Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Wikk, 13 Травень 2009.

1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

мдяяя...я чесно кажучи в шоці від такого сприйняття, а може зразу каструвати і по всьому?

2. irideni

irideni New Member

Із всього видно що я зачепила болючу для Вас тему, напевно Ви жертва зради чи щось подібне, або я помиляюся..:girl_feminist:. Тоді вибачте що взагалі почала тут щось на таку болючу для Вас тему , :wacko1:

3. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Дай боже, щоб та тема оминала нас всіх десятими дорогами....І ні для кого не була болючою...
    Але я також вважаю, що сімя, де нема подружньої вірності просто не може бути щасливою.....Хіба що грають на публіку, все у них добре на людях....А насправді??? ІМХО

4. bora

bora Well-Known Member

Але будете відповідати по закону. кримінальний кодекс ніхто не відміняв:)
    Зате в нас навідміну від всіх можливих країн (певно і Африка обігнала) жінка абсолютно не захищена і терпить - гуляк, тиранів, пияків, душогубів. Бо дітися не має де. От та жінка не в шоці, то її сьогодення. Так що давайте без емоцій там де має бути холодна голова. Мене в тому плані здивувала Тимошенко, яка хоча б в тому напрямку могла зробити щось. Адже наші чоловіки найбезвідповідальніші певно в світі. На Сході і то чоловік має дуже конкретні законодавчо закріплені зобов"язання перед жінкою або й своїм гаремом. Вже мовчиться про дітей.
    Дорогенька, не дочекаєтесь. Ті кого це болить, на жаль, але тихенько в подушку собі плачуть, бо ще й вхоплять дуже "потрібні" поради від солідарних панянок - як то треба було себе вести мудро і куди дивитися перед одруженням. Або такі слушні зауваження кого і де болить коли в дискусії аргументів забракне.
    До речі, Правила самі перечитаєте, чи Вам допомогти?

Останнє редагування: 10 Серпень 2010
  5. Burberry

Burberry Well-Known Member

от і мені дивно, люди, які таке розповідають, просять мовчати, щоб не виказати себе. як так? я мала, на їх думку,одразу, ні в чому не розібравшись, залишити кохану людину?Повірити комусь і не довіряти тому, хто поруч?
    Єдине знаю, в таких випадках не варто мовчати і мучитись, а краще все з'ясувати одразу.

6. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Бо тому, що наш менталітет такий: знаю, що сусід гуляє, але сусідці не скажу, та ще й буду сама собі з того тішитися....А чоловіки, знаючи, що нічого їм за то не буде, продовжують свої брудні розваги...ІМХО

7. Яруська

Гі:girl_feminist::girl_crazy:
    Це все жарти звичайно, але...

Можна подумати, що жінки не гуляють наліво, чи ті чоловіки які зраджують, зраджують з фантомами, а не з живими жінками( в яких теж, мабуть є чоловік, наречений, діти і які теж можуть сидіти в форумах з ангельським виглядом).
    А ті що терплять, знов вертаємся до того, що говорено-переговорено...бо не думали як заміж йшли, бо не подивились як тато з мамою його живуть, бо слабодухі, бо так їм значить добре.
    А гіпотетично моя думка- мій чоловік би гульнув, ттт...і тут приходить якась тьотя, борець за права і гідність жінок і починає мені компастувати мозги і відкривати очі, а я не хочу, мені так добре було. Мій би сам признався рано чи пізно і я сама б робила вибір покидати, сварити, чи собі гульнути, а тьотя буде послана в бугалтєрію займатись своїми прямими обов"язками, а не тільки соціальними.
    Тому мій висновок- я не буду відкривати очі своїм знайомим, якщо таке станеться з моєю подругою(не дай Бог) то краще поговорю з її чоловіком і відповідно не хочу щоб мені в душу лазили кирзовими чоботами. Десь так.

8. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Я би потім мучила себе думками, що всі про все знали, тільки я одна була не в курсі.....то хай краще один раз "кирзовим чоботом" - зате все знаєш і робиш висновки....

9. bora

bora Well-Known Member

Ойойой)) Як все запущено)) Ви собі то хоч на мить цю ситуацію уявляєте? Я - ні)) Так давайте не фантазувати.
    Йшлося про подруг - чи можуть вони говорити подрузі про те, що самі побачили. То чого ж ми так далеко зайшли? (жіноча уява, це щось неповторне і чудесне:))
    Я зі свого боку кажу, що вочевидь багато хто на гульки мовчить, бо може залишитися з дитиною без даху над головою і якби закони були європейські, то жінка не була б така залежна від примх чоловіка. А він в свою чергу трохи більше мав би стримання. І тоді не треба було б стільки жилєток і обговорень з непотрібними тьотями. Було б офіційно і простіше.
    І не треба знов починати куди дивилася. Ну це смішно. Я знаю ідеальні сім"ї з абсолютно інакшими дітьми. То для чого Ви тим жінкам очі тепер колете? Оце дійсно, чужа тьотя сказала, які вони глупі. А не мала б.

Останнє редагування: 10 Серпень 2010
  10. Яруська

Я комусь очі колю? Де?

Ось мій висновок.

Та які ж то фантазії...ось жива цитата

А скільки є таких сусідок які скажуть, ще й на пів-вулиці розтрендять.
    Так що тема явно переросла з подруг на сусідів і просто далеких знайомих.

11. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

а ми якраз говоримо про те, як правильно себе повести в такій ситуації....Щоб не розтриндіти, але реально допомогти ...

12. Lizza

Lizza Member

це так як алкоголікам торпеду вшивали -щоб боялися випити? ))я думаю, що це зробити б не завадило, як колись доречі і примусове лікування від алкоголізму.. але "б..дство" як явище, ніякі навіть самі жорсткі заходи, не викорінять. так само як куріння ,алкоголізм ,потяг до азартних ігор.. тому дійсно мабуть слушне зауваження -дивитися, що береш... по-любому, ознаки вад характеру, навіть якщо їх добре приховувати, в людині видно. сьогодні ми закриваємо очі на дрібниці, а завтра ми вже не хочемо прийняти всієї правди, бо ця людина це ж -"НАШ ВИБІР" , і вже шкода витрачених зусиль.
    щодо того ,казати чи ні про зраду : моє ставлення до того знову ж таки випливає з вище сказаного. Я переконана , що "америки" я для людини не відкрию , коли розкажу їй чи йому про зраду їх половини. Якщо це "хронічно" про це і без мене знають або здогадуються. То навіщо лише зайвий раз про то говорити.. А якщо це сталося вперше- то тим більше. Може цього не мало статися і не станеться більше ніколи. Навіщо руйнувати чужі відносини?
    p.s.Є така приказка "не требуйте от друзей слишком многого- есть опасность потерять их"

13. Яруська

О! Згадала. Дивилась недавно репортаж, як якийсь мужик в Індії відрубав собі причинне місце, щоб доказати своїй жінці який він вірний. І кому від того стало ліпше?:girl_nea:

В випадку сусідів чи знайомих- мій вибір, ніяк. А в випадку з подругою, тихенько чоловіка за бари і потрусити...але коли є тверда впевненість і докази. але якщо виявиться, що в них такий стиль життя....ото буде дурне становище.:girl_impossible:

14. bora

bora Well-Known Member

Це може й допомога. Хоча не все подіє. Направду можна ще по обличчю дістати, а по тому з Вас можуть ворога зробити. Бо проінформований буде не той хто треба.
    Зате маю подругу, яка через кілька років сама застукала - і мало інфаркту не отримала. Пішла від нього. Рік він за нею бігав. Зараз помирилися. А вона все бідкається де ж упустила, і що могла ж раніше його провчити (а їй здавалось, що запізнення - це ще не гульки), щоб він раніше думав, а не до такої наглоти дійшов.
    На решту, з Вашого дозволу не відповідатиму. Бо безглуздий оффтоп.

15. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Щойно подумала: подружці розказала би, якось так помякше....просто знайомій, мабуть все-таки ні.....А от якби діло стосувалося мене, то воліла би, щоб хтос мені відразу розказав..тому тут треба ще дивитися, що то за людина і як вона сприйме ваші слова...

16. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

В першу чергу поговорила б з ним, щоб пояснив, чому так сталося і переконала б його самому зізнатися. Краще гірка правда... А без доказів навіть би і не починала тої розмови (чи то коліжанка, чи просто знайома). І взагалі- чужа сім"я, то темний ліс, краще туди не лізти.

P.S.Якщо судити по собі- то хотіла б знати правду, не важливо, чи від нього, чи від друзів, чи зовсім від чужої особи... неприємно, але життя не забавка. Була в житті ситуація, коли прийшлося почути про зраду від коханки мого хлопця, хоть він сам все заперечував до останнього... якби він зразу признався то було б менше проблем (не дуже приємно спілкуватися з "конкуренткою").

17. allusya

allusya Well-Known Member

Просто цікаво, які саме докази маєте на увазі? Фото- відеоматеріал? Свідків?

А для чого треба було з нею спілкуватись?

18. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

докази- елементарно навіть побачити на вулиці, чи переписка (свого піймала по СМС)
    а спілкуватися з нею не хотілося зовсім, вона сама подзвонила, а потім просто вивела зрадника на чисту воду

19. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

А вот я не знаю чи би говорила, бо сама особисто ніколи би того не хотіла знати. І не була би рада, якби мені прийшли і розказали. Хоча якщо це довготривалі стосунки, то рано чи пізно все-одно би хтось сказав. А за один випадок, то краще не знати.

20. notiko

notiko New Member

НІКОЛИ не кажіть (повірте не раз бачила такі ситуації)-НІ В ЯКОМУ РАЗІ! Вони самі розберуться!!!!!! А може він ту дівчину залише, і залишиться з вашою подругою, а ви їй уже все розкажете-як ви думаєте вийде у них любов чи ні? Та й ще станете ворогом! НЕ РОБІТЬ "ДОБРОЇ" служби!!!!!! Я взагалі не люблю , коли в мої стосунки ще хтось пхається!!!:diablo Я думаю, рано чи пізно все таємне-стане-явним!