Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Wikk, 13 Травень 2009.

1. Winter

Winter New Member

Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Це точно.
    Я в шоці: нині мій зустрівся з другом, в мене був вільний час і я пішла з ним. Ми сиділи в кафе, говорили про різне я спитала про його жінку він сказав, що все добре, їдуть десь відпочивати, а тут приходить така красава років 17-18, і до нього коханий на коліна, цьомчики. І тут дзвонить жінка, а та мала спеціально почала якісь хіхоньки так щоб було чути в телефон, жінка почула і почалось. Він почав виправдовуватись, що він з нами в кафе а сміюсь я, вона відразу передзвонила до мене і питала про коханку я сказала, що то була я але таким тоном щоб врна зрозуміла що то брехня. Після цього ми пішли, що було дальше незнаю. Надіюсь я не буду крайня

2. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Не знаю, як точно правильно,але можливо краще знати, чим залишатись в дураках, а потім всерівно врешті-решт дізнатися....

3. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я - за правду! Якщо є зрада (а отже брехня) - нічого доброго вже там не буде (в мене таке бачення). Якщо ж це було якесь непорозуміння, якісь незрозумілі обставини тощо, то треба чесно розставити все на свої місця, і з тим йти далі. Якби я стала свідком зради, то спершу поговорила з тим, хто зраджує, і попередила, що мушу видати його таємницю. Якщо ж та людина не зробить це сама, то буду змушена йти до зрадженого.

4. kaplja absenta

kaplja absenta New Member

Я також за те, щоб казати правду, ане жити потім з докорами сумління, знаючи цю правду. Та й відношення вже буде не те.

5. Templar

Templar New Member

Прочитав, почав ржати....

Певно хлопові надоїло так далеко ходити :xaxa:

6. New look

New look Well-Known Member

я рахую , що обов,язково варто казати , хочаб тому що на місці тієї жінки (або чоловіка))) могли б бути ви!
    А ви я думаю також би хотіли знати правду .

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой...
    Оно вам треба?

8. New look

А Ви б, наприклад ,не хотіли б знати якщо дружина Вам наставляє роги?))):d23:

9. vikad

vikad New Member

Палка з двох кінців...
    А якщо занесе СНІД додому, тоді не лише подруга вважатиме тебе винною, але й ти сама... на похороні подруги... Може трохи за чорно, але ніде від того не дінешся.
    Колись, дуже давно, коли Бог вивів з Єгипту ізраїльтян, то він їм давав закони, і одним з них був такий: (книга Левит 5:1) А коли хто згрішить: почує голос прокляття, і був свідком, або бачив, або знав, але не виявив, то понесе свою провину.
    Я не хочу бути співучасником зради і тому, я б сказала.

Останнє редагування: 7 Грудень 2011
  10. anka

anka Well-Known Member

от я тут висловлювалась за правду ітп. А на свята попала в ситуацію-була в гостях в товаристві ще 3-х сімей (з одним із чоловіків часто бачуся в робочих питаннях і він любить мені душу вилити і от коли виливає я дізнаюся багато цікавого про інших). На вигляд- всі сім'ї зразкові- мило розмовляють, мають прекрасних діток (від 2 до 7 років). А мені гидко. Гидко, бо про кожного із присутніх чоловіків я знаю, що вони періодично зраджують жінкам. Або з коханками або і з повіями. Одна із жінок має досить важку роботу і отримує 2 тис грн, а я точно знаю, що її чоловік на повій в місяць тратить принаймні в 5 разів більше. Сволота. Він її пригортав обіймав, а мені так паскудно. І сказати я їй не можу- я її бачу 2 рази в рік, ледве пригадаю ім'я. Фе- 3 дні почуваюся наче в лайні скупалась. Більше в те товариство- ні ногою

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Є таке на жаль, є...Але повірте, багато жінок настільки сліпо довіряють своїм чоловікам, що вони навіть не хочуть і навіть не збираються в таку правду вірити. Оці фрази: "довіряю... довіряю... сильно довіряю..." досить противорічні. Довіряти звичайно обов"язково треба, але інколи буває та гидка правда вилазить сама по собі, а жінка не хоче вірити і далі кричить "довіряю". Шкода таких, або ж їм так добре і вони не хочуть приймати дійсність.

12. status quo

status quo New Member

Вы правы. И только попробуй такой даме скажи о измене мужа (даже если был свидетелем), мало не покажется. Её муж точно отбрешется, а что будет с человеком рассказавшим о измене -страшно представить)))

13. Олята

Олята Member

я знаю про зраду, але дала обіцянку не казати. з іншого боку то чужа сімя і в стосунки я не маю права втручатися. але розумію також, що зрада один раз непомітна, а постійно....ну не повірю, що дружина не здогадується.

