Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Wikk, 13 Травень 2009.

1. Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Завжди мене цікавило, чому усі так переконані, що якщо щось було одного разу, то обов'язково трапиться ще раз? А якщо людина сама не рада, що щось таке зробила, картає себе, то чому обов'язково має бути "другий" раз?

2. Demetra

Demetra Well-Known Member

Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Останнє редагування: 25 Липень 2011
  3. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А може і не буде.
    Тут важко всіх під одну лінійку підвести. Звичайно, людина, яка зрадила, вже не викликатиме до себе такої довіри чи поваги, але категорично казати, що зрадив раз - то буде і другий я б не бралася.
    Особисто сама навряд чи могла б бути з такою людиною, але всяке буває, буває, що прощають, і більше зрада не повторюється. Буває навпаки. В першу чергу треба шукати причини, чому так сталося.

4. ksenia

ksenia Member

Є люди, яким правда до лампочки. Колись дуже давно була у мене подруга, у неї був хлопець, якого вона дуже любила, а він так би мовити "дозволяв себе любити". Ми часто гуляли парами, дурачились, весело проводили час. Одного разу, я сильно посварилась зі своїм хлопцем (в той раз більше був винен він), ввечері пішла з іншою коліжанкою на дискотеку і зустріла хлопця подруги. Він був там сам, вів себе доволі розв"зяно і нахабно, почав до мене залицятися і робити непристойні пропозиції, при цьому на мої зауваження про подругу відповідав, що вона закохана в нього як кішка і нікуди не подінеться і все йому минеться. Я була настільки вражена і знервована його нахабством і вульгарністю, що просто забралася звідти геть. У 16 років я ще вірила в ідеали і справедливість і на наступний день усе чесно розповіла подрузі (правда, без тих усіх виразів, якими він її обзивав). Яка ж я була наївна!!! Подруга зробила в усьому винною мене. Бо якщо трапляється така ситуація, то завжди винна жінка. Їй так, очевидно, було легше "переварити" усю цю ситуацію, бо вона реально розуміла, що якщо "закатає" йому скандал, то він просто її покине. З тих пір, я чітко засвоїла урок, що не усім людям потрібна правда, іноді їм легше закрити на усе очі і жити у своєму ілюзорному світі. Тому, перед тим як щось комусь говорити, добре зважте. :girl_bye:

5. Molecule

Molecule New Member

"Те що сталось один раз може не повторитись більше ніколи, а те що сталось двічі повториться і втретє" ( П. Коельйо)

6. Winter

Winter New Member

Буквально на днях я сиділа в кафе зі своїм молодим чоловіком і з молодою адвокатшою, пізніше прийшов його друг (хлопець моєї найкращої подруги)- спочатку було все нормально, ми говорили про справи, якось я подивилась на друга а він не відводить очей з адвокатшої. Тільки я вийшла до машини як бачу а вони вже обмінюються номерами телефону. Я не придала цьому уваги, а через пару днів мій мені сказав, що їдем відпочивати з другом і адвокатшою, я була шокована. Незнаю як я маю тепер поступити, чи розказати їй все чи ні... я незнаю

7. Prosto Eva

Prosto Eva Well-Known Member

Я вважаю краще правда..тож розповідайте правду своїм подружкам,бо рано чи пізно вона всерівно вилізе,і коли подружка дізнається ,що ви все знали,їй буде гірше і вам не приємно,..:girl_blush2:...правда завжди вилазить на поверхню...сама неодноразово переконувалась в цьому..

8. Winter

Winter New Member

Я так і думаю зробити, надіюсь в нас з нею все буде тіп-топ. Сьогодні подзвоню їй

9. Nyny

Nyny New Member

я вже не раз попадала в таку ситуацію , і дурочка розказувала про це , тепер як шось буду знати(надіюсь що не буду) буду мовчати як риба.

Бачила всяке і розмови були різні , а в кінці всі мирились і я щей винна виходила , і тепер з деякими подругами ми мало спілкуємось , тому що їхні половинки на мене злі і не добрі , за те що я розказала.

а як на мене , то нехай шо хочуть то і роблять. Особисто я б не хотіла в дурочках ходити і шоб там хтось знав шо мій муж гуляє тттт а на людях любов показує

10. gorgosia

gorgosia New Member

Ніколи б не сказала. Знаю, що у багатьох випадках люди свідомо закривають на це очі, а як такій людині розкажеш, то ж вона вже ніби поставлена перед фактом, і мусить якось зреагувати, або прямо визнати, що знає і мириться з цим. Від кількох жінок чула такі слова: "Якби мені хтось сказав, що він гуляє, я б йому (тобто тому, хто сказав) очі заплювала", а кому хочеться бути із запльованими очима.

11. Winter

Winter New Member

До тепер я думала, що повинна про таке повідомити подругу - але вже зовсім скоро побачила, що помилилась і тому тепер я згідна з Вами на 100%.

