Відповідь: Вибір автокрісла Доброго дня Дівчата, часом немає у кого відгуків про автокрісла з столиком безпеки замість п"ятиточкових ременів. Той столик - ніби нова розробка, що за даними тестів більш безпечний, ніж ремені. Але якось воно не звично. Хтось має такого плану кріселко? Як воно у користуванні?
Відповідь: Вибір автокрісла Дівчатка, сьогодні задумалась над питанням як довго моя Юлька витримає в дорозі постійно сидячи в кріселку. Якщо їдемо вночі то вона зможе в ньому всю ніч спати і фактично не сильно ворушитись? Дорога передбачається приблизно 10 годин, якраз плануємо виїзжати в ніч щоб мала як можна довше спала...але чи зможе вона стільки проспати напівсидячи? Як в кого дітки подібну дорогу витримували і як виходоли з положення в такій ситуації?
Відповідь: Вибір автокрісла Ніколь, я не дуже пам"ятаю якого віку ваш Юлясік, але ми недавно їздили в Одесу. Виїжджали теж надвечір, прибл. 18-19год., доки могли їхали, зупинялись на перекус, то Остап собі побігав...потім десь год.22-23.00, він сказав, що змучився, то ми просто зняли крісло, і поклали дитину спати на заднє сидіння. Я відсунула пасажирське сидіння максимально до заду, за чоловіком поставили сумку, застелили все пледом, поклали подушку, накрили рушником і......наша птася встала в 06.30 із питанням "а де море???". За півгодини побачили море. Так і доїхали. Може не все для вас буде зручно, але сподіваюсь, що щось таки використаєте для себе щоб вийти з такої ситуації.
Відповідь: Вибір автокрісла Ніколь, у дальні поїздки ми завжди знімаємо крісло, я собі важко уявляю як то можна в одному положені висидіти-виспати більше трьох годин, ми завжди їдемо через ніч і мала спить на задньому сидінні а я її страхую всю дорогу щоб не впала. Може по безпеці і не ахті, але явно зручніше.
Відповідь: Вибір автокрісла 1.7 тобто зробили імпровізований диванчик? взагалі ідея гарна, але я б так зробила якби ми десь встали перепочити ( до речі в вас легковушка чи бус що стільки місця вільного було для крісла?), на ходу я малу би так спати не поклала.....боюсь.....це трасса.......ми тими дорогами вже їздили, такого надивились що тепер їхати мала буде виключно в кріслі, дуже не ахті.... зібрались їхати машиною власне через мобільність і зручніть а тепер бачу що не така то вже і зручність(((. І ще.... в багажнику будуть валізи +можливо візочок, якщо крісло зняти з сидіння його не буде куди в багажник покласти. Треба міняти машину на більшу )))
Відповідь: Вибір автокрісла Хоч ми і нечасто далеко з дитиною їздили, але нам виходило що півдороги (десь до 4 год.) мала спала в максимально розкладеному кріселку (в нас таке http://www.chicco.com.ua/shop.php?code=67793) , а решту - в мене на руках. Навіть для того, щоб Софія тих півдороги всиділа, то я викручувалася і примудрялася її цицею на ходу в кріселку присипляти. Інакше ніяк
Відповідь: Вибір автокрісла В нас Жигулі. Ми просто возика вже не брали. Але якщо не хочете їхати, то краще просто стати всім разом перепочити..або зупинитись в якомусь придорожньому готелі. Хіба так. Але нам було краще їхати, оскільки сама траса від Умані до Одеси є широка, та й вночі машин менше, спеки немає (бо ми без кондиціонера). Але для чоловіка їхати всю ніч було без проблем, оскільки це у нього професійне. Хіба ще є багажники на даху. Це також виручає. Хоча ідея поміняти машину на більшу не така вже і погана Ніколь, а може таки краще поїздом, якщо така справа?
Відповідь: Вибір автокрісла от власне що нам також краще їхати а не стояти, минулого разу їхали вдень і тепер однозначно їдем в ніч,бо меньше машин, бо немає на дорозі драндулєтів які більше 80 не вижимають і лише створюють тянучки, бо сонце не шпарить у вікна і загалом прохолодніше, хоча в нас і є кондиціонер, нічна прохолота все одно краще. Чоловік також каже що йому все рівно коли їхати, він спокійний в тому плані, переживаю лище я))) головне доїхати до автобану.... а там вже не зупиняючись на крейсерській швидкості швиденько доїдем. Багажник на даху класна штука але дорога. А поїзд відпадає...... в силу багатьох причин. Якось мусимо придумати щоб машиною і щоб всім було зручно.
