Вибiр Iменi - голосування.

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Koza-Dereza, 5 Травень 2009.

?

Менi подобається iм'я:

1. Kristen

16,8%
  2. Eva

20,8%
  3. Olivia

8,8%
  4. Laura

8,0%
  5. Sonia

8,0%
  6. Nadine

9,6%
  7. Julienne

0 голосів
    0,0%
  8. Emma

13,6%
  9. Vivian

12,8%
  10. Vera

1,6%
Статус теми:
Закрита.
  1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Вибiр Iменi - голосування.

І я за Vivian!:)
    Кізонько,а Ви справді назвете доньку тим іменем, за яке проголосує більшість форумлян ?
    Пи.Си. А якщо там синочок замаскувався :ninja: ?:)

• Подобається Подобається x 4
  2. Xomka

Xomka Well-Known Member

З даного списку мені найбільше подобається Olivia, ніжно, милозвучно, і буде Katherine & Olivia:) Але вважаю що імя має вплив на людину (як і людина на імя). От Katherine, Kristen - це більш вольові, самостійні, реалістичні, раціональні, а Olivia в мене асоціюється з чимось легким, емоційним, ефірним, більш жіночним. І тоді, напевно, треба вибрати так щоб у сестричок були однакові по характеру імена, думаю це вплине на більш дружні відносини між ними. Може Laura? Як на мене дуже гарне, Katherine & Laura, але як воно по популярності в Америці? Все-таки хотілось би щось менш затерте...

• Подобається Подобається x 3
  3. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Проголосувала за Крістін, але Олівія теж дуже подобається

• Подобається Подобається x 2
  4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Довго вагалась між Olivia та Eva, але зробила вибір на користь Olivia, воно якесь ніжніше імя, в мене чомусь відразу асоціації з смугленьким, пухкеньким карапузиком, як оливочка:xaxa: так і скорочено кликати можна:xaxa::xaxa::xaxa

5. Котя

Котя Оптимістка :-)

Проголосувала за Еva, дуже подобається це ім"я, особливо в повній формі Евеліна. Ми з чоловіком вирішили, що якщо у нас буде дівчинка назвем або так, або Міла.:xaxa:

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Трішки не до теми,але на мою думку Єва та Евеліна - це різні імена :confused:.

7. Котя

Котя Оптимістка :-)

Евеліна в скороченій формі звучить також як Еva.

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

мені здається що Евеліна, то інше імя, хоча скорочена форма подібна.
    Але Коза точно не це мала на увазі.
    і наприклад мені - ЕВА то також відмінне імя віж ЄВА.
    але то кожному своє.

думаю Козу цікавить саме ЕВА.

• Подобається Подобається x 1
  9. Дана

Дана Well-Known Member

Я вагалася в цьому виборі між Vivian і Sonia, проголосувала за Vivian хоч Соня дуже подобається, і таку дома маю:) (доречі моїм друзям англомовним Соня вимовити було важко, і вони називають доцю Софі, тепер навіть я часом так малу кличу - подобається):o

• Подобається Подобається x 3
  10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Дiвчата, дякую за вашi голоси та варiанти. Я ще створила одне голосування для моїх американiв, але вiн гiрший нiж оцей, бо там менi прийшлось роздiлити iмена на двi частини, тож картинка не ясна одразу, треба рахувати.
    Я не знаю чи дiйсно назву саме тим одним що бiльшiсть скаже, але може це менi дасть iнший погляд на iм'я. Наприклад Єва (Ева буде звучати по англ. або Iва ще деякi кажуть) - це варiант мого чоловiка. Вiн ще давно казав Єва, ще до Катi, але я щось вiднєкувалась. Тепер передивляюсь цю опцiю як можливу. Менi особисто дуже сентиментальне iм'я Лаура, бо у мене була знайома хороша яка померла у молодому вiцi вiд хвороби, i я думала може назвати на її честь. Вiвiєн теж дуже таке незвичне, гарне, i я вже давно думала може так. Але потiм подумала от у мене Катерина, Катiнька, Катя, Котя, Котуся, Катруся. А Вiвiєн як??? Вiвiчка? Чи шо :)
    Олiвiя гарне iм'я - просто гарне iм'я. Емма якесь традицiйно-благородне. Крiстен теж дуже гарне, можна i Христинка на наш лад, але в нього є дуже пихата кузинка Крiстi, i я не знаю чи вони собi будуть думати що ми на честь їх назвали дитину. Соня менi подобається i це фактчно моєї мами варiант, але чоловiк упирається, бо має тiтку Соню i щось не хоче. У нього є баба Антуанетта i мама Тереза - королiвськi iмена :)) але той не хоче нi так нi сяк.
    Хоче Вєра, Ева або Крiстен. А я чесно кажучи загубилась у своїх варiантах i вже не знаю чого я хочу.
    Я було придумала Iванна, Iванка, але i вiн i маман налетiли на мене i сказали що НI НI НI. А я вже потай дитину Iванкою кликала. Добре що ще є час :)
    Або зробим як моя колiжанка сказала напишем iмена на папiрчику, перемiшаємо i що витягнемо то i буде :)
    П.С. продовжуйте голосувати, кому не лiнь ;) чи коментувати! I ще раз дякую!

