і стимуляцій попередніх і оглядів на кріслі!!! що якщо маля захоче лежати до 42 тижня, щоб я перебувала вдома.
    Порадьте як правильно і без лишніх емоцій донести це лікарю, який стоїть на своєму, бо я з тим стикнулася вперше і це мене трохи напрягає(((((

3. Orman

Orman Модератор-бомба

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

а ви як себе повели в даній ситуації?
    посуті так і було сказано, не для очищення родових шляхів

5. Havronia

Havronia Well-Known Member

Для мене така ситуація нереальна, бо силою на крісло не тягнуть, а якби був конфлікт з лікарем, я шукала би другого або їхала б на чергову бригаду. Ну і в мене такий характер, що я можу донести лікарю, що без реальних показів, а не "щось може бути", я нічого робити не буду

6. svoybox

svoybox Well-Known Member

А чому такі страшні огляди на кріслі? Питаю з цікавості.
    Я народжувала за кордоном, там це нормальна практика на візиті в гінеколога, КТГ, огляд, аналіз сечі.
    І тепер вже двічі була на кріслі.

7. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Як мені пояснили, що якщо є молочниця то можуть бути сильні розриви.

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

8. Havronia

Havronia Well-Known Member

Тому що для половини наших лікарів огляд на кріслі після 37 тижня=стимуляція пологів в зручний для лікаря час. І огляди не мають сенсу- якщо шийка відкривається, то жінка й так найближчим часом народить. А як ні, то нема туди чого лізти. Крім того, огляд це стрес, а він перед пологами ні до чого
    --- дописи об"єднано, 13 Квітень 2016 ---
    Є така думка, але на власному прикладі переконалася, що це не так

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Orman

Orman Модератор-бомба

самоусунулася з ситуації. Це був перший і останній раз як я бачила цю лікарку.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Молочницю вартує полікувати не через ризик виникнення розривів.
    Ви так пишете, що лікар виписав свічки і завдяки ним у Вас не було розривів, не ідеалізуйте :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Я не ідеалізую, це моя думка.

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

12. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

бо наші лікарі таким способом маніпулюють початком пологів

• Інформативно Інформативно x 1
  13. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Ніяк. Говорю Вам як людина якав 41т. і 6 днів народжувала в чергової лікарки бо мій домовлений мене киданув в останній момент. Хоча до того мені здавалось що я все йому донесла і ми досягли порозуміння.
    оце скоріш за все єдиний вихід. Шукайте іншого лікаря або готуйтесь до чергової бригади. Я Вас не лякаю, може Вам і дозволять до 42 тижня відпочивати вдома, але готуватись треба до розвотку подій в стилі наших лікарів.

• Подобається Подобається x 1
  14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

спокійно сказати свою думку та й усе. як лікар адекватний-зрозуміє. а ні, то підтримую дівчат-шукати іншого\чергова бригада. Ви врахуйте, що він Вам і в пологах буде командувати що робити, а НМСД Вам мають пропонувати-аргументувати певні дії.
    я чекала вдома пологів до 42го тижня рівно. лікарю при зустрічі так і казала-в патології валятися не буду.

15. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Підкажіть мені, будь ласка, як зробити так, щоб було і етично, і мені добре. Є два лікаря (1 і 2). Більше мені сподобався 2, але цілком можливо що на час, коли я буду народжувати, його не буде. Відповідно, якщо його в той час не буде, хотіла б народжувати тоді в 1, а не їхати на чергову бригаду. ДОмовлятися і з тим, і з тим, але попередити 1? Чи як воно робиться?

16. LutsykOV

LutsykOV New Member

Якщо можете,напишіть номер до Федашка.Буду вдячна))

17. invisible

invisible Well-Known Member

То з одного пологового?
    Взагалі, я б домовлялася з двома без усяких попереджень. Та ж усна домововленість фактично ні до чого не зобов'язує ні лікаря, ні тебе. Малоймовірно, що за тих 2-3 зустрічі лікар тебе дуже запам'ятає і вияснятиме, чому ти не приїхала на пологи до нього.

18. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ага, з одного :)

19. Faun

Faun Chaos reigns!

Така ситуація у моєї хорошої знайомої (цитата її посту в соцмережі):

"У вересні в мене була доволі непроста операція, після якої онколог радив мені вагітність та народження лялі. Я довго зважувалася на цей крок. Але пройшовши всі рекомендовані лікарями обстеження таки пояснила собі, що треба. На сьогоднійшній день виявилося що лікарі не все обстежили і в мене є 100% протипоказ вагітності який живе у голові.
    Наразі у мене 17 тижнів вагітності і ЖОДЕН з львівських лікарів до яких я зверталася не береться мене вести, спостерігати і допомагати мені якимось чином. Кожен з них готовий покласти мене на переривання вагітності вже і зараз. Бо "хто вам дозволив вагітніти?", "у вас є дитина, про жоден ризик не може йти мови", "ви хочете аби ваша дитина залишилася без мами?" і.т. д.
    Я потребую поради, щодо лікаря, можливо фанатика, якому буде цікавий даний випадок і ось така сумашедча вагітна, яка аж ніяк не може вбити лялю рухи якої чує, ім*я якій вже дала і яку вже ну дуже чекає сестричка. Я розумію і усвідомлюю всі ризики."

Можливо, хтось був у такій ситуації, і може порадити спеціаліста, який творить чудеса.
    Заздалегідь усім дякую.

20. Kandya

Kandya Well-Known Member

Може спробуйте звернутись до Рибчинського Олега Григоровича -- він на Мечникова. Він старший, дуже побожний, не робить аборти, лікує безпліддя. Може візьметься?