Відповідь: Вибір автокрісла наше теж до 18 кг і я думаю що ми і до 4-х дотягнемо. Все ще від росту залежить
Відповідь: Вибір автокрісла Вибираємо авто крісло групи 1+ (від 9 до 18 кг) до цього часу їздили на Maxi-Cosi CabrioFix - дуже задоволені (порівнювали правда лише з кріселком Chicco відповідної категорії в якому дитині було явно не зручно, плакала), але доця вже хоче все розглядати. Вибираю, фактично, між Maxi-Cosi Priori SPS і Maxi-Cosi Priori XP - може хтось знає чи суттєво вони відрізняються, чи лише ціною і які відгуки про них?
Відповідь: Вибір автокрісла ОК ))), трошки переформулюю запитання: різниця в ціні двох кріселок Maxi-Cosi Priori SPS і Maxi-Cosi Priori XP досить суттєва - 500 грн., хоча по опису - характеристики ті самі. Цікавить мене чи нова версія (Priori XP) відрізняється чимось по суті від Priori SPS - чи лише кольорами і іншим несуттєвим )))
Відповідь: Вибір автокрісла а ми всерівно ніяк в кріселко думала, як буду мати свою машину, то або крісло або ніяк не буде їхати....та де там....5 хвилин в кріслі. а потім нититя, вигиннання і ор на всю машину....Певно таки пора пролдавати крісло.З другою дитиною то з першого дня тре в кріселко, а в нас так вийшло,що крісло купили вже в пітора року....
Відповідь: Вибір автокрісла Кать, може не спішіть? Ми купили машину, коли малому було 1,8. І зразу вчили їздити в кріслі. Коли вигинався і кричав, пояснювала, що інакше ми не поїдемо. Потім звик. Коли дуже не хотів сідати, то ставили крісло спереді, і все було гут. Може ваш Сашка як би це сказати "вивчив" чи як, що можна їхати без крісла і кричить, а ви йдете йому назустріч. Попробуйте поставити крісло ззаді посередині, може йому цікавіше буде?
Відповідь: Вибір автокрісла Кать, мій теж спочатку в кріселку не хотів (кріселко дуже зручне для дітей до 45 кг), то трішки в багажнику возила крісло, потім поставила, сказала, що величезні штрафи без кріселка, малий сідав в нього, коли страшила міліцією, а потім привик і зараз тільки в кріслі сидить. от тільки малий під ремінь безпеки залазить, коли спати хоче, щоб не звалитись, як засне.
Відповідь: Вибір автокрісла Це взагалі-то заборонено з точки зору безпеки дитини. Бо в разі сильного зіткнення дитина може полетіти прямісінько у лобове скло...На більшості крісел в інструкції таке положення забороняється.
Відповідь: Вибір автокрісла Це без крісла дитина може вилетіти у лобове скло. Він пристібнутий там сидить. Точно так само при перевертанні може вилетіти у бокове, то що не возити дітей? Я писала про те, що коли звикне, тоді крісло можна поставити на звичному місці.
Відповідь: Вибір автокрісла наше крісло якраз по інструкції і по ремнях в машині повинно стояти по середині, так і дитині зручно, і безпечно (пристібнутим звичайно)
Відповідь: Вибір автокрісла моя коліжанка завжди возить на передньому, бо ззаді мала ніколи не хотіла сидіти, на скільки це безнаказано сказати не можу....
Відповідь: Вибір автокрісла яяяяяяя вожу на передньому. Менти не раз зупиняли. Я спеціально дивилася в правила, можна. Але тоді AirBag треба відключити.
Відповідь: Вибір автокрісла яккккк??? може спробую хоч так?.... питання знімаєтьчся....щойно чоловік сказав що в моїй машині не відключається....
Відповідь: Вибір автокрісла Відкрийте дверку, і зі сторони дверки, але на панелі, з торця має бути така кнопка airbag on/off. Це получається, що ви дверима її ніби закриваєте.Не знаю чи зрозуміло пояснила. В мене відключалася ключом, бачила в інших машинах просто повертався ричаг. Не знаю як у вас, але спробуйте. Якщо він є (airbag для пасажира), то мусить відключатися. Пошукайте в інструкції від машини.
Відповідь: Вибір автокрісла Автокресло Priori XP, Maxi-Cosi - самая новая модель первой возрастной группы, отвечающая всем требованиям не только безопасности, но и удобства использования. Оно разработано возраст от 9 месяцев до 4-х лет, вес 9-18 кг Преимущество отдано безопасности, комфорту и простоте в использовании. В отличии от Priori SPS, у Priori XP появился дополнительный механизм для натягивания поясного ремня безопасности автомобиля, при помощи которого крепится кресло. Кроме того, у Priori XP значительно проще переставляется по высоте пятиточечный ремень безопасности, служащий для закрепления ребенка в автокресле. У нас ось таке Maxi-Cosi Priori XP, коли вибирали також порівнювали моделі. Наскільки памятаю то мені сподобалась ця модель тим, що вона у квіточку, а ще тим, що у Maxi-Cosi Priori XP більш натуральніші тканини. До того мали Chicco, тканина синтетична і дитя дуже пріло, як спало. Тому зупинились на цьому. Дуже задоволена.
Відповідь: Вибір автокрісла Наша доня їздить в кріслі з 2 років. Зрозуміло що опиралась і нил. Зараз вже чемно їздить, але бувають моменти, коли їй важко всидіти і капризує. АЛЕ ми не відстібаємо ремені і їде вона тільки в своєму кріслі. Пояснюю, що інакше впаде і вдариться. В крайніх випадках зупиняємось і даємо розімяти ноги.
Відповідь: Вибір автокрісла Хто купував дитині крісло від 15 до 36 кг? Маю проблему - хочу крісло але з стаціонарним пятиточковим паском, бо боюся що пасок в авто вона може відтягувати і вилазити з-під нього (мали вже такий випадок, як їхали в авто хресної і причепили їй звичайний пасок). Хто і які крісла може порадити категорії 2-3? Поки що зупинилась на Maxi-Cosi Rodi, хто мав, які враження?