Відповідь: Вибір автокрісла але ж є 2 чи 3 положення (якщо не помилилась)....у возику ж сидить...в годувальному сидить....тоді "в чьом разніца"????
Відповідь: Вибір автокрісла Я думаю що саме садити ще рановато....а от зробити крісло напівлежачи і туди його тіпа покласти і ременями зафіксувати буде непогано. Так до речі Одрі колись робила, роповідала якось.... ---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ---------- напевно хоча б в безпеці, в тому плані що якщо не дай Боже станеться ДТП, то скелет в дитини в 6-7 міс ще не настільки міцний або в сидячому положенні не отримати пошкоджень, ну і шийні позвонки ше на настільки міцні. Ну і трясе в машині ( навантаження зайве на хребет) сильніше аніж в колясці чи тим більше в годувальному стільчику.
Відповідь: Вибір автокрісла Різниця у часі перебування. У візку він у вас ще мабуть напівсидить, в годувальному перебуває не настільки довго, щоб втомитись, а у абсолютно сидячому положенні йому ще може бути важкувато. Якщо крісло регулюється і має декілька положень, то оберіть наразі напівлежаче. Ми маємо від народження до 18 кг( група 0-1)то воно має к-ка вкладок додаткових, які виймаються поступово по мірі підростання дитини. Дуже зручно, особливо, якщо врахувати той факт, що поки малеча спить у візку, то ми просто знімаємо люльку і фіксуємо її на сидінні авто, відповідно карсіт має канікули, а купили би менше, літом могли б і не влізти, довелось би продавати не скориставшись.
Відповідь: Вибір автокрісла А ми сьогодні купили автокрісло Renolux 360 для Єви. Має 3 положення спинки, обертається на 360 градусів, для легшої посадки/висадки дитини з машини. Я ним не можу натішитися. Сама би туди сідала і возилася . Ось таке, тільке сіре. http://ivasik.ua/cat/1545/product/14900/
Відповідь: Вибір автокрісла В нас таке! Йой! якесь не дуже зручне! Я не дуже задоволена-Нам подарували!! Вибирали,консультувались!!!і Вкладок не має! Проте фіксує дитину добре! А чи їй в ньому зручно! Не знаю!!! (Поки Златі було 10міс прийшлось підкладати під спинку подушку,бо великий кут згину)! Певне, з 2 років буде якраз! Доня-довго не сидить!.(може тому ,що вона взагалі погано їде в машині,не любить,вередує,товчеться мені з нею важко.. а з кріслом ще гірше....
Відповідь: Вибір автокрісла А хтось возить старших діток в автокріслах? бо з якщо почнуть штрафувати за кріселка, то щось не хочу чекати - тьфу-тьфу думали про той бустер, але воно виглядає якесь зовсім ненадйне, ніби придумали як "відмазку" ( щоб велике не купувати, а просто для гаїшників)
Відповідь: Вибір автокрісла Ми возимо завжди і всюди, але ми не дуже старші - 5 років. Маємо Рекаро старт, воно до 12 років, окремо сидіння купувати не планую, будемо їздити до 12 років, бо мені то окреме сидіння також не дуже.
Відповідь: Вибір автокрісла А чим Вам бустер ненадійний? Бустер придуманий для того, щоб припідняти дитину на сидінні, щоб їй пасок безпеки не тиснув на шию. Бо якщо просто прищепити паском дитину до 140 см, без бустера, то у разі аварії її може задушити... Мої обоє їздять в кріслах.
Відповідь: Вибір автокрісла - здається , що ненадійно кріпиться, і здається що по боках не захищає але я знаю, що тре робити коли здається мені , власне, треба купувати те, що перевірено - автокрісло
Відповідь: Вибір автокрісла так кажете ніби бустер наші придумали для наших гаїшників. над ним теж за кордоном інститути безпеки думали. Бустер добре для діток котрі вже старші, але не мають 140 см зросту. Саме цей зріст вважається достатнім аби використовувати стандартні ремені безпеки. Для менших - використання ременів є небезпечним. Також для діток зростом менше 140 см потрібно відключати подушку безпеки, оскільки перевірено краштестами вистрілююча подушка є смертельно небезпечною для діток меншого зросту, тобто нижчих певного рівня.
Відповідь: Вибір автокрісла Я рада, що знайшла хороше автокрісло для донечки. Наш Сайбакс вже рік активно використовується і досі як новий! І краштести супер! І дитині зручно
Відповідь: Вибір автокрісла А в мене автокрісло до 18 кг. але так як машина мала малий (14кг.) ще трохи буде головою впиратися в верх машини! І незнаю що робити! І придумати нічого не можу!((
Відповідь: Вибір автокрісла Так, і ми саме таке взяли для свого сина, дуже задоволені. Перед тим переглянули купу різних краш-тестів, і зупинилися саме на Maxi Cosi
Відповідь: Вибір автокрісла Дівчата, порадьте, будь ласка, бо ніяк не можемо визначитись. Хочемо Матвійкові автокрісло купити. Зараз маємо таке лежаче категорії 0, але брали б/у, воно досить старе і не надто надійне виглядає, але досі ми їздили з малим не часто, а влітку плануємо в Карпати і взагалі час трохи частіше з дому вибиратись, тож не знаю якої категорії брати 0-18 кг чи +9 кг?
Відповідь: Вибір автокрісла Я би порадила брати 0-18 кг з можливістю нахилу спинки. Тим більше, що ви плануєте далекі поїздки. А в дорозі дитинка любить поспатки. В 9+, по-моєму, нема з наклонами. Але я можу помилятися. Ми своїм дуже-дуже задоволені
Відповідь: Вибір автокрісла [/URL][/IMG]А ми маємо Geoby. Чесно кажучи не дуже подобається, погано кріпиться на сидінні, постійно зповзає зі свого місця.
Відповідь: Вибір автокрісла а ми взяли автокрісло 0-25 кг, в Карпатах вже були ....надцять раз і дуже задоволена, мала всю дорогу спить, нахили спинки теж є і ціна нормальна в нас таке http://www.anfisa.lviv.ua/index.php?categoryID=665навіть такого ж кольору