• Подобається Подобається x 9
  11. Kasia

Kasia Well-Known Member

тільки не ВЄРА. бо щось мені до ваших діток ну взагалі то не пасує.

• Подобається Подобається x 4
  12. Gala

Gala Well-Known Member

Ми коли старшу називали,то теж папірчики тягнули...Варіанти були Євгенія,Єва,Вероніка,Влада,витягли Ангелінку.Ще хотіла на честь своєі сестри назвати Олександрою,але казали не називати чогось...

13. галичанка

галичанка Well-Known Member

Добрий варіант Єва, бо звучить майже ідентично і по англ, і по укр. І має різні зменшувальні форми Єва, Євуся... Голосувала за цей варіант.
    Євуся і Катруся ;)
    І Крістен добре, бо можна звати Христинкою.
    Ще з цього списку подобається Олівія, але як тоді дитинку кликати зменшено?

14. Holly

Holly Moderator

Я проголосувала за Емму, дуже мені подобається це і"мя. А ще Лаура:y: Чомусь ці імена видаються мені спокійними, милими

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Христинка в принципі по-українськи, але колись таке ім'я давали байстрятам, тому мені воно ніколи не подобалося.

Щодо голосування. Я не дивилася на імена, як на те, що мені подобається чи не подобається, тільки співставила ім'я та прізвище разом. Найбільше мені сподобалося як звучить Соня ...ан. ;)
    Ще непогано звучить Ева, Емма. :)

Найгірше поєднуються iз прізвищем, як на мене, Olivia, Nadine, Julienne.

16. Галченя

Галченя Well-Known Member

Я проголосувала за Nadine. Звучить саме в цьому варіанті дуже миленько:) Однак, оскільки тут переважно всі пишуть по два імені, то я б якщо не Nadine то назвала б Kristen

Але хто б і що тут не писали, але ж в кінцевому варіанті вирішувати вам.:) Тому вибирайте те ім"я, яке особисто вам рідніше, милозвучніше і ближче і тепліше:)

В мене родичі моїй двоюрідній сестрі теж довго імені підібрати не могли. Все вагались. І от тато вирішив стати над своєю донечкою і зачитувати всі імена по порядку:xaxa: Почувши ім"я Наталя дівчинка посміхнулась:). Тому на ньому й зупинились:) От така історія

І я таке чула від бабусь в селі. Дивно що тепер це ім"я настільки поширене:confused:
    в мене в родині дві племінниці Христинки:) І на вулиці декілька Христинок гуляють разом на площадці

Останнє редагування модератором: 6 Травень 2009
  17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мнеі ще дуже подобається Мішель, тому найменшій дали друге ім*я Мішель. В Україні то було б Михайлина, хоча ми її Михайлиною і хрестили а записали французький варіант.
    А ще мені страшенно подобається Анет. Ну то я так і назвала, майже - Анна Марія.:xaxa:

Доречі мій син закоханий в дівчинку Олівію з Ліванським прізвищем. :xaxa:

Останнє редагування модератором: 6 Травень 2009
  18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А чоловік Ніни - не ліванець. :p

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Але близько... :p

20. Knopka

Knopka Well-Known Member

Мені дуже подобається Єва, особливо у пестливому варіанті - Євуся. А ще Соня, також англійське і українське водночас.

Статус теми:
Закрита.