Вибір автокрісла

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Natalya, 16 Грудень 2008.

1. slonenjatko

slonenjatko New Member

Відповідь: Вибір автокрісла

дівчатка, підкажіть, яке автокрісло краще вибрати для дитини від 3х років? якої фірми краще? порадьте будь-ласка!

2. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

вибарала я малій автокрісло, хотілось крісло зі столиком, але ми спробували його причепити і в лежачому положенні воно дуже прижимає нашу мадам, і вона не схотіла в ньому сидіти... купили інакше ось таке [​IMG] фото не моє
    і малій подобається ну і поки нам)

3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А скільки вже користуєте? Як в експлуатації? Я теж зупинила свій вибір на Rekaro модель Milano, сподобалась мені оббивка і що є 3 положення спинки в групі 2-3.

4. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

користуємо рівно два дні, тому ще не можу обєктивно нічого сказати)))оббивка дійсно хороша(краща ніж в сайбексі), в нашому, положення нахилу тільки одне, але в нас сидіння мають нахил, тому більш-меньш)) саме крісло міцно кріпиться, не знаю, як крісла з ізофіксом, бо в нас його просто нема. а так, крісло тре міряти на дитину, обовязково.

5. nonstop

nonstop New Member

А я нарешті також купила автокрісло групи 2=3! Вибрали CYBEX SOLUTION X2 FIX. Замовляли в німецькому інтернет магазині, вийшло 1800 грн. Тепер чекаю його з нетерпінням і надіюсь, що в зв"язку з Євро 2012 воно не дуже затримається на митниці

6. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, а де у Львові великий вибір автокрісел? В Антошці мало моделей...

7. nonstop

nonstop New Member

А Бейбізоні на Батальній? В Епіцентрі трохи є, але не багато.

8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Купили ми нарешті крісло Рекаро Мілано. Данилові подобається, залюбки сідає. Тимофій переселився в Бебе Конфорт. Купвали в Антошці. Маємо 15% знижку, а вчора ще було +5% до картки. Отже крісло нам обійшлось 1333 (1667). Можна було замовити інши колір, але чекати 1-2 тижня і втратились би 5% :)

9. Svitlanka

Дівчата, порадьте, чи навпаки, відрадьте :) ....

ось пригледіла, але до цього часу не стикалась ні з автокріслами, ні з машинами, тому в цьому питанні не орієнтуюсь.

Автокресло Maxi-Cosi Fero относится к группе 2-3 и предназначено для детей в возрасте от 3 до 12 лет, весом от 15 до 36 кг.

Производитель: Maxi-Cosi (Голландия).

Це для дитини 3 років, вага 14.5....
    І взагалі, на які деталі звернути увагу?

Ще мені незрозуміло, як це крісло ставиться в машину, тобто, кріплень ізофікс там немає (хоч в авто є) , то воно просто ставиться на сидіння і все? Ще зустрічала таку інформацію, що для групи 2-3 ті кріплення не обов"язкові, але як тоді крісла без ізофіксів "тримаються" в машині, коли, наприклад, їдеш без дитини? Теж пристібати ременем безпеки?

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А який ріст дитини? Мабуть якщо вага невелика то і ростом дитина дрібненька. Крісло може бути просто завелике по розмірам для конкретної дитини, треба міряти крісло разом з дитиною.
    мабуть так, бо інакше що його триматиме?
    а ще в цього крісла судячи з опису є
    це така скоба подібна на вішак для одягу, яка стирчить з крісла перпендикулярно і заціпається за підголовник автомобільного сидіння. Це як додаткове кріплення, правда я не знаю наскільки добре воно може втримати крісло саме по собі без додаткового закріплення ременем ( це в разі просто перевезення крісла без дитини)

11. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

а хтось користується таким кріслом?
    бо зараз в антошці на нього знижка,і от задумалась чи взяти,і чи варто?
    порадьте щось)

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

І в мене питання хто користувався Максі-козі Пріорі ХР? В нас мала в ньому дуже сильно потіє, я їду мені навіть трошки прохолодно в машині, включений кондиціонер...а доця вся мокра постійно, видерається відповідно з нього, не хоче там сидіти. То у всіх кріслах так? чи тільки в нас?

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

мабуть просто ваша мала дуже потіє, можливо це така особливість організму.
    Ми їздили в цьому кріселку з 8 місяців і до 3 років, бувало що потіла, але то було або за умови що їхали на коротку відстань і кондюк не встигав охолодити салон, або коли вночі спала - бо наша мала вночі завжди трішки потіє, або коли їхали по південних областях і спека стояла така що кондюк звичайно охолоджував салон але прохолодою то було назвати важкою.

14. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Ніколь,а Ваша дочка в якому кріслі зараз їздить?
    не маю змоги поїхати з малою "приміряти" крісла,і тому лише в неті дивлюсь і по відгуках) тому далі ніяк не визначусь...

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в такому їздить.

16. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

в нас аналогічне:girl_wink: . дуже задоволені.

17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

таке автокрісло в моєї Софії
    ніц не можу сказати, шо дитина постійно потіє
    є трохи, коли жара, але то поодинокі випадки
    на загал автокріслом дуже задоволена

18. Svitlanka

підкажіть де купляли і ціну....

19. Natalya

Natalya Well-Known Member

Ми з народження користуємось кріслом Maxi-Cosi Pebble. Дуже зручне, м'яке, відносно не важке, легко кріпиться на базу IsoFix. Дитина на ліжечку вдень спати відмовляється, але без проблем спить в автомобільному кріслі на балконі (хоч це ніби і не радиться).
    Запитання: Якщо таке крісло до 13 кг, то теоретично в ньому можна їздити до 2 років?

20. kati

kati Well-Known Member

моя дитина практично в такому кріслі( маю на увазі цієї групи,0) їхдтла до 7 місяців, доки не навчився самостійно сідати,підтягуючись за боковинки..потім ще місяць була пародія на їздення- бо як тільки ложила в крісло він одразу сідав і так їхав, а це неправильно, тому в 8 міс. пересіли в іншу категорію