12. Nyny

Nyny New Member

gorgosia підтримую , "хочеш як найкраще , а виходить як завжди "
    я б напевно ще подякувала б шо мені відкрили очі , а то бачу деяким легше ходити щасливою і обдуреною
    а найгірше , тоді коли та людина і далі гуляє і ставиться жахливо до своєї дружини , а ти вже нічого не можеш сказати , і дуже шкода(

13. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Дуже гарно сказано.

В принципі у більшості випадків ніхто ж "свічку не тримав" і буквально "на гарячому" зрадників не ловив.. тому вважаю що подрузі достатньо було б сказати: "вчора бачила (там-то) твого чоловіка але не встигла підійти привітатися, дуже весело розмовляв (з такою-то), чи "обнімався з такою-то, мабуть вітав з днем народження" .. тощо. У спокійному розповідному буденному тоні, без "трагедій".

Цього, думаю, буде достатньо щоб дружина уважнішими очима подивилася на чоловіка і зробила свої висновки. Якщо вона про це знає - має свободу ніяк не реагувати і зберегти гарні стосунки у цьому "багатокутнику", якщо ні - має можливість сама поговорити з чоловіком, чи поспостерігати.

14. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Я б не поїхала...

15. Nyny

Nyny New Member

Фрезія воно то так , але не завжди можна підібрати правильні слова , наприклад :
    о , вчора бачила твого чоловіка , взяв ключі від квартири у нашого друга і з такою то милою дамою пішов туди , напевно буде показувати інтер'єр , а перед тим щиро цьомались , напевно давно не бачились)) і т.д.

розумієте , є межа , де ти підозрюєш шо твою подругу зраджують , а є речі які ти реально бачиш.
    як на мене то вже тоді краще в лоб сказати ніж ходити кругами

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Не знаю, якби таке сталося, я би хотіла щоб мені про це прямо сказали.

17. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

..ну й ну. Певно це і називається "тримати свічку" - раз так уже очевидно привселюдно і не криючись.
    ..вибачте, але як можна ці всі етапи бачити на власні очі?..
    Якщо друг Вам сказав на словах що дав тому чоловіку ключі від квартири - ось саме цю інформацію можна було би передати подрузі: мені той-то сказав що давав ключі від квартири,твоєму чоловіку, вважаю що ти повинна знати.
    А висновки має робити, говорити з кожним окремо - хто з них каже правду, має сама дружина (в житті всяке буває, і "друг" може виявитися таким що хоче підставити, а може мститься що та жінка не за нього заміж вийшла.. в житті ще ті серіали можуть бути).

Раз бачили що цілувалися, то певно цей конкретний - не той випадок.
    Але все одно вважаю що передати можна інформацію. Але не висновки з неї. ІМХО.

18. Nyny

Nyny New Member

Фрезія в нас був такий випадок , коли ми відпочивали компанією і був наш друг без коханої половинки (він швидше друг мого чоловіка ніж мій) і він завів собі пасію на вечір. І все це шо я описала відбувалось в один вечір і йому не мішала наша присутність.

Чи , був випалок , коли я бачила як хлопець моєї найкращої подруги чуть не займався цим з іншою на коридорі в одному ресторані , в нас був зустріч з випускниками і всі були під цим ділом , але я не думала шо на стільки, і разом вони пішли додому і цілий вечір разом тусувались

а потім через пару днів ця ж дівчина прийшла до мене і сиділа і плакала шо вони це зробили і як їй тепер соромно , бо вона теж на той час була моя подруга.

а як бути з тамтою , я довго мовчала , просто не могла це сказати , а коли вони розійшлись , я проговорилась. І пожаліла , там такий скандал був шо просто капець , і звичайно була винна в тому я , бо розказала. З тим хлопцем ми не спілкуємось , хоть він мав бути дружбою в мене і нестав ним.

але саме найкраще , мені здається , так це спочатку поговорити з НИМ. що ти бачила і нехай задумається над вчинками , а тоді вже говорити подрузі

19. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Не впевнена, що це хороша позиція-будь мужчиною, попрощайся з іншою, бо може це, власне, влаштовує трьох. Люди бувають дуже і дуже різні.
    Щодо питання теми, думаю, що все залежить від того наскільки вам близька зраджувана людина. Я сказала б лише найближчим подругам, тим, які я знаю точно, хотіли б таке дізнатись, якщо б, не дай Боже, таке сталось.

20. La asiano

La asiano New Member

Я також вважаю, що все залежить від подруги. Я, до прикладу, маю таких подруг, що невагаючись їм би це сказала. Я впевнена, що вони мене б правильно зрозуміла. І знаю, що мені б також сказали. В мене є риторичне питання - якщо не казати подрузі про зраду, то як продовжувати спілкуватись з нею і тим, хто її зраджує?! Разом проводити час, і т.д. Ось хлопець як має до вас ставитись - він знає, що ви знаєте і мовчите.....Загалом питання дуже скалдне, і все залежить від конкретної ситуації. Дивно так виходить - більшість дівчат по відгуках хотіли б знати, що їх зраджують, і відночас більшість вважає, що говорити не потрібно. А звідки ж тоді знати цю гірку, але необхідну правду? :girl_in_dreams: