Вибір автокрісла

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Natalya, 16 Грудень 2008.

1. nonstop

nonstop New Member

Відповідь: Вибір автокрісла

Ну як немає? Є захист голови, обов"язково!!!

2. Tanju

Tanju Well-Known Member

Мала на увазі не на рівні голови а по боках, скажимо там де руки-плечі. Просто дивлюсь наприклад то саме Maxi Cosi, то там є ті боковинки . І от думаю, краще ,що вони є чи ні:)

3. bioland7

bioland7 Well-Known Member

в Cybex теж є боковинки, які на відміну від Максі Козі ще й регулюються по ширині відповідно до габаритів дитини. Ну і ще Максі Козі сидіння твердіше порівняно з Сайбекс.

4. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Ми теж маємо крісло Cybex 1-2-3, з ізофіксом
    Чоловік купував через польський інтернет-магазин, була можливість забрати в Польщі
    Ціна значно нижча, ніж в нас
    Кріслом ми задоволені. Малий не хотів їздити в кріселку для найменших, хіба коли спав. В цьому наразі їздить з задоволенням.
    Мені одне бентежить - що цей столик його надто сильно притискає , каже чоловік, що я фантазую. Дівчата, а вам так не здається?

5. bioland7

в вас мабуть ще дитина маленька, якого віку?

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

так і я ж про то. але ж написано, що з народження, то як воно має бути - невідомо. у нас ще візок квінні, куди можна причепити це кріселко (а люльки нема), то я думаю, чи нормально буде використовувати зараз чи шкідливо.

7. Strekoza

в вас мабуть ще дитина маленька, якого віку?

10 місяців минуло

8. bioland7

хоча це крісло групи 1-2-3, але з практики знаю, що воно краще підходить для діток від 2 років (через цей столик)

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

можливо, але менв здається, що сайбекс має тканину, яка більше парить, ніж максі-козі

10. Oksamyt

Oksamyt New Member

Дівчатка, підкажіть будь-ласка де у Львові найбільший вибір автокрісел за прийнятними цінами? Чи ви замовляєте їх по ін-ту?

11. Strekoza

хоча це крісло групи 1-2-3, але з практики знаю, що воно краще підходить для діток від 2 років (через цей столик)
    /не працює цитатник/

Іра, а чому так?
    Цими днями їздив малий в одному бодіку в кріселку, нічого його не тисне. Як був одягнений в куртці, мені так лише здавалось

12. Oksamyt

Oksamyt New Member

Походили по магазинах, посиділи в кількох кріселках і щось мені до душі дуже припало Maxi-Cosi Tobi, може хтось його має, перечитала купу відгуків, але хотілося б ще вашої думки спитати.

13. Bogdanka

чи максі козі пріорі нема сильної різниці:)
    ми маємо пріорі, товаришка тобі
    інших не розглядала при виборі
    тканина хороша, н парить, акуартне, зручно встановлюється в авто, чехол знімається і переться, словом ми задоволені, іншого я б не хотіла
    наступної групи буду брати максі-козі роді
    бі-сейф ще розглядала, але максі-козі мені більше подобається, якесь акуратніше

14. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Дівчата, що скажете на рахунок Recaro Milano? http://www.recaro-ukraine.com/index.php?id=810&L=4 Дуже хотіла Bebe Confort Hipsos SS, але нема його в продажу ні на одному сайті.

15. Naturals

Naturals Well-Known Member

Дівчата в кого є автокрісло Maxi-Cosi Priori XP, як воно по розмірам? Хочу таке для Віки купити, але задумалась, чи вміститься воно нам в машину ( в нас Сеат кордоба, і там не дуже сильно багато місця в заді є)? І де на них можна вживу у Львові глянути?

16. Bogdanka

всьо ок з розмірами
    в Антошці на Науковій бачила, але трохи давніше

17. Guapa

Guapa Active Member

Нарешті і ми вибрали автокрісло. Переглянули і пересиділи в багатьох автокріслах, але зупинили свій вибір все-таки на Maxi-Cosi Rodi. Поки що ним задоволені, головне, що дитина в ньому сидить і не плаче.

18. grape

grape New Member

Перелопатили ми купу інформації і врешті вибрали і купили малій крісло - Romer(Britax) King Plus. Дуже ним задоволені, вибрали його, бо лише воно мало хороші показники безпеки у машині без кріплення Ізофікс(нема у нас в машині такої опції :sad: . Подивившись на ціни на нього у Львові очі у мене мало на лоба не полізли...:girl_impossible: тому замовили його через інтернет з Amazon. Вийшло воно там 1400грн+доставка. Це вже 3 наше кріселко. Попереднє було Maxi-cosi Cabriofix (також дуже класне кріселко, малеча у ньому із задоволенням їздила, і ми його ще й як переноску використовували) і для старшого Chicco Key 2\3 це було напевно найгірше з них. Плюси останнього, що розбирається і малий зараз їздить на бустері, а з мінусів - дуже не зручне для спання і довгої їзди.

19. Naturals

Naturals Well-Known Member

Довго я таки вибирала автокрісло для Вікусі, хотіла Maxi Cosi Priori XP але потім таки свій вибір зупинила на Inglesina Marco Polo, ось таке
    [​IMG]:girl_in_love:
    сподобалось те що воно з народження і має вкладку для маленьких дітей, і має 6 положень нахилу спинки, та й в Софії крісло цієї ж фірми і я ним дууже задоволена:girl_yes2:.

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми будем брати STOKKE. Воно розкладається до спання, ну і на наші шассі не треба адаптерів