Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Wikk, 13 Травень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Яким чином? Свічку тримала чи сама...? :girl_crazy:

Якби мені не розказали, я би не злостилася, бо то справді не справа третіх осіб, але якби він із кимось радився і йому сказали, аби не признавався, я би таке ніколи не пробачила.

• Подобається Подобається x 1
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

"Попереджений - значить озброєний"
    Словом, я би комусь більш-менш близькому сказала. І хотіла би, щоб в разі чого і мені сказали...

• Подобається Подобається x 3
  3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Як можна стати свiдком зради??? Свiчку при втик витик не обов'язково тримати. Можна побачити парочку яка дуже однозначно себе веде, цiлується, зажимається. Якби я побачила чоловiка своєї подруги зажимаючись з кимось iншим нiж вона, я не наївна дiвчинка, менi зрозумiло що робиться. I звичайно, я говорю про подруг, а не про просто знайомих.
    Я б хотiла щоб менi подруга розказала якщо побачила мого муженька з кимось iншим. Далi я сама розберусь. Але якщо всi довкола знатимуть, одна я дурочка буду не знати, я так не хочу. Якщо вiн так зрадив що нiхто не бачив i не чув i не знає, ну то нема ради, я теж не знаю i не чую i не бачу.
    I ще, менi дивно трошки читати коментарi що подруга буде вважати вияв правди як намагання "розбити сiм'ю" Я думаю якщо жiнка так вважатиме що подруга яка їй вiдкриває очi на невiрнiсть чоловiка або має пiдстави так вважати, або дивна жiнка. Наприклад, якщо б якась зависниця, чи хтось хто не зовсiм i подруга менi щось таке скаже, я всетаки прийму це до уваги, але з уважнiстю. Але якщо менi моя близька подруга скаже, слухай, Нiна, менi прикро тобi це казати, але я бачила, таке то i таке то, так я її напевно ще бiльше любити буду i буду вдячна за ВIДДАНIСТЬ менi.

Доречi, менi раз свекруха щось таке приємне сказала. Розказувала що колись йшла мимо нового "ширакрного" ресторану i каже що їй здалось що то її син сидить з якоюсь тiткою. Вона казала що мало не впала з несподiванки i навiть пiдiйшла поближче щоб впевнитись чи то вiн чи не вiн. I що парочка себе дуже однозначно вела. Казала що намiрювалась виясняти стосунки з ним. Отаку я маю свекруху :)
    П.С. Добре що той мужик був всетаки хтось iнший :)

Останнє редагування: 15 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 22
  4. Orman

Orman Модератор-бомба

Ну ніколи я не повірю, що мені мій чоловік зраджує (хіба сама на власні очі побачу), хоч би 20 чоловік мені таке сказали. Так що виходить що або подруга мене обманює або щось не так зрозуміла (недобачила, тощо). То навіщо мені це розказувати?

Трохи сумбурно, але думка сподіваюсь зрозуміла :girl_smile:

5. Христя

Христя Well-Known Member

Чоловік моєї коліжанки працює а Данії, там також працює чоловік моєї сестри, сестра казала що чоловік коліжанки любить там гульнути, але я навіть не думаю про це комусь розказувати, я там не була і нічого не бачила, а вони посваряться, помиряться а я залишуся найбільшим воогом.

6. Halina

Halina Well-Known Member

Звичайно кожна ситуація індивідуальна. І кожного разу можна по різному реагувати.
    Я от наприклад бачила родички чоловіка на зупинці в обнімочку з дівчиною. То я нічого її не сказала. Бо по-перше ми не такі близькі, а по-друге у них маленька дитинка. Не хотіла вносити якесь непорозуміння в їх родину. А сама я так возмучалась, що вона в хаті з дитинкою, а він от собі розважається.

А що стосується мене, то я б хотіла все знати. І обома руками за то, щоб мені сказали, хай навіть просто знайома людина. А я вже буду думати, що мені робити. А то як виходить всі кругом знають і тільки наївна дружина нічого незнає!

7. Mokka

Mokka Well-Known Member

Мене от такі люди, як той чоловік завжди дивували.:girl_devil: Ну Львів - це ж велике село, як можна так себе вести, ймовірність того що тебе хтось побачить - величезна!
    А може він хотів, щоб його побачили????

• Подобається Подобається x 2
  8. Halina

Halina Well-Known Member

Та він навіть і подумати не міг, що на ті зупинці його побачуть! В нього напевно інше в голові в цей момент :girl_cray::girl_cray::girl_cray:!
    Я ще до того випадку бачила його в сепермаркеті, то він там з кимось так мило бесідував. Та я значення не придала, думаю люди розмовляють і в сепермаркеті, напевно просто.

От тепер незнаю правильно я поступила чи ні????

9. Mokka

Mokka Well-Known Member

Хм.
    А в нього самого не можете поспитатись, чи ви не в тих стосунках?

10. Siania

Siania Love Life

Таке враження що 2 абзаци написали дві різні людини!
    Так називається зрада? Історія про супермаркет швидше якесь непорозуміння...але тут...:girl_sad:
    Бачите...а ви родичці не хочете сказати....:girl_sad:

11. Halina

Halina Well-Known Member

Та ми тільки були в них на весіллі, як якісь там родичі. Ми практично не пересікаємся. Я маю телефон його дружини і все, так на всяк випадок. Якби не маленька дитинка, то я б напевно сказала. А то для чого її такі хвилювання???? А може то якась родичка чи щось інше ніж я подумала... Одним словом варіантів безліч!

12. kati

kati Well-Known Member

ой , ну в цьому питанні можливі такі різні ситуаціі, що однозначно відповісти ,що так, розповіла, чи ні, дуже важко....

Точно б ніколи нічого не розказувала приятельницям, знайомим, тобто не дуже близьким мені людям....." чужая семья потемки" і лізти зі своїми "відкриттями" не варто, бо ти незнаєш що в них там насправді твориться, які стосунки, а своїми новинами можна саму себе поставити в дурне становище.

От якби я взанала що зраджують моїй хорошій подрузі....Тут знов ж таки, дивлячись як зраджують. Якби взнала про миттєве захопленне, так би мовити зраду одного разу, і якби я знала що то абсолютно не вплинуло на ставлення чоловіка до дружини,дітей, тобто коли би в них все було добре в стосунках, то точно би не розказувала, не варто ламати життя людині.

Інша справа, коли б всі навкруги знали про іншу, крім зрадженої дружини, коли б чоловік повністю переніс свою увагу на ту іншу, включаючи сімейні фінанси , то тоді б певно розказала, звичайно при 100% впевненості що є зрада., а не просто побачила чоловіка в кафе з іншою....

Ну а про себе, то хотіла б почути про зарду чоловіка тільки в одному випадку- коли б то були довготривалі стосунки,про які знали всі крім мене ....тоді так таке варто знати. А от різні плітки, байки,здогадки......таке мені не потрібно.

• Подобається Подобається x 4
  13. Halina

Halina Well-Known Member

Та я сама собі дивуюсь. Читаю що написала і теж так подумала. Коли раніше б запитали, то я б 100% сказала що скажу! А от коли побачила, то сказати не могла. Довго мучилась всякими роздумами.

А якщо б через мою розповідь розпалась родина, дитина без тата, а потім через роки вона б сказала, що я то все винна, що в них б було все добре????

14. Mokka

Mokka Well-Known Member

Через вашу розповідь?!!!!
    "Ты виноват лишь в том, что хочется мне кушать..."
    А хіба не через його зраду?!!!!

А якщо їй добре з ним і при коханці, то ваша розповідь нічого не змінить.

15. Siania

Siania Love Life

а якщо не всі, а тільки одна знайома...невже не хочеш знати?

Я чесно кажучи не знаю якби поступила...в таких ситуаціях не була, надіюсь і не бути...ну якщо це стосується близьких мені людей - однозначно скажу...А знайомим...мабуть просто намікну...

Про себе: навіть не хочу думати про зради. Не хочу щоб мені про них розказували, бо не хочу щоб вони були:girl_smile: ну а якщо вже будуть зради...краще знати...якщо є зрада, значить в сім"ї не все гаразд...Захочу зберегти сім"ю - буду щось робити, не захочу - зберу манатки і заберусь...

16. kati

kati Well-Known Member

ні. не хочу.

я аналогічно казала коли мені був 21 і я вийшла заміж.Пробачити зраду- да ніколи!!!!, з манелями на вихід і все. копан дупан і до побачення.
    Зараз на світ дивлюсь трошки інакше

• Подобається Подобається x 6
  17. Siania

Siania Love Life

Вірю...моя кума теж так каже...тільки здається мені з чоловіком вона через те що він її утримує...і любов"ю там не пахне...:girl_sad:
    Може і я так колись буду думати:girl_sad:

18. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Навіть маленький натяк на те шо чолвоік зраджує, породить в жінці сумнів, якийсь період вона я думаю буде приглядатись до його поведінки. Слухати те шо говорить одна жінка я думаю не варто, навіть якшо це найкраща подруга. В житті різне буває, найкраща може такою і не бути, якшо може зрадити чоловік з яким умовно прожили 10 років, то чому так само не може поступити подруга, така ж людина, при тому можливо вона захотіла вашого чоловіка:girl_mad:. Я б тут дотримувалась приказки "довіряй но провіряй".:girl_cool:
    В мене знайомий до одруження мав дивну замашку хапати мене за м"яку частину, при жінці (вона в той час того не бачила) я йому при ній сказала відкритим текстом ше раз таке буде дістане по чолі :girl_devil: гиии більше такого не повторюється. Я теж не рахую шо це нормальне відношення стосовно власної жінки .я взагалі не люблю коли мене чоловіки рухають, позабивала би, при тому кліпають очима і кажуть шо тут такого, ррррррррррр
    Якшо б я шось бачила на власні очі, я б напевно то сказала просто як факт, я бачила... ні я б мабуть в той момент підійшла до нього і привіталась, спитала як в нього справи, як жінка поживає рррррррр :girl_devil: а потім йому сказал шо він козел.... а там по ситуації, але це у випадку, якшо б це стосувалось тільки моїх добрих друзів :girl_cool:

19. kati

kati Well-Known Member

ну чому ж лише через гроші..... а діти? Я незнаю що мало б статсь в наших стосунках, щоб я свідомо лишила дитину батька

20. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

ну якшо діти беруть прототипи з батьків і допустимо жінка живе з чоловіком який їй зраджує і дитина про це знає, то мабуть він вважатиме шо це правильно і свою сім"ю буде будувати таким же чином. Але мені як бездітній трошки тяжко таке судити, подумаю про це потім :girl_smile: або ні ліпше я про таке взагалі не буду думати :girl_cool: