Вибір автокрісла

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Natalya, 16 Грудень 2008.

1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Вибір автокрісла

Дівчатка,а де можна кріселко взяти на прокат? Збираємось на море,дорога далека,а Юстя без крісла.Пасувало б купити,але наразі і так витрат багато,а порядне крісло і коштує порядно :girl_in_dreams:.

2. odree

odree Well-Known Member

а коли ви їдете і на скільки? може я б своє позичила, якщо ми не поїдемо

• Подобається Подобається x 1
  3. Kasia

Kasia Well-Known Member

а де їдете написати у темці..... чи я пропустила:girl_sad:

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми їдемо не пізніше 20 червня,на десять днів .Була б дуже вдячна :girl_in_love:,якщо ви , наразі ,не їдете .

Хочемо у Крим,але ще не вирішили куди саме.Йду відповідну тему почитаю,можливо щось корисне знайду.

5. Tanju

Tanju Well-Known Member

Ми не брали ізофікс, бо в нас машина не дозволяє використовувати таке кріплення. А заплатили ми 1800 грн (з копійками), допомогли занйомі взяти трошки дешевше. Бо в Антошці такі кріселка по 2400.Не знаю як на базарах..

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В новому Цумі що на В.Великого є фірмочка яка дає напрокат багато різних дитячих товарів і автокрісла в т.ч. Наприклад вони пропонують крісло MAXI COSI Priory XP в оренду здається за 80 грн в місяць. Шкода не памьятаю їх телефона, але їх шукати з службового входу сзаду цумц... а атм вже перепитати можна.....

• Подобається Подобається x 5
  7. Ольга

Ольга Well-Known Member

про цю фірму вже багато хто згадує, але мої знайомі так і не знайшли їх. Можливо хтось точніші дані знає? Десь на форумі були номери телефонів, але щось за ними теж не додзвонилися ми...

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я знайшла отаке, не впевнена що то саме та фірма про яку я говорила..... але тут теж на прокат дають.
    http://www.babyrent.ucoz.lv/

9. Natalya

Natalya Well-Known Member

Їх оголошення є у Вашому магазині. Якщо не помиляюсь, це їх телефони тел.: (8093) 6138588 , 245-2816.

10. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Ще я запитаю про цей ісофікс. Я бачила крісла с цим кріпленням лише для групи до 18 кг. Для більших діток не треба його? А чому? І яка основна їхня перевага? Вичитала що набагато легше крісло з ісофікс кріпити, а по безпеці додає щось чи ні?
    І по ваговій категорії ще хочу запитатись. Наша доня вже 14,5 важить. От як ви думаєте, першу категорію до 18 кг нам вже не варто брати? Напевно за півроку вже з нього виросте?

І ще одне питання, яке мене страшно хвилює: коли дитину нудить в дорозі (а нас нудить) і дитина в автокріслі, які дії?
    Ми як їздили в таксі без крісла то по можливості швидко зупиняли машину і я з донею виходила надвір. Але вона була в мене на колінах і я швидко могла з нею вийти. А в кріслі як буде?

11. Ольга

Ольга Well-Known Member

Коли нашу нудить то я дуже часто ловлю все в кульочок. На задньому кріслі в кишені тримаю завжди кульки розкриті, і підкладаю під шийку малій. Потім вже зупиняємося і миємося...
    Але це десь з 2 років я почала робити до того важко зрозуміти було по дитині...

• Подобається Подобається x 3
  12. Anastasia

Тобто ви з донею сиділи на задньому сидінні, щоб контролювати її самопочуття?
    Наша Оленка сама каже, що їй зле, говорить 'йдем', але деколи я підозрюю що вона просто вже не хоче їхати і тому хоче вийти.

13. Анута

Анута Well-Known Member

Настусь, постараюсь тобі відповісти ;)

перше - на рахунок Ізофіксу.

джерело

тобто, Ізофікс - це альтернатива ременям, якими кріпиться крісло і на відміну від ремнів неправильно почепити крісло у випадку Ізофіксу неможливо (тут швидко і просто - клац, клац і все).

виглядає саме кріплення так
    а вже до нього кріпиться крісло.

Перед купівлею крісла з Ізофікс треба знати чи реально таке поцепити в конкретний автомобіль (чим новіша машина тим це реальніше).

друге - щодо ваги.

