Відповідь: Вибір автокрісла Старка, тобі для малявки однозначно треба крісло - люлбку для старшого оте в 2 роки??? і ти будеш про це з ним в два роки дискутувати? Тобі треба піти з ним в бейбізоне наприклад або банально в Антошку і посадити його в крісло групи 9-18 кг і групи 2-3 і тобі ти будеш бачити різницю. Але діти МАЮТЬ ЇЗДИТИ в автокріслах. Я ше розумію, коли виступають хлопчики рослі в 5-6 років, ну то по місту ше можна приймати до уваги, а мальки - нєєєєє ти ж не хочеш шоб він товкся по машині
Відповідь: Вибір автокрісла він протестує саме проти отого першої групи 9-18, ваоно йому занадто лежаче спочатку, в групі 1-2-3 - він сидить дуже чемно, цілу дорогу, навіть сам проситься
Відповідь: Вибір автокрісла дівчатка, а хтось має автокрісло Chicco Eletta (9-18 кг)? які плюси/мінуси?
Відповідь: Вибір автокрісла Хто знає, де у Львові можна купити автокрісло Cybex Solution X (група 2-3)?
Відповідь: Вибір автокрісла А про отаке крісло хтось щось чув? знає? найбільше цікавить як отой слолик в жару себе веде. І взагалі тканина, бо по крештестах ніби хороша оцінка, по вигляду теж би підійшло, пишуьб що є непогане лежаче положення, що для мене важливо. Лишився ще той нюанс тільки. Вибираємо між ним і максі козі роді.. там тканинка гарна, підкупає..
Відповідь: Вибір автокрісла Дяую одній чарівній форумлянці за тест-драйв ми берем максі-козі роді ейр-протект
Відповідь: Вибір автокрісла Ми зупинилися на ROMER TRIFIX 2013. Вже в дорозі. Тільки залишилося прикупити літній чехол і підстаканник. Ось наше кріселко Була спокуса на таке
Відповідь: Вибір автокрісла то не у Львові, але ціна нормальна, зверніться до біоленд (Іри) в результаті довгих вагань і виборів ми купили Софії Cybex Solution Х-fix замовила товаришці з Німеччини, вона мені купила на mytoys.de і вислала DHL-поштою. обійшлось все разом у 155 євро, в нас таке автокрісло починається від 2000 з копійками грн + пересилка (це з інет-магазинів), в реальних магазинах цін не порівнювала максі-козі роді чоловік відмовився брати, відгуки в неті і краш-тести на його думку були за сайбекс
Відповідь: Вибір автокрісла Вітаю! Ми за таку ціну без ізофіксу купляли. А я от все дивлюся на Сайбекс Палас для ДІми. Там ніби в моделі 2013 столик вже більш удосконалений і його можна регулювати. В нас де їх можна глянути-приміряти?
Відповідь: Вибір автокрісла коли ми наш сайбекс брали на майбай24, то крісло було у львові в декількох кольорах, я лише обрала потрібний і нам його привезли на наступний день. Так що треба їм дзвонити питатись за конкретну модель. Ми також думали на рахунок цього крісла, і вже були настроєні брати, ті кріселка є в антошці, ми його дивились в центрі. Все класно, але цей столик ... там вміститься худенька дитина. Відстань між низом сидінням і столиком дуже невелика, для худеньких дрібніших дітей буде добре, наш Андрюха там би явно не доїздив навіть до 3-х років, тому ми збились з їдеї крісла зі столиком і взяли знов максі-козі. Так що оці крісла зі столиками треба однозначно приміряти з дітьми...
Відповідь: Вибір автокрісла о, і в нас теж 2 крісла так як і у вас - у Марти максі-козі, у Софки сайбекс і між іншим гарно ззаду поміщаються, таке враження шо і третє по середині влізло б
Відповідь: Вибір автокрісла Дівчата, чи має хтось автокріселка групи 0-1 Concord Ultimax?...Бо порівну як хороших відгуків так й не дуже - в плані його встановлення - пишуть, що надзвичайно важко...
Відповідь: Вибір автокрісла В мене нова крайність..Думала я думала над конкордом і відкинула поки що..Все-таки насторожує та система встановлення. Тому придивилась 2 нові варіанти - або inglesina huggy, або inglrsina marco polo. 2 варіант більше до душі, пле перший можна знмати. як дитина засне...І не знаю, чи це аж така суттєва перевага. Марчику майже 3 місяці, ніби що 1, що 2 йде для немовлят також.
Відповідь: Вибір автокрісла ви подивіться, зокрема, вагу крісла і візьміть до уваги, чи дитина крупна. Бо в нас зі старшим було недороге легке кріселко і синочок був делікатний, то дуже часто носили. А для молодшого купили якісне крісло (а воно добротне, важке) і дитина важча (в 2міс важить як старший в 5... ), то носити вже зараз біля 12кг (сумарно) в одній руці - сумнівне задоволення... ---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:39 ---------- але, загалом, мати можливість переносити сплячу дитину в кріселку - дуже зручно. Та й взагалі, взяти з собою те кріселко в гості, на природу, напр., теж буває корисно - є куди дитину покласти (особливо колии ще не сидить).
Відповідь: Вибір автокрісла в нас як для мене досить непогане крісло, є вкладка для новонароджених так що для манюнь підійде. Тільки воно трошки габаритне, треба міряти чи підійде до машини, і чи ноги не будуть впиратися в переднє крісло (як дитина підросте) і ще нема там повністю вертикального положення( в самому крайньому положені воно трошки з нахилом). Моя Софія туди без проблем вміщається, ремні защіпнуті на 2 положені і для неї так досить таки достатньо місця. Тканина добротна.
Відповідь: Вибір автокрісла Як знати шо час пересідати в більше автокрісло? В нас Maxi-Cosi Priori XP, там вагова категорія 9-18кг, вік 9міс.-4 роки, важимо 15 кг, по ногам не погано, голова вже трошки над верхом (збоку) стирчить, вартує пересідати в 2 групу? ---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ---------- Знайшла таке Тобто я так розумію має бути ріст 95 см і на нього орієнтуватися?
Відповідь: Вибір автокрісла Дівчата, що можете сказати про Graco Nautilus? Відгуки ніби непогані, спокушає, що це група 1-2-3, але мінус бачу, що немає лежачого положення, а дитя ще маленьке. Хоча реально ми наразі їздимо в авто раз в тиждень на невеликі відстані. Утім може раз в рік і будуть якісь далекі поїздки. З першої категорії розглядаю ще Maxi-Cosi Priori XP або Rubi? У чому їх різниця?До речі, бачила перше вживу, то там теж нахил положення для спання не надто великий, але консультант казав, що то у всіх так...Ціна майже однакова, що в Грако, що в Козі, то що ж вибрати?
Відповідь: Вибір автокрісла хто користується кріслом cybex pallas 2, не виникало проблем з кріпленням ( без ізофікс)? нам для автолюльки трошки не вистачало довжини пасків безпеки, тому тепер хвилююсь, щоб не промахнутись з вибором. яка там якість тканини, чи дитина сильно потіє? і підкажіть якщо хтось недавно купував, де можна знайти у Львові, в інтернет магазині або в Польщі
Відповідь: Вибір автокрісла Ми теж дивились на це крісло, коли купували для донечки,але їй на той час було півтора року. Лежачого положення там справді немає,точніше воно є,але мало чим відрізняється від сидячого. Але це крісло категорії 1-2-3, і передбачене для дітей до 36 кг., тому у крісел цієї категорії суто лежачого положення немає. Як на мене, крісло досить громіздке, як для маленької дитини, але вирішувати Вам.