Вибір автокрісла

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Natalya, 16 Грудень 2008.

1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Вибір автокрісла

Старший у іншій категорії їздив з 7 міс. Але вона з 9 кг, а донечка у 10 міс важить 7,5... Тож певно таки змінимо крісло у 9 кг.

2. olangel

olangel Well-Known Member

Ми їздемо з народження теж в Максі Козі,але ми вже його переросли((( не може дитина на пів лежачи їхати((( зупинили свій вибір на Recaro Young Sport. klumba.ua/carseats/recaro/young-sport-2/ Чи можна ще відгуків? Я так розумію у Нстуні такий?
    Ой, хотіла ще запитатись, а як у ньому спати?

3. Галюня

Галюня Member

Дівчатка, підкажіть будь-ласка де у Львові найбільший вибір автокрісел за прийнятними цінами? Чи ви замовляєте їх по ін-ту?
    Ми живемо р-н Топольна.Нам сподобалось EURO BABY, але я не можу знайти у Львовi...

4. nalia

nalia Member

дівчата, де можна в живу подивитися на RECARO Young Sport?

5. uliana

uliana Well-Known Member

Порадьте, будь ласка кріселко для дитини віком від 6 міс,бо я остаточно розгубилась:girl_flag_of_truce: в категорії 0+ нам тісно і то дуже

6. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

беріть категорію 9-18 кг, або 9-25 кг бо в них є напівлежаче положення, а в 9-36 кг такого нема, а такій маленькій дитині це ще потрібно

7. uliana

uliana Well-Known Member

але якої фірми ? бо дитинка в нас крупненька

8. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

наші знайомі на свого також пухкенького хлопчика взяли Еспіро і дуже задоволені, і ціна прийнятна, заплатили в Анфісі 1200 грн., але це було рік тому. А взагалі добре вибирати крісло з дитинкою, можна посадити - поміряти.

Ми після знайомих там же купили крісло Еспіро, але категорії 9-36 кг, бо мали вже 9-18 кг і мала з нього виросла, то також дуже задоволені, місця багато і мала зручно в ньому сидить.

9. Iryna

Iryna Well-Known Member

теж підтримую еспіро, їздимо вже два роки в ньому, дитина теж крупненька, брали категорію 9-25 кг на південному

10. uliana

uliana Well-Known Member

може хтось користується таким кріселком? Inglesina MARCO POLO

11. Naturals

Naturals Well-Known Member

В мене таке є для Вікуськи. Я ним задоволена на всі 100%. Надійне, хоч і кріпиться ременями безпеки але намертво, тканина також досить таки хороша, регулюється є 6 нахилів спинки. Садила в нього Софію, то вона в нього легко поміщається і ще є один рівень пасків в запасі. Але в мене модель 2012р. але думаю, що вони від старіших нічим не відрізняються, хіба, що ціною.

12. uliana

uliana Well-Known Member

Ну нарещі ми придбали кріселко! Переміряли багато всяких ,але зупинили свій вибір на BeSafe IZI Comfort X3 - sober sport (9-18 кг) Найкращим показником для нас було те, що мала зразу заснула при тест-драйві:) І ще дуже сподобалось,що кріселко високе і дитина заглядає у віконечко і їй цікавіше подорожувати:girl_claping:

13. Зануда

Зануда Well-Known Member

Дівчатка виручайте! Дуже потрібне автокрісло групи 2/3. На 10 днів. Позичте будь ласка, якщо хтось має таке. Виручіть!!! За мною не заржавіє ;)

14. Klava

Klava Member

Дівчата, може трохи не по темі - але ніхто з вас не перешивав чохол на кріселко? Бо наш на Максі-Козі Пріорі вже зовсім розлазиться. Може хто має майстриню, яка може попороти і за тією ж викрійкою пошити новий?

15. Holly

Holly Moderator

свого часу теж шукала, де б то перешити чохол. То знайома порадила звернутись туди, де ш"ють чохли для автомобільних сидінь. Але мені така потреба відпала, тому не зверталась.

16. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Бачила якось в неті оголошення про продаж масі-козі, але з чохлом, які власники десь самі шили. Для кравчині це не мала б бути проблема попороти чохол і пошити новий, головне матеріали підібрати. Попитайте в кількох кравчинь.

17. Holly

Holly Moderator

я не знайшла, в нас взагалі з тканинами тяжко. Тому мені і порадили звернутись туди, де обшивають автомобільний салон. Вони і тканину мають відповідну і досвід

18. silvia

silvia Well-Known Member

а зорієнтуйте мене по групах, на який вік яка група.

19. Klava

Klava Member

Знйшла ательє, де шиють авточохли. За роботу над дитячим чохлом для кріселка просять 150 грн + тканина. Але кажуть із дитячими тканинами у них тєжко, хіба куплю сама. Нині гляну на їх вибір, як ні - то по грутівнях проїдусь підберу.

20. wwwmаrusjacоmuа

wwwmаrusjacоmuа New Member

Перша група 0-13 кг - від 0-12 місяців
    0-18 кг -від 0-18 місяців
    Друга група 9-18 кг - від 9 місяців до 3,5 років
    Третя група 15-36 кг - від 3,5 років до 12 років