Відповідь: Вибір автокрісла Тоді крісло,або якісь сумки десь в салон, на коврики... Я 2 роки назад їздила поїздом, цього року машиною. Скажу, що краще машиною десь відчути якісь незручності (зле сісти, недоспати), але машиною їхати це значно краще. Все таки всього в руки не візьмеш, візмеш лише валізу, візок...і все. А з нами ще техніка малого на пляж, і м"ячики, і матрасик, і літачок, і жилетка... Назад так само затарились, і кавуни, і персики, і абрикоси. Повірте, що мала дитина не відчуває таких незручностей, як дорослі. Для неї це навпаки цікавіше, не так як вдома. А приїдете на місце - за денний сон все надолужите. Гарного відпочинку.
Відповідь: Вибір автокрісла Ніколь, сьогодні шукала чоловіку по роботі, то в компанії Віндроуз є рейс Львів-Сімферополь, вартість 70 у.о., вильоти по четвергах та неділях. Може так буде вам зручніше, тим більше що діти до 2 років тільки аеропортові збори. Ми так літали 2 роки тому-зручно і швидко.
Відповідь: Вибір автокрісла Ми вже другий рік їздимо з дітками на море.Проїзджаємо 1300 км в одну сторону. І Юстя ,і Мартинко ,сидить кожен у своєму кріселку ,і спить також у ньому.Звичайно ,спати у кріслах не дуже комфортно,але заради безпеки,можна трішки потерпіти.Ми час від часу робимо зупинки-поїсти,попити,трохи походити,бо у самих ноги терпнуть від тривалого сидіння.Чесно кажучи,минулого року дітки перенесли дорогу чудово і не скиглили.Цього року Мартинко час від часу вигукувая-"зняти" і показував на паски.Коли ми доїзджали до місця призначення,десь кілометрів за 100 ,взяла його на руки і він на руках спав.Але,нагадаю,що ми їхали 20 годин. Ось так спали.Юсті ,правда ,ноги заважали,бо задовгі,але нічого.І ще ,чоловік відкидав машинні спинки разом з кріселками,виходили напівлежачі положення.
Відповідь: Вибір автокрісла Стою перед вибором автокрісла для старшої. Так мені вже набридло, що вона скаче по машині, як гірська коза. Старе вона не надто любила, то може захоче щось новеньке. В когось було таке http://www.chicco.com.ua/cod-60855-Avtokreslo-Key-23.html#show-color-60855k97 чи таке http://www.chicco.com.ua/cod-79033-Avtokreslo-Key-23-Ultrafix.html#show-color-79033k97 ? Що скажете? Чи то буде даремна трата грошей?
Відповідь: Вибір автокрісла автокрісло в будь-якому випадку не належить до категорії "даремної трати грошей" (при наявності автівки звісно). таких кріселок не мали, але скоро теж постанемо перед вибором кріселка старшої категорії для старшого, ну а молодший пересяде у його крісло Тому теж наразі придивляюсь
Відповідь: Вибір автокрісла Так чоловікові і скажу, а то він переконаний, що Сонька відмовиться сідати в крісло навідріз. Правду кажучи, я теж так думаю. Ну може вдасться заманити цукорочками. Як переконати дитину, що її місце в автокріслі?!
Відповідь: Вибір автокрісла спробуйте позичити на пару днів в когось кріселко і побачите. От мій сашка як не любив так і не любить крісла, сидить через раз.а коліжанка купила нещодавно машину, ну і крісло для 4-річного сина, так того за вуха не витягнеш з крісла
Відповідь: Вибір автокрісла Перетерпіти крики при перших 5-ти поїздках, а далі вона втягнеться), зрозуміє, що в цей час можна чимось погратись в руках, все добре видно у вікні. Наша іра також страшно кричала і виривалась десь в рік, але я не далась, то вона тепер біжить і сама хоче залізти тільки в кріселко.
Відповідь: Вибір автокрісла діти такі речі відчувають. Тут має бути чітко так і так, і жодних компромісів. знайома навчила кількома гулями. Катала по району і кілька разів різко гальманула. Можливо жорстко, але тут компроміс не проходить. Каті, а як ви за кермом то де він?