Ми всі знаємо, щдо основну вагу маля набирає загалом в перший рік-півтора, а далі стрімке збільлшення ваги йде на спад. Тому тут би я радила оцінити скільки Оленка набрала за останні півроку. Тобто чи реально наприклад щоб Оленка добрала 4 кг за найближчий рік? Може її 18 кг припаде на 4 роки? тобто ще 2 роки в запасі.
    ось знайшла середню формулу розрахунку:
    а ще таку табличку. звісно, що вона орієнтовна, але можна якось прикинути собі ;)
    моя думка, що на крісло вагової категорії більше 18 кг Оленка явно замаленька, вони вже дуже дорослі, років від 5

третє - щодо морської хвороби
    ви не пробували щось хомякати в дорозі? плюс відволікатись від самого процесу їзди активно розглядаючи і коментуючи все що бачите? ІМНО треба якось відволікати і вона менше буде думати, про сам процес їзди і з часом з"явиться задоволення :) нашого годі витягти з машини

Успіхів!

• Подобається Подобається x 5
  14. Anastasia

Ануто! Дякую за таку розгорнуту відповідь!
    стосовно нудоти - пробувала все що ти кажеш, не спрацьовує, ну але ми наразі не так часто їздили, а там побачимо; іноді навіть циця не рятувала... єдине що їй дуже зле тільки зранку, в другій половині дня якосьлегше їй дорогу переносити, тому намагаємось пристосовуватись до неї.
    щодо ваги. я сумнівалась саме тому, що 2-га група крісел починається від 15 кг, а нам до 15 кг недалеко. тому й раджусь, бо Оленка явно не маленька дівчинка. ну але це треба швидше за все йти і міряти в магазині.

15. Анута

Анута Well-Known Member

нема за що ;)

а я бачила другу групу з 18 кг. короче думаю що все залежить і від моделі крісла і від виробника. тому купувати ОДНОЗНАЧНО з дитиною. ми думали одне крісло (марку і модель), а малий в ньому відмовився сидіти взагалі (видно щось йому не підійшло), а в іншій собі вмостився і питання вибору відпало. Можна купувати через інтернет магазин, але якщо вже чітко визначився з моделлю.

щодо нудоти - треба щоб вона поступово звикала і це пройде. як будете звикати - можете спробувати під сон. Тобто підгадувати час профілактичної поїздки так, щоб Оленка хвилин 5-10 хвилин і заснула.

16. Злата

Злата Well-Known Member

дитина виростає з автокрісла певної категорії не лише по вазі, але й за зростом
    тобто якщо дитина все ще важить допустиму інструкцією крісла вагу, а її голова вже не захищена боковими і задньою стінками крісла та ремені знаходяться нижче плеча дитини, то крісло вже не виконує свого призначення
    міряйте крісло обов'язково!

• Подобається Подобається x 4
  17. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Так, в нас крісло до 18 кг, але Штефко важить наразі всього 12, проте в тому кріслі йому вже явно тіснувато, та й ноги якось вже неприродньо підняті догори...Це для маленьких діток така позиція посадки підходить, а для більших вже вертикальну треба. І хоча він не проявляє жодного незадоволення своїм кріслом, ближчим часом будемо купляти йому доросліше, навіть якщо воно по вагових параметрах буде вважатися завеликим...

• Подобається Подобається x 2
  18. Ная

Ная Well-Known Member

В нас теж автокрісло до 18 кг,але ремені безпеки,бачу,закороткі.Зараз на літній одяг ше нормально,а от до зими підростем та й одягу більше,думаю вже не защіпнуться.Будем купляти інше,обов"язково вже на то звертатиму увагу.

• Подобається Подобається x 3
  19. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Точно, я теж згадала про це...Взимку дитину ті паски, здається, аж душать! Чи то виробники жлобляться на кілька зайвих сантиметрів тканини???
    А хто має кріселко BEBE CONFORT Axiss? Що можете сказати про нього? Чи дійсно таке зручне, як про нього пишуть (система повороту на 90 градусів, щоб легше дитину було садити)? Чомусь давно вже думаю, що саме його будемо купляти. І чи справді там є аж 8 положень нахилу сидіння? Бо якось важко собі уявити таке різноманіття положень. В нашому кріселку всього 3: лежаче, напівлежаче і сидяче, хоча сидяче могло б бути більш сидячим...

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми такм купили Бебе Конфорит Ізеос, запас ремінців там достатньо великий, місця і в ширину ще багато і в висоту, хоча воно до 18 кг, думаю до років 3 ми дотягнемо, бо сидячий варіант теж нормальний.

• Подобається Подобається x 2