Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Wikk, 13 Травень 2009.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Як би ми не толерантничали з Вами, дівчатка, скажу, що чоловіки, навідміну, навіть якщо ситуація буде не однозначна - 100% розкажуть Вашому коханому, при чому або допридумають деталі, або з таким собі знущанням то казатимуть. А ще - можуть розповісти навіть якщо обізналися, і чоловік Вам дзвонитиме, а Ви в шоці взнаватимете, що Ви не вдома зараз, а з кимось у ресторані:))) Надцять випадків подружок знаю і ще не чула, щоб чоловіки промовчали один одному про таке. Не знаю чи то солідарність. чи бажання насолити..але просто от дивна між нами відмінність в тому плані.

• Подобається Подобається x 11
  2. Sara

Sara Well-Known Member

А ось з цим я згідна на 100%. Вони в плані "поплести язиком" набагато активніші від нас і з фантазією в них все нормально.

3. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Хтось з друзів чоловіка знайшов мою фотку з однокласників на сайті знайомст.
    Не знаю. чи випадково, чи спеціально, но що я "бажаю познайомитись" йому доповіли.
    Добре, що мій не з тих скажених ревнивців:)

Якби я взнала про зраду, то ніколи б не разповіла.

4. Sara

Sara Well-Known Member

Який жах:girl_sad::girl_sad::girl_sad:Я особисто просто не уявляю, якби це було у мене і що б дома я мала. Мій чоловік дуже ревний. Хто має ревнивця - мене зрозуміє

• Подобається Подобається x 3
  5. Яруська

Яруська Well-Known Member

То якась пошесть. Наш друг теж на сайті знайомств знайшов нашу з чоловіком фотку, теж з однокласників. Ми влаштували інтернет скандальчик тій парочці, що стирила наше фото

• Подобається Подобається x 2
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Гм... іду витирати свої з Романом фотографії.

7. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

В мене на однокласниках тепер єдина фотка.
    Та й на тій я дуже маньоханька і обличчя практично не видно.

Saraмій мені повірив.
    можливо тому, що не дуже уявляв, як я з 10місячною дитиною на побаченнях до когось бігаю :)
    До речі, в "моїй" анкеті було вказано, що я маю дитину.
    Уроди, одним словом.

8. Sara

Sara Well-Known Member

Я вже давно себе звідти удалила, хоча і за короткий час можна було б зробити пакості. Ну то що вони уроди - то я згідна, а вина у тому - власників сайту, котрі незабезпечують безпеку власної інформації.:girl_mad::girl_mad::girl_devil::girl_mad:

:girl_bye2:

9. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Якби запитали б - казала правду; а ні, то мовчала б напевно. Але ставлення до гіпотетичного зрадника змінилося б не на користь для нього.

• Подобається Подобається x 1
  10. orhid

orhid Well-Known Member

Повністю підтримую Lastivka_Rivne.
    Маю одного знайомого, в сім"ї сюсік-пусік, а зраджує по-повній. Так якби і розказати все дружині його, вона б точно неповірила, хіба якісь фотки для підтвердження показати...але кому воно треба.
    Розказувати чиїсь секрети - це невдячне діло!!!

11. RoksanaVW

RoksanaVW Well-Known Member

я б теж не розповідала про зраду....адже очі не бачать серце не болить....а життя не без того...іноді волієш просто не знати....

12. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

та навіть і не в тому діло, особисто я б не хотіла почути від своєї знайомої, чи то коліжанки, чи то мами що мій чоловік, людина з якою я хочу прожити все своє життя мене зраджує.

13. Gotyka

Gotyka New Member

Ну насправді мовчання також не найкращий вихід. Моя знайома прозустрічалася з хлопцем 2 роки, а потім виявилося що паралельно він крутив шури-мури ще з одною... Прикро було те, що коло її друзів знало про його зраду, але всі тихонько мовчали і спостерігали за здавалось би щасливим коханням.... Було боляче, тому що зрадженою відчуваєш себе не один раз і не від однієї людини.

Краще все-таки ПРАВДУ, а вірити чи не вірити почутому - справа кожної людини

• Подобається Подобається x 3
  14. Aguilera

Aguilera миється в бані

Відповідь: Що робити??

я б зробила щось середнє: не казала на пряму, а посіяла би сумніви.

15. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Скажіть будь-ласка... коли людина каже що їй добре, коли ми разом, але чітких планів в неї нема на подальші відносини, бо заважає її темне минуле і розказувати ніц не хоче... як далі бути?
    розказувати ніц не хоче, бо каже що боляче згадувати, але і каже що робити теж ніц не буде, але мені це боляче, оця невизначеність і загадки серце крають..

16. Mokka

Mokka Well-Known Member

а ччому минуле повинно тягнути за собою майбутнє? на те воно й минуле... У нас у всіх майже залишилось щосьу минулому, і часто щось неприємне, але якщо б жили тільки тими спогадами, то всі б ходили самотні та сумні :) а це минуле пов'язане з жінкою?

17. ГаЛоЧкА

Думаю що так пов)язане з жінкою... він чомусь не хоче цього відпускати, це стоїть між нами- і ця невизначеність---вона мене вбиває !
    може відійти від спілкування- хай подумає хто важливий я чи минуле...

18. Mokka

Mokka Well-Known Member

це класика жанру :) а ви давно разом?

19. ГаЛоЧкА

неа, десь 4,5 місяці, він каж що нам добре разом і ми нічо поганого тим не робимо, але разом з тим він каж що зараз ніяких рішень приймати не буде...

і ше він каж щоб я викинула ці дурні думки з голови

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ріж полу і втікай!:girl_cool: Бо то такий вже загадковий мачо:girl_crazy:
    Або якщо теж добре жити сьогоднішнім днем з тою людиною, то просто насолоджуйтесь.

• Подобається Подобається x 6