Вибір автокрісла

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Natalya, 16 Грудень 2008.

1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Вибір автокрісла

поспішили і купили чіківське, хочу поміняти на інше
    нам терміново тре було крісло бо їхали у дорогу далеку, то взяв чоловік чіко і в доорозі я побочила всі мінус того крісла
    можна відда у магазин ще навіть 2 тижні не минуло?

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

де брали? по законодаству так, але є купа але.
    як власник магазину: якщо збережено цілісний вигляд упаковок і не пошкоджено товар, я приймаю, а якось надщерблений таріль з наглою заявкою "я такий купила" черз 7 днів після покупки нє;)

Такшо чисто по-людськи так, мають прийняти, з точки зору законодавтсва і так і ні.

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

та у чіко брали, 1 раз використали
    певно прийдеться подушку купляти бо голова хляпає
    ми хотіли максікозі але принципово ізофікс і щось нічо нам не запропонували путнього, коли ми разом їздили, а потім купили таке бо тре було їхати

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Бачила статистику з досліджень - дитина, яку мама тримає на руках, при зіткненні зі швидкстю 60 км/год вилітає, а якщо врахувати незначні пошкодження усіх дорослих, і несумісні з життям пошкодження дитини, думаю, що автокрісло могло б запобігти трагедії.
    Роздумувати на тему - "то судьба" не буду... Якщо можна забезпечити дитину - то треба вжити усіх засобів, і автокрісла не дурні придумали, особливо враховуючи ситуації на наших дорогах. Але наш народ авто може купити,а от автокрісло дуууже дороге.

5. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Богдана, але є ряд товарів, які не підлягають обміну...тіж самі тарелі
    Обміну / поверненню підлягають тільки товари в ідеальному стані:
    не були в користуванні,
    зберегли свій товарний вигляд, споживчі властивості
    ярлики,
    етикетки,
    упаковку,
    документ, що підтверджує оплату замовлення.
    Увага! Ношені\вживані повернуті речі не обмінюються і не відшкодовуються!
    Головне, правильно сформулюйте причину повернення: товар не підійшов формою, габаритам, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути використаний за призначенням.
    Якщо ви наполягатимете на якій-небудь іншій причині, то продавець має право вам відмовити. :)

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

і так, і ні
    От вийшов покупець з магазину, сів в машину і зауважив, що дзига толо (то при мені було в Антошці) надщерблена, жінка стояла в черзі переді мною десь на три людини. Відповідно, вона ні не встигла її розпакувати, ні ніц з нею зробити, і охоронець, так як і ми, люди, котрі стояли в черзі, бачили, що людина просто сідаючи в машину, щось помітила, і навіть до кінця не сіла, а повернулась:)
    і що?
    все було:
    а почали, ви її напевно тільки що кинули... словом фу як то було негарно.
    Тому ми поступаємо по-людськи, за винятком хамських випадків, інші магазини, продавці мене не обходять. Купила балдахін, прийшла додому, вчепила, а він задовгий, чи не пасує чи ... упаковка не збережена, чек не просила, але мені його абсолютно не шкода прийняти назад, за умови, що він дійсно не пошкоджений. Я говорю про конкретно наш випадок. По-різному ж буває. От замовлений товар, з ним інша історія, як і з замовленнями з іноземних сайтів. Тут таке: на вигляд на сайті голубе, а приїхало зеленувате... за це не повинен продавець-постачальник-посередник-дилер нести відповідальність.
    У випадку наполеони складно сказати, але з точки зору продавця, не мали б прийняти назад. Бо товар користований. А з точки зору клієнта, я б спробувала;)

7. nonstop

nonstop New Member

Ніколь, а Ви де купували своє крісло нове? Перечитала купу відгуків і тепер думаю над Максі Козі і Сайбекс. Нам треба також наш Пріорі поміняти, бо вже малувате, голова стирчить, та ше й не зручно малу туда садити, можна надірватись...А після недавньої аварії, коли мала не сиділа в кріслі, ми злякались. мала останнім часом не хоче туди залазити, їй стало не зручно, я коли її туди запихаю, то вічно головою зачіпляєм потолок в машині

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в ПП відповіла

9. чоня

чоня New Member

дівчата, а що ви можете сказати про автокрісло Maxi Cosi Cabrio Fix....бо я у цьому питанні повний чайник)) і ще чи підійде воно підійде до шасі АВС 4-Тес?

10. nonstop

nonstop New Member

В нас таке було, непогане кріселко, правда ту вкладку для новонароджених, я зразу зняла, бо мала якась скукожена в ньому була, ми пристібали його в машині штатним ременем, бо не мали платформи. А на рахунок того чи підійде до вашого візочка, то певно в неті в характеристиці до самого візочка має бути написано. В нас Максі Козі Мура, крісло кріпилось на тісамі кріплення, що і люлька тількі ті кріплення треба було чуть розкласти.

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Класно що є форум, почитала-подумала, і врешті купили ми минулого тижня нове кріселко cybex solution x plus, от таке
    І мама, і дитина задоволені.

12. nonstop

nonstop New Member

Вітаюз покупкою!
    я вже також на стороні Сайбексу, лишилось тільки купити)))
    А ваше кріселко без ізофіксу?

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Без( Щось мене ціни з ізофіксом не потішили.

14. sciongirl

sciongirl New Member

Я теж нещодавно займалася вибором автокрісла, і те що підійшло мені, ( за позитивними відгуками і переконливою інфою з інтернету), зовсім не подобалось синочку, ніяк не хотів сидіти.

Мені здається що крісла групи 2,3 з такім кріпленням не існує, бо воно вже не доцільно

15. nonstop

nonstop New Member

Існує, але не можна його використовувати як оновне кріплення, лиш як додаткове.
    Але дійсно більшість таких крісел кріпляться разом з дитиною штатним трьохточковим ременем.
    Ми минулого тижня їздили в Епіцентр дивитись на ті крісла, то я хотіла малу посадити на одне, приміряти, а вона ніяк...занатурилась і все...Каже "Не хочу, я маю своє"... Пояснили їй, шо вже треба більшеньке...То вроді зійшлись, але має бути червоне))))) Нема ради

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

існує, почитайте попередні сторінки :)
    а чому недоцільно? Хіба додаткове кріплення може бути недоцільним? Якщо воно хоч трішки додає більше захисту/міцності/стабільності то воно вже доцільне.
    У всіх авто є штатні ремені, у більшості сучасних авто є і ізофікси. Якби останні в якості кріплення до крісел не мали сенсу ( бо і так можна ременем зафіксувати), то їх би і не робили мабуть.

17. sciongirl

sciongirl New Member

Сперечатись не буду, ми ще не доросли до крісел цієї категорії)))), тільки пересіли на першу. Зробила такий висновок бо на напередодні вичитала таке:

18. Almariel

Almariel Well-Known Member

Маємо крісло Максі Козі Сіті категорії 0+, тобто можна використовувати від народження. ми поки що використовували один раз (на таксі з пологового їхали). У мене питання: воно не має горизонтального положення, то як туди розташовувати дитину, яка ще не сидить? так щоб попа була в самій ложбинці чи середина спини (ну бо спинка у такої манюні ще буквою С)? і взагалі чи можна так довго тримати дитину у зігнутому положенні?
    п.с. вибачте, якщо вже таке питання піднімалося - я осилила тільки третину теми.

19. Tanju

Tanju Well-Known Member

Нам також вже потрібно нове крісло групи 2-3, дівчата, хто купив Cybex, а нічо що там немає тих боковинок, воно ні на що не впливає, це на вашу думку плюс чи мінус цього крісла?

20. sciongirl

sciongirl New Member

Я не могла вмостити синочка в таке крісло,(як не клала мені здавалось що не зручно), довелося використовувати авто-люльку "0", майже до шести місяців так проїздили. Навіть на великі відстані, до 8 годин в дорозі, (звісно робили зупинки) добре що малий майже всю дорогу спав. А в таке крісло "0+" почали після шести місяців і то не більше 2 годин , бо починав нити, крутитися, доводилось частіше зупинятися.