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

я вас розумію

14. New look

По-перше неприємна у Вас ситуація, співчуваю..
    По-друге шкода, що люди отак живуть ніби разом, а насправді зраджують і в принципі не поважають своїх половинок,бо якби поважали їх, то такого б не робили ..
    І далі в мене виникли думки : якщо він тратить на повій 10 тисяч гривень в місяць, то невже вона не бачить що десь діваються гроші? чи вона не знає скільки він заробляє? як він пояснює дружині не діває гроші?
    Далі ,якщо він заробляє настільки багато, що 10 тисяч він може легенько "приховать" то якого милого вона пахає на важкущій роботі за 2 тисячі? ...Якщо він тратить 10 штук на повій то перепрошую він наліво завертає не раз в місяць чи тиждень(в межах того що можна приховати від дружини) ,а набагацько частіше , отже або дружина справді важко працює і не може "засікти" де він пропадає, голова не тим занята , або ж вона не хоче можливо помічати дечого..
    Огидні такі люди які зраджують...як на мене краще покинути жінку(чи чоловіка) і дати їй можливість знайти кращого чи чоловіка? чи можливо вона той час потратить не на нього,а на свою кар,єру .Як не нагулявся,то йди собі і гуляй скільки хочеш ,а навіщо комусь псути життя(( Хоча ще є думка що можливо якщо зраджує, то щось і в ній не так...
    На Вашому місці я б можливо через когось ,чи просто якось таємно спробувала б натякнути їй в цьому, але знову ж, ще й винуватою потім можна стати...
    І взагалі куди цей світ котиться...:girl_cray:

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я можна сказати стала учасником зради. Познайомилась з одним хлопцем в інтернеті, декілька раз погуляли, він почав говорити про любов, а для мене сказати "люблю" не просто, не знаючи людини таке говорити я не могла. Він сказав якщо не любиш то це кінець, а мені лише потрібно було більше його пізнати, почуття лише зароджувались. все ніби закінчилось. через деякий час він знову зявився, знову зустріч. але я поїхала на море, а за той час він знайшов дівчину, трохи було обідно, але пройшло. Навіть почала радіти за нього, хотіла бути для нього другом. але він сказав що в нас немає нічого спільного і не варто продовжувати спілкування.
    Як виявилось, його дівчина - подружка моєї подружки. Так я знала як розвиваються їхні стосунки. Пройшов рік, я його випадково зустріла по дорозі як ішла додому, навіть не привітались, але через 2 дні він до мене написав. завязалась розмова. забажав зустрітись, погуляли, попили каву. Я зрозуміла що закохана по самі вуха. Але є одна проблема- він заручений з своєю дівчиною. Я б хотіла лише дружби, не хочу руйнувати щастя тої дівчини, але він мене вже декілька вихідних підряд кличе до себе на квартиру. Говорить що скучив за нашими обіймами і поцілунками...
    Навіть не знаю що робити. Забути важко, але і бути з ним також не дуже хочеться..не можу втриматись щоб не відповісти на дзвінки, повідомлення...але прекрасно знаю що так не правильно!що робити?

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

жити далі:)))
    як би вам було на місці тої дівчини, якій він збирається з вами зрадити?

17. zaderyshka

zaderyshka Member

А де він був рік до того? Заручився і раптом "скучив"? Ви звісно знаєте цього хлопця значно краще, однак, я б не вельми довіряла такій людині. Ви ж той рік прожили не десь в глухомані без засобів для комунікації, знайти вас, якщо дуже скучив таки міг. Може я черства, але не вірю у "раптом воскреслі почуття" після тривалої розлуки, отак йшов по дорозі, побачив і ...згадалось. Людина, яка в принципі свій вибір зробила і вирішила заручитись, тобто зробила перший крок до заснування сім'ї, мусить вже гарно обдумувати свої вчинки, а оте
    то взагалі абзац. В нього ж наречена є, а він
    . Я розумію, що почуття засліплюють, дах зносять, та щось мені не клеїться це у вашому випадку. Мав би спершу зважити і обдумати все гарно, бо вже ж заручений, а потім кликати на побачення з явно не двозначною метою.
    Цілком можливо, що в процесі свого зустрічання зі своєю нареченою він "скучав" неодноразово ще за кимось.

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

та от зараз мучусь, то думаю забити болт на ту людину. але постійні повідомлення, дзвінки не позволяють.
    інколи виникає бажання розказати все його дівчині, але знаю, що нічого корисного з того не буде.Лише розібю її ідеал:sad:
    в мене виникла ідея ближче з тою дівчинкою познайомитись, і щоб він мене побачив з нею, може тоді розум до нього прийде!
    я не розумію, навіщо то йому???бути з одною, а писати про інтим іншій??

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

я його спробувала викреслити з свого життя, не писати, не дзвонити. Може чекав, що я як завжди напишу перша....

а коли кожного разу кажу, що розкажу про це його дівчині, його відповідь,я тебе знаю. Ти ніколи цього не зробиш:)

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

Разок-два сходите на квартиру, от він і перестане скучати за вами, а спокійнесенько одружиться на якійсь "довєрчівой" і буде так лапшу на вуха наступним вішати.
    Дивіться свмі, якщо невмоготу, то зробіть так, що "не він вас, а ви його" і усьо:girl_bye:
    краще щоб до неї розум прийшов, поки не пізно. А до таких ходоків не доходить, як правило.

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

біда в тому що це мені дасть надію на якісь подальші стосунки. Та і якось совість не позволяє таке зробити. нехотілось б мені бути на місті тої дівчинки. Я рано чи пізно з нею познайомлюсь через свою подружку, не знаю як себе поводити при ній. Особливо коли вона всім своїм друзям розказує, який він хороший, ніде не "шляється", не пє, не курить...який він ідеальний:sad: