Відповідь: Вибір автокрісла Їзда проти руху зумовлена тим, щоб при гальмуванні дитина не "клюнула" і не зломила собі карк. Шия та шийні м'язи ще не настільки міцні тому пересаджувати "за рухом" рекомендують з річного віку
Відповідь: Вибір автокрісла Так і зробили. Для мене було принциповим положення дитини проти руху, наразі, тому вибір в нас був невеликий... Максі козі цього року випустили новинку 2wayPearl. Чоловік привіз з Європи, в нас знайти його не могли, напевне тому, що новинка. По суті, то те саме Максі козі Перл, тільки ставиться в обидва боки. Розраховане до 4 років, нібито(зважаючи на попередній досвід, то може хоч до 2,5-3 років поїздимо)
Відповідь: Вибір автокрісла Дівчата, в когось є якісь відгуки про автокрісло I'Coo Комфорт 0 + Група Автокрісло 0 + 0 13 кг ? Може в когось є, чи в знайоми, цікавить якість зручність в ньому дитині і тп.
Відповідь: Вибір автокрісла Ми придбали для старшого Рекаро Мілано. Крісло виготовлено в Німеччині одним з лідерів в цій галузі, відповідає всім вимогам, стандартам.
Відповідь: Вибір автокрісла І мене це цікавить, бо пів року ми без крісла їздимо. Але я думаю, що нам піддупника буде достатньо. Хто має бустер поділіться враженнями.
Відповідь: Вибір автокрісла Може в когось було або є крісло категорії 1-2-3 Espiro Sigma, ось таке Цікавлять відгуки: чи зручне в користуванні, якість тканин та інш.
Відповідь: Вибір автокрісла в нас таке, тільки червоне, загалом дуже задоволені, маєм вже майже 3 роки, тканина приємна на дотик, краща ніж була в попередньому нашому французькому, бо дитина дуже впрівала літом в ньому, а в еспіро, майже не впріває, при тому, що мала схильна до потіння. все перу в машинці, бо повністю на закльопках і таких пластмасових штучках, які відщіпаються легко, в малої зараз зріст 116 см, то той підголовник ще не піднімали, в зимовому плащі і деколи в півкомбезі дитині місця достатньо, брали як малій було 2,6 рочки, планували ще розкладати коли спить в машині, так нам казали в магазині, що можна робити напівлежаче положення, за рахунок довжини ременя безпеки, воно то робиться, але не у всіх машинах, бо наприклад в нас в опелі і в мазді, ремінь повністю йде на кріплення крісла, але так як в опелі сідушки йдуть під кутом то воно виходить і не рівно стояче, тому мала нормально спала, а в мазді саму сідушку трохи опускаєм і виходить повноцінне напівсидяче положення як в категорії 9-18 кг. ну і ціна - якість повністю себе виправдовують, ми платили 1200 грн. в серпні 2011 року в магазині анфіса а взагалі, найкраще з дитиною піти і приміряти, якщо є така можливість, бо ми своє брали наугад, в магазині тільки під замовлення було, і на південному також
Відповідь: Вибір автокрісла Дякую за відгук) А я тепер думаю чи не буде воно нам завелике, хоч вага в нас десь 12 кг, вік - 1,5 року. Воно йде від 9 кг, але Ви кажете, що брали його коли доні Вашій було 2,6, от і сумніваюсь тепер. Доведеться шукати де примірятись в нього.
Відповідь: Вибір автокрісла думаю, що ще зарано в таке пересідати в 1,5 рочки а зараз в якому їздите?
Відповідь: Вибір автокрісла В нас зараз ось таке Chicco Zenith. Але в нього сидяче положення все одно якесь напівлежаче - малий ногами впирається в переднє сидіння, навіть якщо його трохи посунути вперед. Тому шукаю більш сидячий варіант. Думаєте, зарано по віку чи вазі? Воно ж ніби йде від 9 кг.
