Вибір дружки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Komashka, 11 Травень 2008.

1. buzochok

buzochok New Member

Немає дружки((((

От готуємся до весілля, а в мене проблема(((( Немає кого взяти за дружку. Більшість подруг і родичів вже вийшли заміж, а хто ще ні, то обов’язково має пару. Скажіть будь ласка чи хтось стикався з такою проблемою, якщо так то як це було вирішено, а то я вже в весільних агенствах почала шукати)))).

2. Bibysbka

Bibysbka Member

Відповідь: Немає дружки((((

Є варіант взяти свою подругу з її хлопцем за дружбів, і відповідно зі сторони нареченого його друга з дівчиною?

3. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Одружених також можна брати :girl_wink:

4. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Вже писала про це раніше.. Чому не можна взяти подругу, яка має хлопця? Дружці з дружбою не обов"язково виціловуватися, поцілунку у щічку буде достатньо і хлопець не буде мати чого ревнувати. На нашому весіллі перша дружка мала хлопця, з яким все до одруження йде, а перший дружба буде цієї осені одружуватися (це вони не між собою:girl_haha:) і нічого, все було ок:girl_wink:

5. buzochok

buzochok New Member

а хлопці моїх подруг не знайомі з моїм нареченим, і брати їх за дружбу якось не пасує.А взяти коліжанку за дружку а її хлопець буде ображатися, що сам сидить.

6. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

На нашому весіллі хлопець дружки сидів з дівчатами дружбів і ніхто не ображався:girl_yes2:
    Моя порада - поговоріть з подругами і не створюйте собі зайвих проблем:girl_wink:

7. mrochkizm

То познайомляться Це ж однозначно краще, аніж з агенції невідомих людей кликати. :girl_wink:
    І ще раз кажу, що й одружені можуть бути дружбою і дружкою, церква цього не забороняє :girl_wink:

8. buzochok

buzochok New Member

ой, дівчатка. вже настрій піднявся. якщо чесно, я не чула що одружені можуть бути дружбами, але це вже на крайній випадок. А на рахунок того щоб сісти і нормально поговорити з хлопцями коліжанок, це варіант, а вдруг погодяться))))відпустити свою кохану

9. mrochkizm

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

Любой каприз за ваши деньги :) надають. можна обирати схожих, за ростом, кольором волосся. обговорити з ними нюанси веесілля і вуаля - маєте 2 чарівні дружки!!

11. Gentle

Gentle Well-Known Member

Ну.. це моя особиста думка, але я б такого не хотіла. Це не просто дружки, це свідки, вони розписуються за Ваш шлюб в церкві, вони беруть на себе відповідальність бути з Вашою сімєю, допомагати їй, підтримувати в ненайкращі часи. Краще вже брати подруг, хоч і далеких.

12. pyzurj

pyzurj New Member

та нашо Вам ті агенства ? от Вам тут повідписували, що можна подруг з хлопцями кликати... а от за одружених - щось не знаю... не можна мабуть.

13. Michela

Michela New Member

Відповідь: Вибір дружки

Я теж такої думки!! Ніколи такого не чула і не бачила....щоб одруженні були дружками чи дружбами...?!

14. mrochkizm

Можна, дівчата. :girl_yes2: це священник в церкві вам підтвердить :) Просто в народі існує повір"я, що не можна, тому ми не бачимо - не чуємо. Але якихось перешкод з релігійної точки зору немає.

15. Відповідь: Вибір дружки

"Не можна", "не чула"... Не можна - бо що? Що станеться, якщо одружені дівчата будуть вам допомагати на весіллі, виконуватимуть роль дружок?
    Ну подумайте логічно.
    Дивний наш народ - не знаю чому, але ніззя, і всьо.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в церкві можна одружених.Не беруть одружених через саме святкування весілля.Якщо воно гучне,з поцілунками і всім,то трохи дивно..Але якщо взяти подружню пару за дружбів,то цілком можна.Правда то рідко буває,щоб обоє дружили з нареченими

17. mrochkizm

Тут у темі всього 22 сторінки, це небагато, і багато цікавого пише. Зокрема, на 3 сторінці допис нумер 30 від Лілі Романової - якраз про статус дружок і дружбів :girl_wink: гляньте :girl_wink:

18. Vittoriya

На весіллі у моєї сестри старша дружка була з хлопцем,а дружба був іншим і не було ніяких проблем.Так само молодший дружба був з дівчиною, а дружкою була я.А що,обов'язково виціловуватися не знати як??можна і в щічку.

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

католицькі священики не мають нічого проти одружених свідків, от з православними може бути по-різному.. приміром наш православний священик таки погодився, коли ми сказали, що ці дружби будуть на забаві як гості)
    ми обрали одружену пару, своїх друзів, у яких свого часу свідками теж була одружена пара друзів... я знаю, що є погані прикмети, але варто бути вище того.. тим більше вони такі щасливі і радісні від того, що ми їх обрали..
    до того ж розказували нам, що на перед їх шлюбом, православний! священик казав, що це навіть добре, що свідками є ті, на кого ви можете рівнятися)

20. Vittoriya

та ну,над таким навіть не варто задумуватися...:) Свідками дійсно мають бути люди,які є близькі нареченим.