Відповідь: Вибір автокрісла Я свою малу ні в чому не переконувала, ми просто посадили, защіпнули ремені і все, поїхали і не питались чи подобається чи ні, загалом вона поводить себе в кріслі нормально. Як їхали з відпочинку то дорога була довга і їй періодинчо хотілось з крісла вилізти, ну але її "хочу" в порівнянні з небезпекою на трассі навіть до уваги не бралось. А може вам просто поясниити дитині що якщо вона не буде в кріселку і не дай боже якась аварія то всяке може статись.... чи розказати якусь історію мол дитинка їхала без крісла, машинки зіткнулись і дитинка загинула в аварії через те що не була в кріслі, а крісло в таких випадках дуже рятує. В вас вже доросла доня, мала б зрозуміти.
Відповідь: Вибір автокрісла А наш тато, не довго думаючи, зняв і залишив в прихожій. В певній мірі він був радий, що такі справи,бо то був його обов"язок садити Софію в машину
Відповідь: Вибір автокрісла ще трошки і буде сама сідати Трошки наполегливості. в нас Павлусь навіть сам пристьогується. Знає, що як сяде і пристібнеться, то буде щось цікаве, десь поїде а ось ще порада: в нас ще коли бували протести то наводили приклади героїв з мультиків. Маленькі Енштейни, Клуб Міккі-Мауса тощо. Там усі малята-герої пристьогуються і на цьому увага якцентується
Відповідь: Вибір автокрісла В кого є таке кріселко: Bebe Confort Iseos Neo? З якого віку ви возили малечу? Бо воно належить до групи 0+/1. В характеристиках (на УМЦІ) вказано, що з 6-ти місяців, а в інструкції до кріселка пише, що з 0 до 6 міс. можна возити зі спеціальною вставкою. Не знаю, чи можна Юстину садити в нього.
Відповідь: Вибір автокрісла Якщо є вставка, то можна.Вона якраз є в кріслах від народження для того, щоб маленькій дитині було комфортно в більшенькому кріслі .
Відповідь: Вибір автокрісла Я щось засумнівалася, бо на сайті виробника також пише, що від 6-ти місяців. А як вам таке кріселко: Inglesina Prime Miglia Підбираємо для Олесі нове
Відповідь: Вибір автокрісла Як на мене 1 суттєвий мінус- немає ізофіксу. Та чи потрібне вам кріселко починаючи від 9 місяців? Такі універсальні кріселка показують гірші результати в краш-тестах.
Відповідь: Вибір автокрісла А які радите брати? Група 2-3 розрахована на вагу від 15кг, нам 15кг хтозна коли буде, а з теперішнього кріселка Олеся вже виросла
Відповідь: Вибір автокрісла Скільки зараз важе ваша дитина? Моя має 14 кг, тож думаю разом з зимовим одягом до 15 дотягнемо. Тому придивлялася до групи 2/3, замовили таке http://www.chicco.com.ua/cod-79033-Avtokreslo-Key-23-Ultrafix.html#show-color-79033k97 За пару днів має бути в потрібному кольорі. З ізофіксом однозначно надійніше кріпиться, а кріселка чіко порівняно недорогі та й просто зовнішньо сподобалося.
Відповідь: Вибір автокрісла 12кг. до зими точно не дотягнемо 15кг, бо вона взагалі не дуже поправляється. ---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ---------- До речі, на сайті Автопапа пише, що група 2-3 - з 18кг (або приблизно з 4-ьох років)
Відповідь: Вибір автокрісла Вам і справді складніше. Але крім ваги, до уваги ще потрібно брати ріст. В сумнівних випадках радять звертатися до спеціалістів, тільки де таких знайти? Може вам буде корисний сайт www.avtodeti.ru Інформація на Автопапі очевидно пов"язана з тим, що попередня група 1 йде до 18 кг.
Відповідь: Вибір автокрісла 100%, ми щось жостко з чоловіком провтикали...автокрісло люльку не купили, дитьо швидко набирало вагу і ми думали купити відразу те,що від 9-ти кг,але не знали, що то не тільки на вагу треба зважати. Вибрали вже RECARO Young Expert plus, але як виявилось нам до нього ще далеко. І тепер люлька нам вже ніби маленька, а категорія від 9 кг нам ще зарано, знов в пошуках. А хтось має автокрісло бренду BeSafe?
Відповідь: Вибір автокрісла В нас таке кріселко, але користаємо його вже з місяців 10, до того возили в напівлежачому, для дітей від 0 до 11 кг, я би навіть з тією вставкою маля туди класти побоялась, якась мені та вставка не альо, ІМХО.
Відповідь: Вибір автокрісла А чому не хочете купити автокрісло групи 0-1, вам його хватить до 4 років. Плюс, точно підійде. І що найважливіше для маленької дитини - буде мати напівлежаче положення.
Відповідь: Вибір автокрісла та хочемо...і щоб напівлежаче положення було і головне щоб кріселко встановлювалось проти руху, але покищо не знайшли такого,щоб сподобалось
Відповідь: Вибір автокрісла Вибираєм для Софійки нове автокрісло групи 2-3,наразі зупинилися на Recaro Monza SeatFix http://ymka.com.ua/product_info.php?cPath=22_54&products_id=640&osCsid=aosjro4bnpdglvu53cdq4nfnm6 Я от тільки не можу зрозуміти-кріплення ізо-фікс завжди йде в комплекті з кріслом,чи його треба купувати окремо?...,бо бачу,шо окремо продаються і коштують до півтори тис.... Може хто має таке автокрісло і може поділитися відгуками про нього?,буду вдячна))) Бо крісло там потрібне терміново,а вибір великий,як і діапазон цін на них... І де у Львові найбільший вибір автокрісел,шоб глянути "вживу"?,бо шось де не підем дуже обмежена к-сть моделей...
Відповідь: Вибір автокрісла Привіт, написала в пп за автокрісла фірми Сybex,де можна "вживу" порухати,побачити, і Recaro, до речі, там теж зможете побачити,хоча особисто як на мене перша марка виграє по кількох пунктах в Рекаро, зможете собі порівняти.
Відповідь: Вибір автокрісла Це кріплення йде окремо Ми маємо Recaro Start 2 У ТЦ Марк - є представник фірми у Львові, який все розкаже і покаже. Також можна глянути на моделі в Антошці а потім замовити в них (якщо маєте в Антошці 15% то вийде одинаково) Ми замовляли через Польщу і вийшло значно дешевше. Але якщо Вам треба терміново, то так не підійде. Писала тут http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40966&page=27 А кріслом дуже задоволені.
Відповідь: Вибір автокрісла дівчата,як думаєте,чи можна вже Маркусика в автокрісло таке садити..воно від 9 кг..він ще не важить 9 (десь 8500-8600)...чи така різниця в грамах не важлива... це MAXI-COSI PrioriFix
Відповідь: Вибір автокрісла Все залежить від виробника як автокрісла, так і автомобіля. Наше авто має цю систему і автокрісло також. А він у вас вже добре сидить? Бо річ не лише у вазі, але й у м"язах спини. Якщо дитина сама ще добре не сидить, тоді не варто поспішати.