Відповідь: Вибір автокрісла Ви питали не мене, але вискажусь - зарано. І тут ви врахуйте три нюанси: 1. якщо вам в цьому кріслі їздити і не спати, тобто лежачого положення як такого не потрібно, то це одне. 2. Якщо вам в цьому кріслі треба буде час від часу щоб малий спав, то варто врахувати що "лежаче" положення там скорше всього досить умовне, і якщо маєте нахил сидінь в авто більший, чи можете опускати спинку сидінь, то і крісло буде більш "лежаче" . Якщо з у вас стандартно нахил сидінь як в більшості авто, то дитині в 1,5 рочки прийдеться спати практично сидячи, а то як на мене зарано. 3. вага 9 кг це добре, але варто врахувати ще ріст і тілобудову, тобто приміряти десь це кріселко полюбому варто. Бо тут часом і з відомими дорогими кріслами треба примірки, як не під авто так під конкретну дитину. Це крісло не є виключенням. п.с. у нас менший їздить в Maxi-Cosi Priory XP, йому зараз практично 1,8, ріст 90 вага 14,5. І також якщо я в крісло "саджу" то він майже не зачіпає передні сидіння, ну часом треба відсунутись. Якщо я його там "кладу" то переднє сидіння треба дуже підсувати вперід. Але це все тому що зима, комбінезони і т.д. Літом коли немає обьємного одягу йому буде значно вільніше і місця до переднього сидіння буде більше. Думаю у вас літом буде так само
Відповідь: Вибір автокрісла тоді можна, але, за умови, що по зросту дитини воно не буде в 2 рази вище від дитини (так так, саме таке спостерігаю коло нашого садочку як мама привозить дитину в яслі, 2 ох років точно нема, а якщо і є то дитинка дуже дрібненька і раз ми були припарковані 1 коло 1 і я бачила як та дитина сидить в такій категорії), саме основне голівка має бути захищена в разі чогось і ще треба просити дозволити з приміркою в машині, або в разі як не підійде то віддати/поміняти
Відповідь: Вибір автокрісла Мабуть, Ви праві. Почекаю ще до літа, подивлюсь як малий буде поміщатись в кріслі в легшому одязі. Тим більше, що на далеких відстанях в машині ми ще засинаємо.
Відповідь: Вибір автокрісла bebe confort модель trianos, група 1-2-3, зовсім мало відгуків - хтось користується таким автокріслом?
Відповідь: Вибір автокрісла порадьте добре крісло категорії 1/2 ( 9-25 кг.), бо в наше кріселко 0+ / 1 ( до 18 кг. ) вже не поміщаємось, хоч важимо 14 кг....
Відповідь: Вибір автокрісла ми маємо Рекаро Янг Спорт (для молодшого). Задоволені. Якісне німецьке крісло, зручне, безпечне. Може бути аж до 36кг (12 років). Має положення для комфортного відпочинку/сну. ---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ---------- старший їздить в Рекаро Мілано (але воно від 15кг, вам ще кілограмчик наїсти треба ). Теж хороше, тільки не має положення для відпочинку (тому і дешевше).
Відповідь: Вибір автокрісла Дівчата, порадьте будь ласка автокрісло таке, щоб розкладалось на максимально- горизонтальне положення і щоб дитині було зручно спати в ньому. Нам 1,1, вага 9 кг. Ми часто їздимо по 10-12 год на ведикі відстані, тому необхідно саме таке крісло. Буду дуже вдячна за моделі+ короткі відгуки
Відповідь: Вибір автокрісла Бренда, в нас максі козі пріорі, то воно розкладається. Малому в ньому зручно, поміщається добре, як тільки засинає я крісло розкладаю. В мене в інста є фотки, подивись. Я задоволена кріслом. Брали в мазеркер. Надіслано з мого iPhone, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Вибір автокрісла дівчатка, а де у Львові можна подивитись в живу на автокрісла recaro, так би мовити, примірятись, щоб були різні моделі, особливо цікавлять: RECARO Young Sport і Recaro Young Expert або Recaro Young Expert Plus? буду вдячна за інформацію.