Відповідь: Вибір автокрісла трошки вчора переглянула крыселок 9-18. питання - чому деякі мають більший кут нахилу для спання а інші не дуже.....нам напевне треба обрати з тих де більший нахил спинки, щоб зручніше спати було...?
Відповідь: Вибір автокрісла Ті, що не дуже, мали б мати спеціальну вкладку для новонароджених, а ближче до року дитина вже лежати горизонтально не захоче. Вважаю, що варіант з вкладкою оптимальний для цієї категорії.
Відповідь: Вибір автокрісла а де ви купували крісло? і ще питання...де можна купити бустер із кріпленням ізофікс? щось я чи не там шукаю чи в нас не продають....ткніть носом, плз...
Відповідь: Вибір автокрісла Ми за тиждень берем Єві на 2 рочки Рьомер Кінг плюс. Перемацали з якісних багато, але це нам найбільше до душі припало.
Відповідь: Вибір автокрісла Одне з найкращий автокрісел - Рекаро. За усіма краш-тестами. Ми малому таке купили. Видно, що якість німецька. Дуже задоволені.
Відповідь: Вибір автокрісла Довго ми вибирали автокрісло, і звузили пошук до двох варіантів: Graco Nautilus і RECARO Young Sport. Зараз не можемо визначитись, чоловік схиляється до Грако, а я - Рекаро. Може у когось є таке крісло, напишіть, будь ласка, чи задоволені. Але от переживаю, чи не завелике воно буде, малій 1рік і 8 міс., і важить 10,5 кг., а крісло досить масивне, так як розраховане до 36 кг.
Відповідь: Вибір автокрісла ми таке маємо. Дуже задоволені. Якісне (зроблене в Німеччині), зручне, регулюється по мірі росту дитини. Має високі оцінки в плані безпеки (для мене це було принципово). Обшивка гарно переться. Ми свого синочка пересадили в нього десь в 1рік і 2міс, ніби завелике не було. Єдине, в ньому нема (як і в інших кріслах цієї категорії) зовсім лежачого положення, є нахил для комфортного відпочинку/сну. Недешеве, але розраховане на тривале використання (до 12років), тому вигідна інвестиція. Рекомендую. ---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ---------- в зимовому комбінезоні дитина теж "масивна" . Підійдіть в магазини, де ці крісла представлені і приміряйте (посадіть дитину), спробуйте нахил для відпочинку (наскільки комфортний, чи зручно перемикати). Можливо, так легше буде вибрати
Відповідь: Вибір автокрісла і ми таке маєм, катаємся вже місяці 4. Дуже комфортно, Марко навіть пару разів засинав у ньому. (а заснути без мами, то не реально), те що регулюється, спинка і нахили, то дуже класно. Взагалі крісло дуже універсальне і малий дуже його любить, навіть коли воно вдома стоїть, то може сам прийти і сісти в нього)) Єдине, дуже дплеко нікуди не їздили, тільки по місту, тому на скільки зручно дуже довго дитині в ньому спати не знаю, але якості Recaro довіряю.
Відповідь: Вибір автокрісла прочитала, що вони не мають кріплення ізофікс, а тільки ременем. надійно тримається саме крісло? бо в машині раніше не було ізофікса, то маємо крісло, яке кріпиться ременем і воно мені здається ненадійно закріпленим - тобто якщо ним похитати, то воно добряче так рухається. тепер є ізофікс і розглядаю крісла з ним. хоча нашого крісла нам вистачить ще надовго, але не дуже зручна система опускання в положення для сну. тому хочу щось зручніше і надійніше.
Відповідь: Вибір автокрісла Та ми далеко теж не їздимо часто, максимум 3 години в дорозі, і стараємось в такий час, коли дитина спить в обід. Трохи шкодую, що не купили крісло відразу, коли придбали авто, щоб поїздка в дитини асоціювалась з автокріслом, Іринка їздила в мене на руках, а тепер доведеться пересадити в крісло, не знаю чи всидить на місці. можливо так і зробимо, бо купувати хочемо через інтернет-магазин дешевших пропозицій у Львові не знайшли. ---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ---------- на скільки мені відомо, то і не у всіх автомобілях можна кріпити за допомогою ізофікс. Тому не завжди підходить крісло з ізофіксом.
Відповідь: Вибір автокрісла але ще врахуйте вартість доставки. бо ми так возик купували - ще 100 грн обійшлася сама доставка (вага в упаковці була 8 кг) ---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ---------- так воно і є. але тепер у нас є ізофікс і мені здається, що так крісло надійніше тримається. не маю з чим порівняти, бо мали переноску з базою, яка також кріпилася ременем і теперішнє крісло, яке хитається, якщо його тягнути-рухати. тому задумалася над ізофіксом.
Відповідь: Вибір автокрісла ні - нам віддали крісло, тому ми і "не перебирали харчами". марки не пам"ятаю, треба глянути, але мені вона не дуже знайома. тому і питаю в дівчат чи то так має бути (таке собі вільне кріплення).
Відповідь: Вибір автокрісла Ми Рекаро кріпимо ременем, тримає добре, ніде не хитає. Чоловік навіть сеціально тестдрайв входжень у повороти робив)))
Відповідь: Вибір автокрісла Вирішили брати Софії на весну максі-козі роді, або сайбекс В максі-козі подобається тканина більше ніж в сайбексі, в сайбексі чоловікові сподався каркас, але спинка ніби зрученіша в максі-козі роді Словом, ще в роздумах Напишіть, які недоліки є в крісла максі-козі роді, бо в принципі на 80% схиляємося до нього
Відповідь: Вибір автокрісла Дівчата, хто має отаке крісло які Ваші відгуки? задоволені? тканина не парить? якщо у вас не саме таке, то власне Ніколь і Усмішка колись писали здається про сайбекс, то чим відрізняється Ваші?
Відповідь: Вибір автокрісла У нас теж сайбекс солюшн. У нього у висоту регулюється підоголовник разом із боковинами. А у вашому кріслі лише сам підголовник.
Відповідь: Вибір автокрісла В нас такі крісла Cybex. Досить зручні, тканина не парить. Принаймні мої діти не жалілись, і не зауважила щоб потіли в ньому.
Відповідь: Вибір автокрісла І у нас сайбекс солюшн, такий Вже їздимо в ньому майже рік, дуже задоволені...