Відповідь: Вибір автокрісла привіт. Сподобалось крісло Graco Logico S ГРУПИ 0+/1. Від 0 до 18 кг. Має ручку зверху для зручності? та й ціна ніби не кусається. Але ніде на сторінках не бачила відгуків про саму фірму чи таке крісло. Порадьте, будь ласка. Нам зараз майже 7 місяців, та нема змісту купувати крісло-люльку, а потім вже групу 1.
Відповідь: Вибір автокрісла А ще ...про ізофікс.... не памьятаю звідки я то вичитала, чи десь чула...але суть в тому, що автокрісла з кріпленням ізофікс можна використовували лише в тій ваговій категорії для якої вони призначене. Бо ті кріплення в кожному з крісел розраховані саме на таку вагу, а якщо дитина буде трішки важча на пару кг, то кріплення може не витримати при сильному ударі і не виконати своїх функцій. А якщо крісло буде кріпитись штатними ременями авто, то навіть трішки більша вага дитини ( ніж рекомендована) суттєво не вплине, бо ремені і так витримають.
Відповідь: Вибір автокрісла я думаю, що в реалі кріселка і не вмістчть дитину більшу по вазі,ніж розраховане....і навіть навпаки....От крісло що в нас було максі козі 9-18 кг....а ми в 14.5 в ньому вже не поміщаємось.
Відповідь: Вибір автокрісла А я думаю що вмістить, навіть Одрі якось писала що мала в неї була по вазі більша а по віку ще підходиа то нормально їздили. Просто твій Саша напевно вже по росту не вміщається...моя мала по росту десь до 90 см а по вазі чуть важча ніж твій малий..... 14,800 - влазиться чудово, причому навіть в комбезі...... і я думаю в нас найближчим часом буде невідповідність росту і ваги до віку...але якщо вона в 3 рочки буде така велика і більше 15 кг, це не значить що її можна буде садити в крісло 3 групи.
Відповідь: Вибір автокрісла Задумалась і я над купівлею автокрісла. Через місяць-два напевно вже знадобиться, бо будемо трохи їздити по місту, ну і за місто на відстань 100 км. В свої 2,5 міс Софійка важить 6,500. От і думаю, чи вартує нам купувати кріселко для найменших чи ще почекати з купівлею. Що порадите?
Відповідь: Вибір автокрісла і по росту, ..... і взагалі йому там просто стало тісно- в плечах, сидіння під дупкою...все впритик, можна звичайно було ще їздити і їздити, але навіщо , коли я бачу що йому там просто некомфортно...
Відповідь: Вибір автокрісла Я б казала купувати. Літо попереду. Всеодно захоче кудись поїхати. А це безпека і комфорт дитини. Якщо питання в грошах - то я б пожертвувала чимось іншим (іграшками, одягом - купувала менше), але не автокріслом
Відповідь: Вибір автокрісла да понятно якщо некомфортно то непотрібно їздити ... тут навіть мови немає
Відповідь: Вибір автокрісла Виявляється вибір автокрісла набагато марудніша справа ніж я собі уявляла Чим більше вичитую, тим важче знайти щось справді хороше. Сподобався сайт www.avtokresla.ru "Ставьте креслице только справа сзади — по статистике, это наименее уязвимая зона автомобиля при различных столкновениях. Переднее же сиденье отодвигайте до упора вперед, а его спинку ставьте вертикально. Таким образом снижается риск удара малыша о спинку переднего сиденья в случае лобового столкновения." Наразі зацікавили фірми Cybex і Renolux. Може хто має кріселко Renolux або знає де у Львові вони є, дуже хочу помацяти!!!
Відповідь: Вибір автокрісла Якщо ви ще не їздите з малою, я би порадила не поспішати. Подивитесь, скільки мала буде важити через пару місяців, і від того будете відштовхуватись.
Відповідь: Вибір автокрісла Наскільки я знаю, то це потрібно робити лише тоді, коли крісло ставлять на переднє сидіння біля водія, але в нас таке майже не практикують
Відповідь: Вибір автокрісла Чому ні? Я до року тільки так і їздила, малеча на передньому сидінні і пдушку вимикала. Щодо бокових подушок пасажирських, то треба пошукати інфу, думаю тут не все так однозначно.
Відповідь: Вибір автокрісла Для пасажирів задніх місць подушки безпеки роблять у вигляді шторок, тобто вони вистрілюють по бокам
Відповідь: Вибір автокрісла В нас вже теж є обновка до Паски: Cybex Solution X-fix Plus колір Grenadine. Задоволені всі, особливо донечка (сама вибрала колір). Я багато читала, оглядала, мацяла і тепер впевнена, що то справді оптимальний варіант ціна-якість-безпека. Та ще й крісло трохи м"якіше ніж загальна маса, для мене то важливий момент теж. Дуже дякую ТАТА і bioland7 за поради!
Відповідь: Вибір автокрісла Прокладка під чохлом м"якша, не просто поролон на 1 см. Ви натисніть на сидіння інших крісел - вони ж дубові майже всі, дитина сидить практично на пластмасі. Я думаю, що для наших доріг і для тривалих поїздок має бути щось комфортніше, м"якіше.
Відповідь: Вибір автокрісла привіт. Мені, може, в тему для затурканих, але щось сьогодні не можу зрозуміти: для встановлення автокрісла в машину саме сидіння машини знімається, чи автокрісло кріпиться на сидіння. Вибачайте, але щось мене "заклинило".
Відповідь: Вибір автокрісла Автокрісло Ferrari BELINE SP Furia (Група 1/2/3) - як вам таке крісло ? Ні в кого з знайомих не було цієї фірми, які про нього відгуки ? http://www.karuselka.com.ua/index.p...product_id=819&option=com_virtuemart&Itemid=6
Відповідь: Вибір автокрісла Можу вам рекомендувати, правда якщо збираєтесь в цьому інтернет-магазині його купувати то не вартує, бо будете довше чекати, бо замовляють вони його в нас ось тут http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=53125. Детальний опис крісла поставлю в останньому дописі цієї темки "Якісні дитячі товари з Німеччини".