Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Wikk, 13 Травень 2009.

1. inchik

inchik New Member

Відповідь: Що робити??

згодна з afrodita_ls.
    напевне simona-і варто було уточнити, щоб її ніяк не чіпали :).

2. simona

simona Well-Known Member

Я взагалі наскільки памятаю порад не просила просто висловила свою думку на тему"Що я б робила, коли взнала, що хлопець коліжанки жустрічається ще з іншою?" привела приклад зі свого особистого життя. А тут на тобі всі почали по кусочка розбирати, цитувати. Як би хотіла поговорити на тему "Давайте всі розберемо моє особисте життя", то створила би гілку на цю тему

Для чого мені щось уточняти? Дівчатка прочитайте гілку з самого початку і тоді зрозумієте мої дописи.
    Я не думала, що коли відповідаєш треба підлаштовуватись під когось:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

Останнє редагування модератором: 26 Травень 2009
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дівчатка, припиняйте, а то вам до сварки один крок лишився. ;)

• Подобається Подобається x 4
  4. simona

simona Well-Known Member

Та ні ми ж не сваримось.Просто висловлюємось, ось і все! Не переживайте навіть якби посварились, то думаю в другій темі помиримось.

• Подобається Подобається x 2
  5. afrodita_ls

afrodita_ls New Member

яка ти в нас розумничка!:)

• Подобається Подобається x 1
  6. simona

simona Well-Known Member

ми тут всі розумні:):xaxa::xaxa:

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:D:D:D:D:y::y::y: Стосунки на відстані 8 км:xaxa::xaxa::xaxa:, ще такого не чула ніколи!!!

8. Mokka

Mokka Well-Known Member

Я, можливо, буду зі своїм дописом трохи "нє в тєму", але остннє прочитане наштовхнуло мене на думку: чому, власне, дівчина вагається, говорити подрузі чи ні, якщо побачить її хлопця з іншою? Я на 90% впевнена, що якби ситуація була б зворотня, тобто хлопець побачив дівчину свого друга з іншим, він би, ні хвилини не роздумуючи, на всіх парах погнав би до нього, на ходу видумуючи, як би ще цю ситуацію приукрасити. Чому?
    ІМХО, чоловіча психологія така: якщо дівчина дає повід сумніватися в собі ( про дійсну зраду вже мовчу), то на фіга вона така потрібна? Правильно, не потрібна, на її місце знайдеться ще п'ять інших, які будуть вести себе тихше води, нижче трави. І друг "зрадженого" хлопця про це знає, тому й не боїться стати після розв'язки ворогом №1. В гіршому випадку він почує в свою сторону: "ладно, ти може і перебрав з підозрами, але "доверяй, но проверяй". Я знаю, що ти мій друг і бажаєш мені добра".
    А жіноча психологія: який би він не був, краще такий, ніж взагалі ніякого. Подруга про це теж знає, тому і розуміє, що голуб'ята скорше за все помиряться, але вона одним тільки своїм виглядом буде нагадувати "зрадженій" подрузі про недовгий період "прозріння". Стосунки між подругами, після цього, звичайно вже не ті.

Так ось, в мене виникло питання: скільки часу ще буде потрібно нашим жінкам, щоб зрозумти нарешті, що ступінь "щасливості" твого життя не вимірюється наявністю чи відсутністю з тобою БУДЬ-ЯКОГО чоловіка. Жінка, ІМХО, може почувати себе щасливою якщо поряд з нею дійсно ЇЇ чоловік у всіх розуміннях цього слова. Але якщо на даному конкретному етапі життя саме ТАКОГО мачо поряд нема, невже не можна просто насолоджуватись життям? Просто життям! Своїм власним!!!!! По-моєму, це в сто раз краще, ніж терпіти від свого чоловіка приниження, зради, тупість, скупість, мерзкий характер, небажання працювати і т.д. Список можна продовжувати довго. Але зато: "коло мене є мужик! Я не яка-небудь там! В мене життя склалось! А синці і тоналкою замастити можна!!!"

• Подобається Подобається x 14
  9. Кульбабка

Кульбабка Well-Known Member

Говорити чи ні? Мені колись сказали. Сказав один з товаришів мого колишнього. Я, правда, і сама підозрювала про зраду. Тому, можна сказати, я випитала. Але, все ж, відчувала, що друг хоче мені щось розповісти. Подробиць не дізнавалась. Запитала лише про факт зради і, як виявилось, доволі тривалих стосунків з іншою. Я тоді, та, зрештою, і зараз вдячна тому товаришу колишнього. Міг же збрехати. Чи сказати, що нічого не знає і ні в шо не хоче вмішуватись. Просто повівся зі мною як з людиною, а не як з дівчиною товариша ( хоча, може і не коректне висловлювання -- чим дівчина товариша не людина?). Так от розставив пріоритети -- спершу правда, а потім дружба. В них потім виник конфлікт. Деякий час вони не товаришували. Колишній сприйняв це як зраду друга. Потім, правда, помирились. Зараз спілкуються. І я з його другом теж спілкуюсь. І вдячна йому на те, що він свого часу не закрив на все це очі і не вмив руки.

• Подобається Подобається x 9
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я вважаю,що Вам дуже повезло,а мені ось жоден з десятків наших спільних/окремих друзів/знайомих не сказав....в результаті в мене був шок,страшенний біль і образа,адже мене 1,5 року мали за останню дурочку,і колишій коханий,і ті хто мовчав...

• Подобається Подобається x 11
  11. ksjy

ksjy Well-Known Member

І ЗА 1.5 РОКУ ВИ НІ ПРО ЩО НЕ ЗДОГАДУВАЛИСЬ?

12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

ні...а тепер дивуюсь як то він встигав і в оброшино і на сихів:xaxa:

13. Кульбабка

Кульбабка Well-Known Member

Тут здогадуйся, не здогадуйся... Не даремно кажуть, що ми віримо в те, в що хочемо вірити. Та й в стосунках налаштовуєшся на повну довіру до коханого. А цим дуже легко скористатися, і вони користаються. Поки тобі не відкриють очі, але лише ті, кому довіряєш, можна так виправдовувати зрадника довіку і вважати всі свої здогадки параноєю.

• Подобається Подобається x 3
  14. Wikk

Wikk Member

початок доброй, з поганим закінченням

Я познайомилася з хлопцем на ім*я Віталій в інтернеті... Спілкувалися більше пів року, потім наші стосунки стали теплішими, ми закохались бачучи одне одного тільки на фото. Потім ось 18 червня,вирішили зустрітися...:girl_spruce_up: Він був у моєму місті проїдом, але мі спочатку захотіли побути разом хоча б 10 хв, потім його маршрутка поїхала.:girl_in_dreams: Ми просто спілкувалися і все... Навечір він мені не дзвонив, я йому також((
    Сьогоді,тобто 19 червня, він звонив, мене не було поруч з телефоном, я йому передзвонила, ми спылкувались всього 6 хв. потім він пішов спати....(до зустрічі розмовляли по 2 години)
    він написав смс моей подрузі Що робиш і потім зателефонував...Моя подруга-Марина, мені розповіла розмову, як Віталій розказував про нашу зустріч і сказав що я дуже хорошо дівчина, йому подобається зі мною спілкуватися, але я йому не сподобалась, (а це грає дуже важливу роль у відносинах для нього) я дуже схожа на його матір, а його батьки розлучені і він живе з татом( Ось така історія.. але Віталій мені нічого не розповів, що не сподобалась і все таке........((
    Що скажете??:girl_in_dreams:

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Забудь ти про нього. Ти ж з ним теж не півроку на побачення бігала і насправді зовсім не знаєш яка він людина в реальності і яке його ставлення до тієї чи іншої ситуації.Інтернет добрий тим що дозволяє подумати перед тим як щось написати-в реальності не завжди, телефон супер тим що він не бачить тебе і ти його а так легше говорити. А реальність зовсім інша. думаю ти заслуговуєш зустріти хлопця з яким ви познайомитесь в житті або вже знаєтесь а ти просто його не помічаєш а про цього Віталія забудь і хто сказав що він Віталій взагалі?

• Подобається Подобається x 4
  16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: початок доброй, з поганим закінченням

Я теж кажу забудь.

17. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Я б подрузі не розповіла. Але розпиталась би про його почуття до обох дівчат.

Не варто забувати, що почуття є у обох, і що ми не ідеальні, і що "любов зла".

Тобто, яка б моя подруга хороша не була ДЛЯ МЕНЕ - її хлопець може знайти ДЛЯ СЕБЕ ще кращу партнерку... або просто сліпо закохатись. І залишатись з подругою може не з егоїстичних почуттів, а з почуття обов"язку, з побоювання образити.

Звичайно, цілком можливо, що цей хлопець іншою дівчиною тільки захопився. То чи варто руйнувати стосунки через захоплення?

Щодо подруги... існують люди котрі правди просто не хочуть знати. Воліють жити інколи обманюючи самі себе.

В кожному випадку, я б була поруч, аби підтримати чи втішити, у разі потреби.

Мені 37, і я купу років прожила, рятуючи щось, що було приречене на загибель. Я вірила, що моя любов, моє терпіння, моя слухняність спасуть мої стосунки, мою сім"ю. Не сталось.

Зараз я кохаю і відчуваю, що я кохана. Саме так - відчуваю. Шкірою, потилицею. Кохана просто так - не тому, що мию тарілку чи варю борщ.

Кращі роки - це не фізичний стан, а душевний. Коли ми примиримось самі з собою, з власними недоліками і навчимось себе любити і поважати. Плюс набутий досвід. Плюс любов тих, хто вищеперечислене любить і поважає разом з нами.

• Подобається Подобається x 13
  18. зося

зося Well-Known Member

підтримую на всі 100%, :girl_cool:
    найдеш кращого.якому буде подобатись в тобі всее!!!

19. Deidra

Deidra Well-Known Member

Скажу, що все Вам Віталій розповів - передав через подругу :girl_sad: А от деталей допитуватись не треба - пора перегортати сторінку :girl_bye2: В тому світі десь є Ваш єдиний, а з Віталієм Ви приємно спілкувалися - є що згадати :girl_in_dreams:
    Мене так вчили двоє людей... мій брат казав: give it a chance, take it easy, turn the page... А моє колись "інтернет-кохання" навчив насолоджуватися спогадами про те, що було.. і ні в якому разі не шкодувати - просто іти вперед :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 7
  20. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Цей допис надихнув мене на запитання:
    Якби ви якимось чином взнали що чоловiк/жiнка товаришки/товариша зраджує, ви б розповiли про це зрадженому?
    Я думаю що сказала б якщо це стосувалось однiєї з моїх двох близьких подруг. До прикладу, я знала, достовiрно, що одна знайома зраджує свому чоловiковi. Але вони просто знайомi, ми бачились рiдко, то я й не пхалась з коментарями. До того ж у мене не було особливої лояльностi нi до неї нi до нього. Але з подругами, думаю що я б не могла стояти осторонь коли її обманюють по наглому. :girl_mad:

• Подобається Подобається x 13