Відповідь: Вибір автокрісла Зараз користуємося таким кріселком Inglesina Huggy Multifix: входит в группу 0+ и предназначено для перевозки малышей от рождения до 13 кг корпус автокресла изготовлен из ударопрочного пластика кресло оснащено современной системой усиленной боковой защиты автокресло устанавливается на заднем сидении автомобиля против хода движения при помощи штатных ремней безопасности или при помощи базы для автокресла (докупается отдельно) автокресло может быть установлено на переднем сидении в том случае, если отключена подушка безопасности автомобиля кресло укомплектовано трехточечным ремнем безопасности с мягкими плечевыми накладками автокресло оборудовано системой крепления Easy Clip, при помощи которой оно быстро и легко устанавливается на шасси колясок Inglesina или на базу для автокресла кресло имеет удобную ручку для переноски, которая может регулироваться в 4 позициях складной капюшон защитит малыша от прямых солнечных лучей автокресло можно использовать как качалку обивку автокресла можно снимать и стирать при температуре 30 градусов размеры (Г х Ш х В): 68 х 42 х 55 см вес: 3,5 кг Воно кріпиться на базу Isofix, таку: Платформа для автокресла Inglesina Huggy Multifix c системой Isofix предназначена для установки детского автокресла на сидении автомобиля при помощи системы Isofix. Система Isofix - это самая совершенная на данный момент система крепления автокресел. Дополнительные характеристики: крепится к сидению при помощи системы Isofix обеспечивает устойчивое положение автокресла в любой ситуации Як на мене, то зручне і безпечне крісло: в машині воно міцно зафіксовано Isofixом, а коли треба витягнути крісло з машини, то воно кріпиться на шассі візочка, не потрібно будити дитину, щоб переложити у візочок. Правда, нам це кріселко вже також малувате, на днях має приїхати нове, я вирішила не зраджувати Inglesini, мені подобається їхня якість, вибрала таке :Inglesina Amerigo Isofix : входит в группу 1 и предназначено для перевозки малышей от 9 до 18 кг автокресло имеет собственную базу и удобную подножку корпус автокресла изготовлен из ударопрочного пластика кресло оснащено современной системой усиленной боковой защиты угол наклона автокресла может регулироваться в 4 позициях автокресло устанавливается на заднем сидении автомобиля по ходу движения при помощи системы Isofix кресло укомплектовано пятиточечным ремнем безопасности с мягкими плечевыми накладками ремень имеет централизованную систему регулировки обивку автокресла можно снимать и стирать при температуре 30 градусов размеры (Г х Ш х В): 62 х 44 х 72 см вес: 13,8 кг Я до чого веду: Іриска писала, що знайомий їде в Італію і може ій привезти візочок, то я подумала, що, заодно може і автокрісло привезти
Відповідь: Вибір автокрісла Дівчата, тут є власниці трьохдверних машин? Наскільки незручно ставити дитячі автокрісла в такі авто і добиратись до них, особливо з найменшими дітками? Дуже-дуже незручно? Чи "как нибудь так" можна прилаштуватись?
Відповідь: Вибір автокрісла В нас переноска кріпиться ременем на задньому сидінні. Але чесно сказати, мені то не дуже зручно, бо то доволі тяжко - в рамі кріселка є спеціальні типу отвори, куди треба запихнути ремінь і потім його защіпити, але ремінь йде в таку тугу натяжку, що то в мене забирає купу часу і зусиль, і виходить що легше дитину витягнути з переноски і нести на руках, ніж потім ту переноску фіксувати. Хоча в нас вона стає на шасі, але мені простіше кинути в машину ерго, і якщо від парковки далеченько йти, то нести дитину в ерго.
Відповідь: Вибір автокрісла Ага,є))) тяжко, але звикається)))) Я от думаю, що тяжче буде коли дитинка підросте...
Відповідь: Вибір автокрісла Дівчата, а хтось користувався автокріслом зі столиком безпеки (kiddy, cybex), а не ремінцями? Наскільки зручно у ньому маленькій дитинці?
Відповідь: Вибір автокрісла а що можете сказати про Автокрісло Nania Beline Furia Ferrari групи 1/2/3(9-36 кг.)?
Відповідь: Вибір автокрісла Цей виробник робить крісла економ варіанту. Тобто вони достатньо дешеві,але їх якість відповідно теж середня,якщо порівнювати з кріслами фірм Cybex, Recaro,Romer. Тканини в них досить якісні, правда крісла твердіші порівняно з кріслами,які вказані вище.
Відповідь: Вибір автокрісла Наскільки маленькій? Ми маємо KIDDY Energy Pro. Сьогодні сина перший раз посадили в те крісло, то дуже зручно. Дитині 1р 2 міс. Люльку теж мали Кідді. Старшу пересадили в Kiddy Discovery Pro. Після столика вона не може звикнути до ремня, що тримає її..
Відповідь: Вибір автокрісла Guculyanka, це все залежить від дитини. В мене знайомі пересадили малого з крісла 0 в крісло зі столиком, то він ніяк не міг в ньому всидіти, намагався вилізти. Врешті купили йому крісло групи1, а це зі столиком залишили на пізніше. ---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ---------- спинка не може повністю розкладатися, ці крісла мають напівлежаче положення, в принципі,стандартне для цієї групи.
Відповідь: Вибір автокрісла а в нас таке крісло (9-36 кг) задоволені дуже, тканина не парить, підлокітники зручні, сидіння широке, легко причіпляється і ціна порівняно не висока 980 грн., вироблено в Польщі, фірма Еспіро.
Відповідь: Вибір автокрісла Ні, саме ця модель не має навіть напівлежачого положення. В нас є ще кріселко Максі-козі Роді, так в ньому збоку є ричажок, за допомогою якого спинка трошечки нахиляється.
Відповідь: Вибір автокрісла Дівчата, а на що потрібно звертати увагу в першу чергу при купівлі автокрісла б/у. Я не про зручність/комфорт, а про технічні сторони- замки, кріплення, корпус... Є якісь слабкі місця?
Відповідь: Вибір автокрісла подивіться чи не було вонов дтп-зніміть чохол і огляньте каркас-чине тіснутий, не клеєний
Відповідь: Вибір автокрісла Згідна. Наразі Ренатикові дуже подобається зі столиком. Анжеліка каталась 3 рази і все жаліється на ремінь. Думаю, звикне.
Відповідь: Вибір автокрісла Збираємомь придбати автокрісло. От і виникло запитання чи брати крісло для 9-18кг чи 9-36кг. Тобто крісло 1-ї категорій чи 1-3?
Відповідь: Вибір автокрісла поясніть мені чому там же ж пише що від 9 -18, значить має бути пристосоване і для таких маленьких може у вас є досвід якийсь щось конкретніше ми зупинили вибір на RECARO Young Sport